Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

e frumos si 630i-ul ala..dar se citeste pe ea ca e un model vechi de cativa ani buni..cel putin asa mi se pare mie..

plus ca...unde ii fac eu o verificare calumea in Buzau?

depinde de gusturi, mie mi se pare un model deosebit. Banuiesc ca il poti verifica in alta localitate..eventual in Prahova.

Eu imi doresc de la viata: Sa`si cumpere Vidoq un Sandero Orange si sa`i dispere pe aia la DaciaClub,ca loganurile lor au km masluiti!!!!

Doamne ajuta`ma te rog!

Nu m`ar dernaja sa fiu "bossu`" parcarilor cu 6`le acela!

Parerea mea ar fi ca daca masina este asa cum este prezentata...este o masina f ok!

Il tot astept pe Mirceagsm cu o oferta bomba, poate are o masina si pentru mine. :twoup:

nu cred ca te vei intelege cu el(in special daca te gandesti la o varianta cu gti tau).. are preturi destul de mari, adica preturi actuale de piata.. nu am vazut sa vanda nimik la pret bomba.. isi pune prea mult la ele probabil.

Nu la schimb. A avut 520-ul ala la 10k, era acceptabil, la ce scoruri se cer pe aici pe forum.

Mi se pare mie sau chiar s-au scumpit masinile? M-am tot uitat pe autovit si sunt niste preturi de speriat.

Edited by WLF

Nu la schimb. A avut 520-ul ala la 10k, era acceptabil, la ce scoruri se cer pe aici pe forum.

Mi se pare mie sau chiar s-au scumpit masinile? M-am tot uitat pe autovit si sunt niste preturi de speriat.

520I ala a avut un pret corect dar avantajul era ca avea paketul ala pus.. in rest parca am vazut zilele astea si mai ieftine pe net.. dar fara pachet..

daa multi au zis ca gata s-au imbogatit cu taxa asta si au urcat preturile.. dar nu ii duce capul sa isi dea seama ca nu se mai vinde nimic :twoup:) se intreaba toti intre ei.. frate ai mai vandut ceva ? ca la mine nu suna nimeni :)) samsari incompetenti..

lasa ca e mai bine, sa nu mai vanda ei, sa vindem noi astia cu experienta care cumparam moca si vindem ieftin :))

daca urmaresti site-ul 2-3 zile non-stop nu ai cum sa nu prinzi ceva ieftin.. alea care sunt scumpe le vei vedea mult si bine.. tot acolo :twoup:)

plus ca trebuie sa stii sa si negociezi la pret.. toti cand ii suni.. sunt tari in gura parca ar vinde ca dealer :twoup:

in final este f bine ca multi au pus preturi mai mari.. ne ajuta pe noi f mult sa vindem mai ieftin.. sper sa o tina tot asa piata adevarata...

PS: s-a vandut un 535d din 2005 pe 14mii si cu M pack de fabrica.. deci bani sa ai sa stai la panda :twoup:

Edited by mario_internationalu

Il tot astept pe Mirceagsm cu o oferta bomba, poate are o masina si pentru mine. :twoup:

Sunt in tratative la cateva masini.am si cateva achizitii dar nu sunt bmw.toata lumea pune scump si nimeni nu vinde nimic.Apropo eu stau non stop pe autovit numai cu mana pe f5.nu e bine sa il suni pe om instant ,il lasi si pe el sa se chinuie ceva vreme.

Edited by mirceagsm

Il tot astept pe Mirceagsm cu o oferta bomba, poate are o masina si pentru mine. :)

nu cred ca te vei intelege cu el(in special daca te gandesti la o varianta cu gti tau).. are preturi destul de mari, adica preturi actuale de piata.. nu am vazut sa vanda nimik la pret bomba.. isi pune prea mult la ele probabil.

Daca si mirceagsm a avut preturi mari la masinile pe care le-a vandut, cel putin, la cele pe care le-a avut puse la vanzare si pe forum... :twoup:

Era pret mare 10k pe 520i-ul ala care, scuza-ma, dar nu era chiar chel? :) Avea pachetul ala M, navi mare, piele, xenon, etc. In comparatie cu E-60-urile care sunt pe autovit acum la acelasi pret, chiar era dotat, nu gluma... :twoup:

745i-ul ala la fel, 10k...

Eu imi doresc de la viata: Sa`si cumpere Vidoq un Sandero Orange si sa`i dispere pe aia la DaciaClub,ca loganurile lor au km masluiti!!!!

Doamne ajuta`ma te rog!

Parerea mea ar fi ca daca masina este asa cum este prezentata...este o masina f ok!

iar te bagi in seama ma? si eu imi doresc sa te vad conducand un mercedes... cand vii sa imi iei gunoiul din fata portii. got it?

faptul ca ai dat msg ala pe privat denota ca asta e nivelul tau.

Doamne ajuta`ma te rog!

iar te bagi in seama ma? si eu imi doresc sa te vad conducand un mercedes... cand vii sa imi iei gunoiul din fata portii. got it?

faptul ca ai dat msg ala pe privat denota ca asta e nivelul tau.

Pt dispute personale foloseste PM te rugam! Nu intereseaza pe nimeni insultele tale!