Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

:twoup: poate am nevoie de ochelari ....

In acest caz nu ma mai bag nu am experienta/cunostintele neceseara pentru a supune o parere corecta daca se merita sau nu

bafta

Edited by Mishoo
Cand nu doriti sa citati postul anterior, nu folositi butonului REPLY, folositi doar butonul ADD REPLY sau FAST REPLY.

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...;pageNumber=232

uite aici o masina second care sigur nu o sa ai probleme cu ea :twoup:)

daca dai o cautare pe mobile an 1991-1997 cu sub 5000 de km vei fi uimit cate seria 3 cu 0 km sunt in Romania. ai nostri sunt asa cretini ca pun 0 km, sau 204 in loc de 204.000 , etc. sunt vreo 15 din Romania, 6-7 Polonia, si mai au si italienii cativa. dar tot romanul e campion in nesimtire

325-ul de care vorbiti in poza cu spatele se vede clar scris 323i....adica motor de 2500 si 170 de cai. si clar euro3, nici o sansa sa iasa euro4. oricum se vedea si dupa volan ca e maxim 2000 anul de fabricatie.

Edited by mihai20

Guest poleposition

Oricum, e39 3.0d nu are 231 de cai cum zice conasul ala, ci 180, ceva de genul asta.

Sau poate i-a pus motor de E60 530d 2006+... mai stii.

Edited by poleposition

Sunt interesat de masina aceasta - http://autovit.ro/bmw-530-C16222373.html

Pana a ajunge la Valcea, poate stie cineva din zona ceva despre ea. Mersi.

DacĂŁ nu mĂŁ ĂŽnÂşel, christian a vrut s-o cumpere.

Proprietarul e un carditor, l-a dus cu vorba cã vine el la Timiºoara s-o vadã ºi sã facã afacerea, l-a atot amânat ºi la un moment dat i-a zis cã a lovit maºina ºi nu o mai poate vinde cã e fãcutã bucãÞi.

O sĂŁ-l rog pe el sĂŁ confirme.

Bun, am sa dau un telefon si-am sa ma uit la prognoza meteo. Masina si-o doreste un amic, chiar m-a rugat sa ma duc marti cu el s-o vada. Am sa sun si eu, de control.

Wlf, daca poti afla si alte detalii, raman dator.

Edited by ihearto

Foate posibil sa fie euro 4!

In fine nu mai conteaza,iti spun sincer ca toate masinile ieftine aduse din italia,sunt pilaf cu ciuperci si garnitura de gogosari!

nu mai fi tu chiar asa de sigur, am avut masini de IT mult mai OK decat "cazanele" celor din DE.. pretul face masina!

ai reusit sa vinzi Audi ?

Foate posibil sa fie euro 4!

In fine nu mai conteaza,iti spun sincer ca toate masinile ieftine aduse din italia,sunt pilaf cu ciuperci si garnitura de gogosari!

nu mai fi tu chiar asa de sigur, am avut masini de IT mult mai OK decat "cazanele" celor din DE.. pretul face masina!

ai reusit sa vinzi Audi ?

PM

Individual, dar totusi scump. Ai da 25k + inmatriculat pe un non-LCI?

Pai puii mei vreau masina buna, poate sunt excentric, dar eu gandesc ca germanii, pentru mine nu prea conteaza anul asa mult ci kilometrii putini si starea masinii. Si sub nici o forma nu o sa imi iau de pe Romania... daca e sa imi mai iau anul asta.

Edited by Bartolomeus

La LCI mi se pare mai agreabil interiorul, de asta ziceam. Asta pe langa an, diverse imbunatatiri si ca arata mai fresh decat un non-LCI. Masina probabil face banii fiind individual, dar eu unul nu sunt cine stie ce fan al individualului - prefer sa fie nu fie individual cu piele crem/bruna si diferenta de bani in buzunar. Daca esti dispus sa platesti atat pentru ea, mai alege cateva de rezerva si mergi dupa ea.