Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

E38 ala il stiu si eu, era de vanzare asta toamna pe la 1600 de euro prin Bistrita Nasaud, era praf masina, fara fiscal , inmatriculata inainte de 2007, l-am sunat pe om, o dadea si pe 1200 de euro, era clar ca e un cazan

Salutare!

Pentru a nu va retine prea mult din timp: incerc sa intru in randul detinatorilor de BMW si caut un e39, mai exact un 525 pe benzina. Prefer break-urile, dar cum piata romaneasca nu ofera prea multe in acest sens, am dat peste acest anunt: http://www.autovit.ro/bmw-525-C28941932.html respectiv publicat initial aici http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/bmw-525-2500-10295989.html

Ca total n00b, as apela la bunavointa domniilor voastre pentru a ma indruma in directia corecta (daca exista asa ceva, stiu ca in general e o zona gri): ar fi o mutare inteligenta?

Ce am remarcat pana acum: masina este la vanzare din 2011 (conform 4tuning) iar pretul a scazut de cateva ori. Numarul de kilometri declarati mi-e greu sa cred ca e cel real.

Multumesc anticipat!

As vrea sa merg in urmatoarele zile sa vad aceasta masina: http://acasa.mobile.ro/TIMISOARA#des_176673932

Am vorbit cu proprietarul si mi-a spus ca masina are carte service + istoric BMW, deci km ar trebui sa fie reali. Singura mea nelamurire este in legatura cu cutia automata. Masina va fi folosita 70% din timp in oras. Sunt incepator, deci nu ma intereseaza liniute, plecari cu scart de la semafor si alte chestii de genu'. Ce trebuie sa verific mai atent la aceasta cutie? Imi puteti spune si un consum orientativ pt asa ceva?

Guest Pole

nu arata a masina de 90.000 km, volanul nu este M si e uzat, pachet sport nu inteleg la ce se refera, iar cutia cu steptronic pe motorul ala lesinat o sa fie cam trista treaba. Vanus nu exista, este Vanos.

ma rog, daca mergi cu ea, vezi sa nu dea socuri la schimbarea treptelor, sa nu dea socuri cand opresti la semfafor de exemplu, sau la schimbarea din D in R, sa schimbe imediat treptele fara sa simti ca "patineaza", sa plece de pe loc imediat cum ai ridicat piciorul de pe frana fara balbaieli.

caseta de directie vezi sa nu bata, sa nu aiba joc, diferentialul sa nu huruie. cam astea sunt chestiile care daca pica sunt scumpe. La motor nu ma pronunt ca n-am avut asa ceva, insa banuiesc ca vei merge si la un service pentru o verificare.

oricum, cu motorul ala si cutie automata, clar nu pleci cu scartz :)

ah si nu cred ca e 2003, ar fi trebuit sa fie facelift, eu asa stiu.

motorul are probleme cu vanosul si valvetronic. are dublu vanos si vtt, baga testerul pe ea neaparat ca te costa mult sa le faci.

nu e FOARTE lesinat motorul si e ok cu cutie automata nu-ti pica cutia :) nu e racheta masina oricum.

eu zic ca e posibil sa aiba km aia din poze arata binisor masina. testerul pe ea ca te costa peste 1500 euro sa-i faci vanosu si valvetronic si cam au belele.

Guest Pole

volanul ala nu este in regula deloc, capacul de la airbag nu este original, n-are nici o treaba, nu stiu ce-i acolo.

airbag-ul arata asa, in nici un caz cum e ala din anunt.

http://api.ning.com/files/p4qmzk7XFceWoboRJ3BY1J8NgI4FpmYXr3MYDcz-KhnytNuveCHC2FTAel1nWX1fK7OeTSCUj1cE-zkIwwu0Yc-GKU2jbOq4/CIMG0642.JPG

• Like 2

km dati inapoi are sigur. mie unul mi se pare ciudat ca o masina asa cheala sa aiba volan de m :) poate l-a pus ulterior. merita vazuta putin

dupa serie a avut volan de m, dar air bag-ul e de la alt model de bmw.