Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

nu sunt doua masini la fel pe lumea asta aia e clar. Dar totusi un 320d din 2002 sa aibe cel putin 2 proprietari si 130 mii? :) Sunt sigur ca majoritatea din noi au fost cel putin o data in germania si stiu care e treaba pe acolo. O masina sedan/combi cu motor diesel pana in 2l sub 40 mii pe an nu exista decat in cazuri extrem de rare!

Sambata m-a sunat unu sa cumpere e46 cu 5000 si mi-a zis sa o las la 4500 ca are "km multi" nu i-am lasat. A cumparat alta din targ, cu "130 mii" cu vreo 4000 euro neinmatriculata. Il duce inca vreo 800 euro taxele cu rar itp prostii. Acu tre sa schimbe si ambreiajul ca asa e la 130 mii. Stiam si masina, volan ros, farurile matuite, centurile facute plush, butoanele de la clima sterse si de la pilot automat la fel :) Si am discutat cu el omul credea cu tot sufletul ca masina aia adusa din germania avea 132 mii km.

Ma gandesc sa o dau si eu la prosteala de saptamana viitoare

• Like 1

Mama ce logica cartonata. Pai hai sa-ti explic. A ta e un cotet de care s-a tras la maxim. A mea din 2004 avea 62.000km la inceputul lui 2013. Incredibil, stiu.

Si atunci, pe logica tip beton, daca la 200k e un "cotet de care s-a tras la maxim", la 60k probabil nu au fost bani de benzina?

• Downvote 3

Cred ca folosesti clisee lingvistice fara sa stii bine de ce. Astia care zic ca "nu pricepi ideea" sunt de obicei cam pe langa ce se discuta si incearca sa se disculpe ca-s laturalnici. E ceva de inteles aici, istetule? Sau simti doar nevoia de a-ti etala IQ-ul?

Cred ca nu intelegi ideea. Se poate jigni, la oricare capat al kilometrajului esti. Doar ca exista o pasiune aici pentru asta.

Putin imi pasa de kilometri sau cate masini are.

Numai un idiot se poate identifica cu masina lui. Masina e o tabla, un cotet. Daca am zis ca masina lui e cotet din 2010 cu 200k, nu l-am jignit. Cel putin nu in acceptiunea mea.

• Like 2

Bine ca am avut epave, macar a fost distractiv si am schimbat masinile, altii stau cu aceasi masina obosita tot timpul..

Eu nu stiu cum sa nu te plictisesti de o masina dupa atata timp?? Peseme ca eu sunt mai putin fan al marcii decat altii, cred ca asta este explicatia.

• Like 1
  • Downvote 1

de 760 nu mai zic.

promiti?

Bine ca am avut epave, macar a fost distractiv si am schimbat masinile, altii stau cu aceasi masina obosita tot timpul..

Eu nu stiu cum sa nu te plictisesti de o masina dupa atata timp?? Peseme ca eu sunt mai putin fan al marcii decat altii, cred ca asta este explicatia.

explicatia e alta.

altii stau cu aceeasi masina obosita tot timpul, tu ai avut mai multe, pentru perioade mai scurte de timp.

• Like 1

Distractiv tare. Toata ziua stai sa faci acte de vanzare cumparare si sa stai la cozi la inmatriculari. Ia sa iti permiti sa faci casco unei masini, sa vezi ca iti piere sa le schimbi la juma de an :)

Tu cand tre sa ii faci revizia, o vinzi?

• Like 4

Nu stiu cum faceti voi cand vine vorba sa vinzi/cumperi o masina dar eu nu stau la cozi. Sunt firme care se ocupa de chestiunile astea.. Daca vrei te pun in contact cu ei.

Revizia de obicei ii fac imediat dupa ce o cumpar, gen schimb ulei/distributie, treburi din astea care sa ma faca pe mine sa ma simt oarecum mai safe in masina. Cam asta ar fi. Cea mai mare paguba (psihica) a fost 525-ul ala dar avand in vedere diferenta pe care am luat-o pe langa el cand am dat 730-ul, nu a mai contat.

Casco chiar nu ii vad rostul, poate sa il fac pe 6 luni doar..

• Like 1
  • Downvote 1