Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

vreo parere ceva (e de ceva timp pe autovit si imi e dubios de ce nu se vinde;imi e sa nu fac drumuri aiurea prin tara si realitatea sa fie alta )http://www.autovit.ro/bmw-318-C28311868.html

bara fata e alta nuanta

335-ul de mai sus a fost masina unui prieten de-al meu. Daca e cineva interesat va pot da detalii pe PM.

de ce nu pui aici ce stii? poate cauta altul care n-are cont pe forum...

Edited by Briz
  • Like 1

Pentru cine vrea e60 de evitat: http://www.autovit.ro/bmw-525-C29528317.html, am mers azi cu ea masina nu tragea deloc, zicea ca are 180k sigur nu are dupa cum arata...

Am sunat la aceasta: http://www.autovit.ro/bmw-525-C29510313.html trebuie platita taxa, deci nu are rost, si asa cere o caruta de bani pe ea.

si tu ce vrei , la 10.000 asta primesti :goodjob:

• Downvote 3

si tu ce vrei , la 10.000 asta primesti :goodjob:

termina cu aberatile, mai lasa povestile de adormit copiii, pai daca majoritatea e60-uri din 2005-2007 se invart pe la 8k-11k , de ce as da eu mai mult, mi s-a luat de dastia ca tine...

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/134365-vand-bmw-e60-525da-130kw-2005/ asta de pe forum de ce s-a vandut cu 9,4k... ?? mare "destept" esti tu...

Edited by branevl
  • Like 3

Apropo de Saab. parca au fost cumparati de chinezi, nu sunt sigur. E o marca ce se respecta, din cate stiu eu au folosit prea putine piese GM, si mai mult proprii, de-aia le-au taiat finantarile GM.

Nici pe partea de piese nu e problema, exista o fabrica de piese, iar aftermarket sunt destule. Mi-as lua una daca nu mi-ar fi frica de revanzare, sa am bani de "blocat".

Nu cred ca e samsar, vad ca numarul e al unei firme din Craiova - COM CANT 91 SRL.

Notiunea de frumos la o masina este relativa :)

Aceasta masina are kilometri putini, este relativ noua, are TVA deductibil si pare bine intretinuta.

Nu sunt prea multe care sa se incadreze.

Din pacate e la Craiova, si la cate minciuni referitoare la starea masinii am vazut pana acum in anunturi, nu sunt tentat sa bat atata drum.

termina cu aberatile, mai lasa povestile de adormit copiii, pai daca majoritatea e60-uri din 2005-2007 se invart pe la 8k-11k , de ce as da eu mai mult, mi s-a luat de dastia ca tine...

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/134365-vand-bmw-e60-525da-130kw-2005/ asta de pe forum de ce s-a vandut cu 9,4k... ?? mare "destept" esti tu...

stai relaxat,sa nu te te constipi :Frustrated:

• Downvote 3

Apropo de Saab. parca au fost cumparati de chinezi, nu sunt sigur. E o marca ce se respecta, din cate stiu eu au folosit prea putine piese GM, si mai mult proprii, de-aia le-au taiat finantarile GM.

Nici pe partea de piese nu e problema, exista o fabrica de piese, iar aftermarket sunt destule. Mi-as lua una daca nu mi-ar fi frica de revanzare, sa am bani de "blocat".

Eu stiam ca s-au inchis de tot, nici macar chinezii nu i-au mai cumparat.

Tatal unui prieten al meu si-a luat saab nou( din pacate pt el) si a avut o gramada de probleme. Totusi masina nu e urata si merge binisor ( e benzinar)

E recenta chestia.

On 13 June 2012, a press conference was held announcing that Saab Automobile AB and its subsidiaries Saab Automobile Powertrain AB and Saab Automobile Tools AB as well as the Saab factory had been acquired by the Chinese-Japanese consortium National Electric Vehicle Sweden (NEVS).[91] Saab Automobile Parts AB was not included in the deal and the Swedish National Debt Office will continue as an owner of that company.

De fapt ai dreptate, dar nu-mi dau seama atunci cum s-a anuntat totusi o schimbare de "patron" in 2012.

In June 2013, the district court dismissed the lawsuit, ruling that General Motors was within its rights to block the sale.

Haha, cat de tare e cumparatorul asta, si eu am vrut sa vad masina asta:

http://www.tocmai.ro/bmw-520-1999-10983350.html

Daca se sterge intre timp anuntul, iata ce zice omul: "aviz amatorilor pentru aceasta masina: a fost accidentata fata curge ulei de la grup, pozele sunt editate, si e total altceva la fata locului. am fost personal dupa aceasta masina. omul spune la elefon decat de portbagaj si de fapt e total praff. . sa nu mai zic de zgarieturi ca are destule. deci aviz amatorilor!!! "

Pai clar ca nici nu m-am deranjat sa dau un telefon, eu unul. E chestia de samsareala, masina lovita etc.

Si cat ai vrea sa faca un e39 NFL? Ca intre 2 si 3000 eur sunt toate. Motor mare, consum mare, performante slabe. Neinmatriculate gasesti pe la 1500 si de anglia la 1000 maxim. E o masina depasita din toate punctele de vedere, si 2000eur mi se pare mult.

Intretinute prea putine gasesti si alea au pretul lor, dar aici vorbim de samsareala si altele.

Pai clar ca nici nu m-am deranjat sa dau un telefon, eu unul. E chestia de samsareala, masina lovita etc.

Si cat ai vrea sa faca un e39 NFL? Ca intre 2 si 3000 eur sunt toate. Motor mare, consum mare, performante slabe. Neinmatriculate gasesti pe la 1500 si de anglia la 1000 maxim. E o masina depasita din toate punctele de vedere, si 2000eur mi se pare mult.

Intretinute prea putine gasesti si alea au pretul lor, dar aici vorbim de samsareala si altele.

Nasol, acum or sa-ti sara-n cap toti care au 5-ar la vanzare, mai scump pe forumul dedicat decat la piata...ai grija ce spui ca e39 sub 8mii si e e60 din 2005 fara 14mii nu gasesti bun in veci....!!!

Acu ceva vreme puteai sa gasesti masini ok, si ca pret si ca bani, acum pe orice forum dedicat intri, gasesti numai masini supraevaluate...in rest sunt numai samsari si masini rasturnate...tare as fi curios daca ar da cineva mai mult de 10k pe un e60 din 2005...!?!?

!

Edited by lospa alin

Sunt plictisit si eu de romani de-mi tot dau exemple de preturi si imi arata niste cazane, la e46 mai ales au ce.

Ca eu cer mult ca au vazut ei cu 500-1000 euro mai ieftine, km mai "putini"

Lasa ca a ta are un pret decent, la limita dar nu ar fi teapa la banii astia daca nu a fost botita, sunt alte exemple si nu numai aici, si pe forum la vw, audi, ford, etc !!

Plus ca e39 e mai "trecut" decat e 46...!!!

Edited by lospa alin

http://www.autovit.ro/bmw-525-C29521506.html

S-a mai discutat de omu` asta pe la pagina 858 cum ca n-ar fi prea serios. De masina asta ce parere aveti? Sa dau 320D-ul pe bautoarea asta fruntasa? :rolleyes:

Doar daca ai innebunit!

525i cu automata are 0-100km/h in 8.9s (ma rog, avea cand era noua, acum 11 ani) si consum dat in carte 14.4 urban / 7.9 extraurban (si asta tot cand era noua).

Sincer, e o masina depasita din toate pct de vedere si cu un consum enorm raportat la ce iti ofera.

• Like 1