Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Dar de aste ce ziceti http://autovit.ro/bmw-320-C16585449.html . Maine seara ma intalnesc cu omu si daca se prezinta ok miercuri o duc la tester si daca trece va fi a mea. Omul parea foarte serios la telefon adica nu e bisnitar... la ce ar trebui sa mauit mai atent?este vreo pb ca e cutie automata? multumesc pt eventualele raspunsuri. o seara faina

Dar de aste ce ziceti http://autovit.ro/bmw-320-C16585449.html . Maine seara ma intalnesc cu omu si daca se prezinta ok miercuri o duc la tester si daca trece va fi a mea. Omul parea foarte serios la telefon adica nu e bisnitar... la ce ar trebui sa mauit mai atent?este vreo pb ca e cutie automata? multumesc pt eventualele raspunsuri. o seara faina

mi se pare mie sau pozele sunt facute intr-un mini parc auto? se vad niste oameni mesterind pe langa o masina, plus alte cateva masini, intr-o locatie ingradita etc..eu unul nu as fi foarte entuziasmat..cu siguranta ca mai papa cel putin 1000-1500E ca sa ajunga intr-o stare buna. dar parerea mea e subiectiva, eu unul nu as lua diesel cu kilometrajul ala..sper sa gasesti o masina buna, iar daca te hotarasti sa o cumperi pe aceasta, multi km fara incidente!

mi se pare mie sau pozele sunt facute intr-un mini parc auto? se vad niste oameni mesterind pe langa o masina, plus alte cateva masini, intr-o locatie ingradita etc..eu unul nu as fi foarte entuziasmat..cu siguranta ca mai papa cel putin 1000-1500E ca sa ajunga intr-o stare buna. dar parerea mea e subiectiva, eu unul nu as lua diesel cu kilometrajul ala..sper sa gasesti o masina buna, iar daca te hotarasti sa o cumperi pe aceasta, multi km fara incidente!

Mai multe emotii dau lipsa capacului de la carligul de tractare si amprenta aia de mana muncita grav de pe portbagaj.

Pai masina e cu nr de Buc in Cluj .

Ala e un service ceva + dezmembrari .

[probabil ceva in genul astora de la mine de la Mihai Bravu (multifunctionali) :twoup:))) ]

Si masina are numai urme de gheare pline de ulei , atat pe portbagaj , capota si pe usi .

Deci posibil sa fi fost luata din Bucale trosnita , apoi reparata si acum scoasa la vanzare impecabila cu unic propietar .

Edited by dangrig

Si masina are numai urme de gheare pline de ulei , atat pe portbagaj , capota si pe usi .

.

putem presupune de la turbo la demontare motor pt schimbare pistoane :twoup: oricum ca sa faci pozele alea trebuie sa fii putin ... Si mai si trebuie sa fii sa suni pt masina cand vezi pozele :). dr uite ca se poate , exista ..

Edited by Myx

.

putem presupune de la turbo la demontare motor pt schimbare pistoane :) oricum ca sa faci pozele alea trebuie sa fii putin ... Si mai si trebuie sa fii sa suni pt masina cand vezi pozele :). dr uite ca se poate , exista ..

se poate, dar asta nu inseamna ca masina e 100% dezastru. pana la urma totul se poate verifica destul de usor..toate urmele alea de ulei si mizeria de pe masina dispar cu 10-15ron, eventualele probleme ar fi sub capota. pretul nu e totusi atat de bun, mai bine mai pui 1-2000euro si iei o masina mult mai bine intretinuta si ingrijita. eventual asteapta pana la primavara! :twoup:

Masina a fost luate pe leasing in urma cu 3 ani de la bavaria si acum a terminat omu de platit este inca pe firma lui si vrea sa-si cumpere altceva, are full casco si a zis ca-mi poate demonstra ca nu a fost lovita. in legatura cu pozele alea poate au fost facute la ultima schimbare de comsumabile(aprox 1 luna) cand s-a si hotarat sa o puna la vanzare. Sunt o persoana fff atenta la detalii si dupa ce o vad maine si o sa-l cunosc si pe proprietar o sa-mi dau seama daca merita sau nu sa ma duc mai departe la tester sau ba.

Mulumesc pentru raspunsuri

Guest poleposition
Masina aia e luata sh din germania, se observa dupa suportul de numar, deci nu stiu cum putea fi luata in urma cu 3 ani prin leasing la Bavaria Romania, in conditiile in care masina e model 2004. Bine, poate cumva, dusa la ei si apoi Bavaria sa o vanda pe leasing si asa mai departe, dar nu cred.

Bun, am sa dau un telefon si-am sa ma uit la prognoza meteo. Masina si-o doreste un amic, chiar m-a rugat sa ma duc marti cu el s-o vada. Am sa sun si eu, de control.

Wlf, daca poti afla si alte detalii, raman dator.

Pai daca vrei, ma pot uita la ea, nu e nici o problema, spune-i omului si daca e de acord ma vad cu el.

Masina aia e luata sh din germania, se observa dupa suportul de numar, deci nu stiu cum putea fi luata in urma cu 3 ani prin leasing la Bavaria Romania, in conditiile in care masina e model 2004. Bine, poate cumva, dusa la ei si apoi Bavaria sa o vanda pe leasing si asa mai departe, dar nu cred.

pai si scrie in anunt la tara de provenienta Germania :twoup: . probabil la telefon s-a pierdut, si a mintit un pic. pe de alta parte, unul care pune poze cu masina murdara nu cred ca se poate incadra la categoria samsari, aia o lustruiesc si in teava de esapament. mie mai multa incredere imi inspira masina asta decat una super-polishata ca sa iti ia ochii.

poate a fost adusa acum 3 ani din germania de vreo firma iar el a luat-o in leasing, si de aici toata confuzia.

Eu as merge pe varianta de facelift decat individual prefacelift. La banii aia gasesti. In plus la aia din link o sa fie cam greu de intretinut pielea si nu e asa dotata ca un individual...

Oricum, ar trebui sa te grabesti, pana nu se face 3500eur taxa la 3000cmc

Edited by cernica87

Un individual care nu e asa dotat ca un individual? :twoup:

Ce e asa amuzant? in afara de 2-3 bagde-uri cu "Individual", culoarea pielii si jante, masina are dotari ce se gasesc la orice e60. Atunci cand iti cumperi un individual sh ti-l cumperi doar pentru dotarile pe care le are, nu ca scrie individual pe volan, praguri si jante.

Inseamna ca ai inteles tu gresit ce inseamna individual. Probabil te astepti ca individual = night vision+masaj+ventilatie sau mai stiu eu ce. De aia i-am si spus lui Bartolomeus ca plateste banii aia in plus doar pentru ca scrie individual si are 2-3 chestii diferite.