Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

PĂŁi eu vĂŁd cĂŁ eÂşti implicat ĂŽntr-o grĂŁmadĂŁ de polemici.

Cam pe toate topicurile pe care scrii te cerĂži cu cineva Âşi bagi niÂşte posturi lungi Âşi extrem de obositoare.

MĂŁ rog, eu doar am remarcat un lucru, poĂži sĂŁ crezi cĂŁ e aÂşa sau nu, e alegerea ta.

PĂŁi eu vĂŁd cĂŁ eÂşti implicat ĂŽntr-o grĂŁmadĂŁ de polemici.

Cam pe toate topicurile pe care scrii te cerĂži cu cineva Âşi bagi niÂşte posturi lungi Âşi extrem de obositoare.

MĂŁ rog, eu doar am remarcat un lucru, poĂži sĂŁ crezi cĂŁ e aÂşa sau nu, e alegerea ta.

Si tu faci acelasi lucru, doar ca dai niste explicatii exceptionale :twoup:

Ai o rabdare si-un stil :)

"Ma" da` stresati si obositi mai sunt unii pe aici :) De parca ar sari post-urile in ochi cuiva si n-ar putea sa nu mi le citeasca :twoup:

Whatever...inchei :twoup:

cine citeste ultimele 2 pagini se intreaba daca titlul topicului mai are vreo imp.mai bine facem un versus:hornetb vs. all.pe alte forumuri(nu o sa dau exemple)regulile sunt mult mai stricte.f rar gasesti ceva off topic.imi cer scuze daca am suparat pe cineva.nu e o critica la adresa nimanui,doar o simpla constatare.

Tocmai m-am intors de la o conferinta nationala a samsarilor....

Exact acelasi lucru l-am intalnit si eu in vara. Vroiam o masina pt o gagica si m-am dus o saptamana la rand in parcul de recuperate de sub Podul Baneasa. Intr-adevar, preturi foarte bune (am luat un kia ceed la 5200 eur, care fusese de noua 14000 si pe bord avea 18000 km). Era full de samsari ... grupulete cate 2-3/masina. Unu a spus ca "ma loveste" cu cateva sute de euro, sa renunt la masina (platisem deja avansul la ea). Oamenii sunt pusi tare pe treaba, vor cu orice pret si din orice sa faca bani

Astia care venisera, erau mai amarati, e si normal daca batusera atata drum pentru o masina de 5k. Din ce spuneau, mai mult fac asta ca as supravietuiasca, nu mai castiga nimic. Nu m-am bagat in seama sa ma laud, doar i-am ascultat ca a trebuit sa stau vreo ora dupa nu stiu ce functionara care trebuia sa vina cu hartiile pentru garantii. Din cate spuneau, mai mult de 4-500 euro nu castiga la o masina.

@hornetb

e ultimul post in care mai am de discutat ceva cu tine. oricum daca vrei sa o dam in tara sau oras, ia zi`mi care e ultima scoala absolvita de tine si ce limbi straine stii la nivel cel putin mediu (cu dovezi, si aici ma refer la certificate.)? asta ca sa clarificam niste lucruri daca tot te tii tare pe pozitie si nu incetezi.

Eu zic ca deja o iei pe aratura rau daca te apuci sa ceri diplome, certificate, etc ! E cumva obligatorie cunosterea limbii congoleze pentru a intra pe forum ?

De ce naiba nu rezolvati problema dintre voi pe privat ???

Edited by MihaiC

Eu zic ca deja o iei pe aratura rau daca te apuci sa ceri diplome, certificate, etc ! E cumva obligatorie cunosterea limbii congoleze pentru a intra pe forum ?

De ce naiba nu rezolvati problema dintre voi pe privat ???

nu o iau pe aratura dar nici sa faci afirmatii despre lucruri pe care nu le cunosti :twoup: mie nu imi sta in fire sa ma iau de cineva, si l-am ales tocmai pe el pt ca nu e topic sa nu dau de remarcile lui si de certuri cu toata lumea de pe aici. eu nu traiesc pe un forum.

hornetb e chiar mai obositor decât bogdyy, e chiar o realizare, nu credeam că e posibilă chestia asta.

Bine ma, nu mai postez si gata :)

Multumim :twoup:

Aparu` si acela (ca sa nu zic "ala" :) ) suparat ca nu i-am vandut masina cu 12 000 E :twoup:

Trebuia sa comenteze si el, dreptu` lui :twoup:

Edited by hornetb
  • Downvote 1

@hornetb

e ultimul post in care mai am de discutat ceva cu tine. oricum daca vrei sa o dam in tara sau oras, ia zi`mi care e ultima scoala absolvita de tine si ce limbi straine stii la nivel cel putin mediu (cu dovezi, si aici ma refer la certificate.)? asta ca sa clarificam niste lucruri daca tot te tii tare pe pozitie si nu incetezi.

Nu ma apuc sa ma laud aici pe forum, dar tu lasa-ne cu "GRESALA" :twoup:

Nu mai pot eu de limbile tale straine, cand pentru tine ROMANA e limba straina, ai demonstrat mai sus :)

Vezi-ti lungul nasului si de treaba ta si lasa-ma tu cu evaluarile, te asigur ca au facut-o altii mai "grei" si mai academici (cu adevarat) ca tine :)

Bye

• Downvote 1

:twoup:

:)

cu riscul de a`mi lua suspend iti spun un MARS din toata inima.

Va rog sa nu-i dati suspend, omu` e prea simpatic si amuzant ca sa merite asta :)

Iti multumesc pentru "MARS", iti doresc si eu un Craciun fericit si toate cele bune! :twoup:

Bafta la cat mai multe diplome, certificate, articole publicate in reviste cotate ISI-CNCSIS, grant-uri cat mai multe, etc ! :twoup:

Cu deosebit respect, pentru domnul prof. univ. lt. col. dr. H.C. vidoq,

umilul si prostovanu` de hornetb :twoup:

Iar pentru SenSei DanielSEAN, plecaciuni in fata MAESTRULUI, stima si respect etern :twoup:

Edited by hornetb
  • Downvote 1

bine ca nu s-a inventat bataia pe net :twoup: eu sunt de partea lui hornetb pt ca nu a injurat pe nimeni. cat despre vidoq sa ii dea cineva suspend daca tot si-a asumat acest risc. altfel, cel putin eu o sa inteleg ca MARS este un cuvant aceptat pe acest forum. o idee buna dpmdv ar fi sa se faca un sondaj gen: cine credeti ca are dreptate hornetb sau vidoq. asta ca sa mai glumim si noi putin. sarbatori fericite la toata lumea. Edited by Robert.M