Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

@PIMP

E cam cheala, in afara de scaune sport electrice si incalzite nu are alte optiuni care sa nu vina standard pe coupe (BC, senzori parcare, etc.), oglinzile alea arata oribil, semnalizarile spate sunt albe, cele fata sunt portocalii, jantele arata bine in sine dar mi se pare ca dau aiurea pe coupe; iar pretul mi se pare mare pentru ce ofera, adaugand taxa de 1200 ajungi pe la 4700.

Cam astea sunt motivele pentru care am exclus-o eu, fiind in cautare tot de un coupe e46.

Edited by oion

Coupe-ul de pe autovit a mai fost la vanzare acum 1 luna - 2, scos banuiesc de proprietarul din Bucuresti care apare in acte, la un pret care nu avea nicio treaba cu realitatea (undeva la 6500), probabil acum este pe la vreun samsar din Brasov. Arata bine si optiunile de pe el se gasesc si cand verifici VIN-ul, dar grilele fata cred ca sunt de E39, se vede ca sunt prea mici.

P.S. Sper sa-mi gasesc totusi o masina curand, incep sa devin mama omida coupeurilor de pe autovit :D

E maricica. La ultima, sedanul, fabricatie 9/2000, taxa e pe la 1200-1300 eur. Daca o luam, asteptam pana in sept sa o inmatriculez, sa mai scada la 950, dar avea deja scos un set de numere rosii. In principiu au fost mai multe chestii pentru care nu m-am dus sa o vad (pentru a scoate nr rosii trebuia sa merg in timpul saptamanii si apoi pana in septembrie sa o tin mai mult parcata, avand deja doua seturi de nr scoase).

Hm, da. Coupeul ala de pe autovit arata mai bine, dar e 318, nu 320 cum scrie, si mai si pune poza cu talonul. Plus ca taxa e platita in 2012, putea fi recuperata de 2 ori pana cum, deci problema cu taxa ramane la orice masina.

cele inmatriculate dupa martie nu au inca problema asta

Odata cu consumul vine si o poluare pe masura. In Londra scria la toate colturile sa opresti motorul cand stationezi pt ca poluezi.

Cei din vest chiar sunt preocupati de acest aspect si de mediul in care vor trai copiii lor.

La romani toti zic ca lor de ce sa le pese cand altii polueaza mai mult (gen Rabele), dar mentalitatea va ramane pe veci asa, cu astfel de oameni.

Dam DPF jos, ii dam si cu un soft sa fuga mai tare (in blana consuma si mai mult). Insa cati stiu ca particulele ramase in urma arderii diesel (cele pe care DPF a fost gandit sa le opreasca) sunt cancerigene mai periculoase decat fumul de tigara?

Toti se gandesc la buzunar doar pe moment, fara sa ia in calcul ca vor plati mai tarziu cu sanatatea lor si a copiilor lor si vor cheltui de zeci de ori mai mult prin spitale si pe terapii care le vor lungi viata cu cateva luni.

Toti am trebui sa luam atitudine.

te agiti de pomana, poluarea auto in ROmania nu e nici jumate cat aia din vest din 2 motive simple :

nr de masini /1000 de locuitori nu e nici la jumate din cat e in vest.

media de km parcursi e si aia tot cam pe la jumate.

Problema mare in romania e defrisatul salbatic si praful +pulberile aruncate de industrie ...

Ca sa nu mai zic ca suntem super aproape de targetul UE de 25 % energie regenerabila..

Asta cu poluarea produsa de masini e o mare vrajeala, dar e mai uosr sa te iei de un amarat cu o dacie de 10 ani decat de o firma care defriseaza parcul national Piatra Craiului sau de Sidex...

Nu sunt gen anti eco.. dar sa o lasam mai moale cu sloganele ca aici nu e nici UK nici DE....

• Like 2

Ai ce lua,

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29420742.html

http://www.autovit.ro/honda-accord-C29158560.html

Bine toate au in jur de 150 000 km, dar daca vrei si altceva in afara de BMW la 5000-5500 gasesti, am vazut si X-type nu stiu cat de ok e un Jaguar la 5500 de euro si cat costa intretinerea.

Edited by Cosm1n

e v6, slab la performante, tractiune fata, consuma cat un 2.5

De la 2.5 au 4x4, si toate sunt de ford, dohc. 3.0 papa 15 oras si vreo 8 pe afara, cu 4x4. Un consum decent, si n-are cacaturile alea de valvetronic sau vanos de se strica intr-o veselie.

Mi-a placut foarte mult Jaguar X-type singura masina in care n-am bagat nici un leu.

Coupe-ul de pe autovit a mai fost la vanzare acum 1 luna - 2, scos banuiesc de proprietarul din Bucuresti care apare in acte, la un pret care nu avea nicio treaba cu realitatea (undeva la 6500), probabil acum este pe la vreun samsar din Brasov. Arata bine si optiunile de pe el se gasesc si cand verifici VIN-ul, dar grilele fata cred ca sunt de E39, se vede ca sunt prea mici.

P.S. Sper sa-mi gasesc totusi o masina curand, incep sa devin mama omida coupeurilor de pe autovit :D

asa sunt grilele la nfl

De la 2.5 au 4x4, si toate sunt de ford, dohc. 3.0 papa 15 oras si vreo 8 pe afara, cu 4x4. Un consum decent, si n-are cacaturile alea de valvetronic sau vanos de se strica intr-o veselie.

Mi-a placut foarte mult Jaguar X-type singura masina in care n-am bagat nici un leu.

e diesel bai musteata, citeste mai atent. sau mai ia o gura de aer mai bine. pe alt forum. :sorcerer:

Eu ma uitam dupa asta, e de la mine din oras, masina pare ingrijita am vazut-o de cateva ori e inmatriculata pe Bulgaria dar cu 1000 de Euro o inmatriculezi pe Ro. Motorul asta de 2.0 e de Ford parca.

http://www.autovit.ro/jaguar-x-type-C29267650.html

1000 de euro sunt vise umede la 2L euro3 din 2004; cred ca e vreo 2100 eur taxa

x type-ul e ford mondeo, masina care nu e rea deloc

toate motoarele sunt si alea de ford, evident

1000 de euro sunt vise umede la 2L euro3 din 2004; cred ca e vreo 2100 eur taxa

x type-ul e ford mondeo, masina care nu e rea deloc

toate motoarele sunt si alea de ford, evident

Stiam ca S Type-ul e Ford Mondeo, poate ma insel eu, oricum X Type imi place mai mult decat S Type, e si mai nou.

Edited by Cosm1n

asa sunt grilele la nfl

Nu sunt asa, uita-te mai atent si compara cu:

http://images02.olx.com.au/ui/8/00/73/1280377024_107319773_1-Pictures-of--BMW-320Ci-Coupe-1280377024.jpg