Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Vama o fi platita pt masina aia? Motorul ala iese 100% euro4?? (mai ales ca e adus si din usa, si am auzit ca mai sunt pbme cu normele de poluare). Sa nu mai zic de taxa de mediu care se plateste in functie de CO2 iar masina aia are un co2 imens mai mult ca sigur fiind grea, benzina si automata (nivelul de co2 e in functie de consumul masinii). Edited by CosminE46
  • Like 2

Ma dispera samsarul asta, cu toate masinile lui diesel, cu km dati inapoi.

N-am vazut pana acum la el, masina peste 180-190.000 km. Si le mai si vinde usor: http://www.tocmai.ro...1-10174382.html

Exact asta vrea sa o cumpere un prieten. Eu nu m-as arunca la asta, dar cu nu vrea sa dea mai mult de 3000 pe un 32od ce sa ii fac.

De asta ce parere aveti?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320-ci-serra-san-quirico/177307255.html?lang=en

Pozele sunt cam putine dar in alea care sunt pare ok, km poate nu or fi chiar aia, desi spun ca au carte de service si ofera garantie un an (evident ca nu o sa o folosesc dar macar sunt dispusi sa o ofere).

De asta ce parere aveti?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320-ci-serra-san-quirico/177307255.html?lang=en

Pozele sunt cam putine dar in alea care sunt pare ok, km poate nu or fi chiar aia, desi spun ca au carte de service si ofera garantie un an (evident ca nu o sa o folosesc dar macar sunt dispusi sa o ofere).

"Dealer with automobile.it since Jan 22, 2013" - cam dubios as zice eu.

"Dealer with automobile.it since Jan 22, 2013" - cam dubios as zice eu.

Intr-adevar, m-am uitat putin pe pagina lor si vad ca pozele la masini sunt facute in locuri aleatorii, decat vreo 3 sunt in acelasi loc, pe un trotuar, nu intr-un parc auto; oricum am rugat pe cineva din zona sa mearga sa o vada si astept sa primesc un raspuns.

Salutare stimati bimmeri! Am sa trec si pe la sectiunea prezentari,promit insa am nevoie de o informatie urgenta! Multumesc pt intelegere.Ma tenteaza si ma ''mananca''foarte rau acest E38. http://www.tocmai.ro/bmw-728ia-facelift-1999-10157966.html

Cu siguranta macar unul dintre voi cunoaste aceasta masina.De doua sapt.aparea la vanzare prin IS sau SV.Nu ma retin.Deunazi am vazut-o chiar in orasul meu.Am vb. la telefon zice ca nu are fiscalul in rest e ok.....ca toate de altfel.Azi cred ca am sa-i fac o vizita dar,vreau cat mai multe informatii inainte de a face vreun pas.

Daca imi spuneti si cateva pcte salbe si forte ale acestui model as fi super incantat.A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut BMW si .....am imbatranait si eu.

Multumesc,o zi placuta!

Per total sunt masini destul de fiabile. Verifica sa functioneze tot, dar absolut tot pe masina. Articulatiile mie nu mi se par prea rezistente.

Fa un test drive, intre 80 si 100 km/h asigura-te ca nu vibreaza nimic pe puntea fata (cica e boala generala.)

Dupa ce o cumperi da-i baia de ulei jos si vezi daca suruburile de la pompa de ulei mai sunt la locul lor (nu fac misto).

Vezi ca la intretinere e horror.

Edited by ifx

Multumesc pt.rasp prompt. ''Horror'' in ce sens spui asta?? Greu de gasit,prost fabricate sau foarte scumpe?

Mai astept informatii concrete.Ceva ma face a cred ca are ceva draci,avand in vedere ca de 2-3 sapt. era de vanzare in alt judet iar acum la nici o saptamana noul propietar(detinator) o vinde tot asa la un pret-bun-as zice eu in raport cu ce masina e seria 7.

Astept.......

Guest Pole

Salutare stimati bimmeri! Am sa trec si pe la sectiunea prezentari,promit insa am nevoie de o informatie urgenta! Multumesc pt intelegere.Ma tenteaza si ma ''mananca''foarte rau acest E38. http://www.tocmai.ro/bmw-728ia-facelift-1999-10157966.html

Cu siguranta macar unul dintre voi cunoaste aceasta masina.De doua sapt.aparea la vanzare prin IS sau SV.Nu ma retin.Deunazi am vazut-o chiar in orasul meu.Am vb. la telefon zice ca nu are fiscalul in rest e ok.....ca toate de altfel.Azi cred ca am sa-i fac o vizita dar,vreau cat mai multe informatii inainte de a face vreun pas.

Daca imi spuneti si cateva pcte salbe si forte ale acestui model as fi super incantat.A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut BMW si .....am imbatranait si eu.

Multumesc,o zi placuta!

ceva e aiurea cu evacuarea aia, intr-adevar, ar trebui sa aiba evacuare dubla, insa nu inteleg de ce are tips-uri doar in dreapta iar in stanga e gen gaura in bara.

volanul ala este efectiv rupt, nu se poate sa aiba km aia la cum arata.

telefon+fax, sunt curios pe unde socoate fax-ul...

"Cutia pandorei" a fost deschisa. 7-le a fost vizionat.Intr-o fraza as putea spune.Mama si tata tuturor rableor vazute in ultimii ani:

-capota,aripi fata,partea din spate la rezervor pline de chit

-display intrerupt

-servo suna

-clima nu merge

-bandouri prinse cu suruburi

-trapa putin deschisa dar nu de tot

-volanul plin de jeg parca din ala de sub unghii

-bari lipite

-faruri crapate matuite cum vrei sa le spui

-......repet mama si tata tuturor rablelor vazute de mine in ultimii 3-4 ani

Pe curand!

P.S Cand am vazut masina ca a parcat am si vrut sa fac stanga imprejur dar totusi am zis sa vad cat de dezastruos poate arata o masina.