Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Doamne ce interior urat are...si volanul ala...horror :twoup: Am mers cu o Alfa mai demult...a unui prieten, a condus el, nu mai retin de care era, intr-adevar...avea zvac, era racheta...dar la interior asta e urata rau...nu mai retin cealalta :)

Bine ca E90 e frumos. Cred ca BMW mai oribil nu este.

Mie mi se pare foarte frumos interiorul.

Eu n-am zis-o cu nicio rautate. Interiorul ala mi se pare ca arata ca dracu, e groaznic. Parerea mea. La exterior, masina e ok. E90 nu-mi placea nici mie la inceput, mai ales spatele...cu alea albe, mi se parea foarte urat. Modelul cu facelift schimba totul insa. Chiar si alte stop-uri...sau unele naspa (dupa parerea unora), vopsite, ca ale mele :)

Ca nu-ti place tie E90 e una, dar sa zici ca-i cel mai oribil BMW...e cel putin exagerata treaba, dar, desigur, e parerea ta si ti-o respect ...ca esti mare cunoscator :twoup:

P.S. Si chiar daca E90 o fi o masina urata...cu siguranta are un interior mult mult mai frumos decat uratenia aia de Alfa (la interior :twoup: ) .

P.S. 2 - Mie cele mai urate BMW-uri mi se par compacturile si seria 1...cel putin ala-n 4 usi...condus de un barbat :twoup: Dar repet, e doar parerea mea...ca si parerea cu hidosenia de interior de la Alfa aia :twoup: Fiecare isi ia ce vrea/ce-i place/ ce-l face pe el fericit :twoup:

Edited by hornetb

Pai si sunt in regula alea? Nu sunt manarite in niciun fel? Majoritatea au cel putin km dati inapoi, daca nu si alte probleme, indiferent de ce marca vorbim. Nu zic ca nu or fi si cazuri de super-oferte, dar cred ca sunt destul de rare. Oricum, merita verificata.

Pai asta zic si eu. Si atunci ce sa cumpar? Un BMW supraevaluat si manarit ?

Damn, eu as lua si e46 FL chel decat 159

Cel mai mult conteaza sigla de pe capota, nu ?

Ah, m-ai prins :twoup:

Eu vb din experienta, repede te-ai aruncat sa ma judeci cu toate ca nu ma cunosti.

Edited by quze

@WLF -

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...romeo-159-3.jpg - asta mi se pare un interior mai ok...poate negrul e "de vina" ...poate ca gri-ul din acele poze nu-mi place cum da...dar acolo chiar mi s-a parut horror...in poza asta imi pare mai ok :twoup: Ma rog, dupa cum ziceam, suntem atatia oameni...cu atatea gusturi...nu putem sa avem toti aceleasi preferintze, fiecare cu ale lui, bafta la achizitie :)

la bugetul ala 11 -12k eu as cauta doar bmw .

Pai zi tu ce BMW. E60 am avut si deja e uniforma, pe autovit sunt toate manarite vai de mama lor, nu mai zic ce preturi au acuma. E65 am avut si e si prea vechi. X5 deja doua numai anul trecut, X3 am avut. Singura varianta este E90/E92, iar la E92 nu ma mai bag ca nu vreau sa mai bag bani multi intr-o masina.

Asa ca ce E90 dotat ca Alfa aia sa cumpar, toate sunt 14-15-16k. Si cand le vad ce jante sau ce culori au ma doare capul. Eu nu inteleg cum dracu au facut rotile alea oribile la E90-uri, tot ce e standard e groaznic.

Daca vindeam GTI-ul mai repede, pastram E60-ul ala maro si n-aveam treaba, dar ala s-a vandut instant.

Edited by WLF

Damn, eu as lua si e46 FL chel decat 159

Cel mai mult conteaza sigla de pe capota, nu ?

Ah, m-ai prins :)

Eu vb din experienta, repede te-ai aruncat sa ma judeci cu toate ca nu ma cunosti.

Am avut un an de zile o Alfa 156, prin 2006 parca. In afara de check engine care trebuia sa il resetez lunar, n-am avut probleme cu masina, adica chiar n-am bagat nici un ban in afara de revizie.

Mai e si anuntul de cand am vandut-o:

http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...html#post475987

E90 parca-l excludeai mai sus...zicand ca-i cel mai urat BMW :)

@WLF - "Bine ca E90 e frumos. Cred ca BMW mai oribil nu este."

Pai da, numai E90 a mai ramas, si atunci ce dracu sa fac, concluzia e ca am epuizat BMW-urile care mi le-as permite. :twoup: N-a mai ramas decat ceva peste 20k si nu ma mai arunc.

M-a sunat ala cu CLK-ul, anuntul a expirat, dar n-a dat masina. Cica o lasa la 12k, masina e frumoasa foc. Probabil cad pace la 11.500 cu el.

Eu am un prieten cu o alfa romeo 159, motorizarea 1.9 150cp..a cumparat masina din germania la 45.000km din reprezentanta si acum are vreo 110.000km. Nu a avut nici o problema cu masina, in afara de consumabile nu a schimbat nimic. Interiorul arata de 10ori mai bine decat cel de e90 fara navi si cel putin la fel de bine ca cel cu navi. Wlf ti-as recomanda sa cumperi una cu istoric sigur, cele aduse de prin olanda, belgia etc sunt 99% dubioase ca pret,km etc. Per total este o masina foarte frumoasa si destul de bine inchegata, nu prea mai are legatura cu miturile alfa romeo.

Ma scuzati...dar am si eu o nelamurire...

Ma uitam pe autovit sa vad ce preturi mai au E90-urile (cu xenon si navi, ca minime criterii de cautare - precizat ca fapt divers :twoup: ) ...si am dat de masina asta ...

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17293884.html

Ce nu inteleg eu...in cele doua poze in care se vede navigatia...desi se vede clar ca e navi business...totusi...ce vad acolo in poze n-am vazut niciodata la mine...

1. in prima poza cu navi apare un meniu sau ceva de la cd...de la muzica...mie nu mi-a afisat niciodata asa...

2. in cea de-a doua poza, apare navigatia...care stiu ca nu are ROMANIA...pentru business...iar din ce vad acolo, aia e harta Europei (ma rog, o parte a ei...cu Romania marcata acolo ...mai inchisa la culoarea)...si mie parca nu mi-a aparut niciodata asa ceva...

Cum naibii ?:) Ms.

Doamne ce interior urat are...si volanul ala...horror :twoup: Am mers cu o Alfa mai demult...a unui prieten, a condus el, nu mai retin de care era, intr-adevar...avea zvac, era racheta...dar la interior asta e urata rau...nu mai retin cealalta :)

Bine ca E90 e frumos. Cred ca BMW mai oribil nu este.

Mie mi se pare foarte frumos interiorul.

credeam ca vrei sa zici E60,mie ala mi se pare departe cel mai urat BMW, E90 e chiar dragut cu niste jante potrivite..

cat despre 159, cauta (n-o sa prea gasesti ) din ce s-au gandit geniile sa faca sasiul,daca nu gasesti da-mi un pm,te razgandesc instant..

imi cam face cu ochi asta . :)

http://www.autovit.ro/bmw-330-C17302760.html

PS: referitor la Alfa cel mai fiabil model este 166, :twoup:

159 e putin spus cazan.

Nu ma mai intorc la E46, am avut deja 3, si in nici un caz n-as da atatia bani pe E46. Dupa cum spuneam, la banii aia este CLK, si never ever nu poti compara CLK cu E46 coupe.

cat despre 159, cauta (n-o sa prea gasesti ) din ce s-au gandit geniile sa faca sasiul,daca nu gasesti da-mi un pm,te razgandesc instant..

Pai zii, sunt chiar curios.

Pai si sunt in regula alea? Nu sunt manarite in niciun fel? Majoritatea au cel putin km dati inapoi, daca nu si alte probleme, indiferent de ce marca vorbim. Nu zic ca nu or fi si cazuri de super-oferte, dar cred ca sunt destul de rare. Oricum, merita verificata.

Pai asta zic si eu. Si atunci ce sa cumpar? Un BMW supraevaluat si manarit ?

Pai nu, ideea e ca un BMW ne-manarit cu dotarile alea ar fi in jurul a 18-20.000, iar o Alfa ne-manarita ar fi in jurul a 13-15.000 (sume aproximative). Adica diferenta se pastreaza, doar ca alea nemanarite sunt mai scumpe, normal. :twoup: Gasisem mai demult o Alfa ca asta de ai aratat-o tu (piele, navi, xenon), primul proprietar si inca in garantie, cu 14.500e. Am urmarit-o mai multa vreme, plecase cu pretul de pe la 18.000, si a tot aparut vreo 3-4 luni, ultima data cu 14.500, dupa aceea n-a mai aparut, deci presupun ca s-a dat.

Acum, eu ziceam mai mult ca idee, tu stii mai bine cum merge piata si cati bani esti dispus sa dai (si pe ce).

@WLF -

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...romeo-159-3.jpg - asta mi se pare un interior mai ok...poate negrul e "de vina" ...poate ca gri-ul din acele poze nu-mi place cum da...dar acolo chiar mi s-a parut horror...in poza asta imi pare mai ok :) Ma rog, dupa cum ziceam, suntem atatia oameni...cu atatea gusturi...nu putem sa avem toti aceleasi preferintze, fiecare cu ale lui, bafta la achizitie :)

Asta e interior de Ti - echiparea sport a lui 159, vine cu jante de 19", suspensie sport, pedalier, volan, schimbator sport, praguri aluminiu si posibil si altele, nu mai stiu exact. E intr-adevar cea mai frumoasa echipare. :twoup:

The chassis itself is also state of the art. Having a torsional rigidity at 31,400 Nm / degree, it exceeds Saab 9-3 by an astonishing 57% ! this is achieved by using multi-ply sheet metal, extensive laser welding and boxed element structure. The rigid chassis benefits crash protection, NVH suppression as well as handling.
Edited by cris.g

Ce sincer e omu` asta cu km la masina :twoup: Dar e si mai nebun ca mine...ca oricine :)

Cum/cand crede el c-o sa mai vanda masina asta "veche" de 4 ani...cu 267 000 km ?:)

Cand si pe aici pe forum e plin de masini din 2000 cu 100 000 km "reali", tipla :twoup:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C16992053.html

As mai avea o varianta sa iau X3-ul asta lovit sa il fac sa il dau, dar mi s-a luat de combinatii din astea. :)

http://www.autovit.ro/bmw-x3-C17200429.html

Uite @WLF , ti-am gasit masina la tine acasa - http://www.autovit.ro/bmw-320-C17205250.html :twoup:

P.S. Ma scuzi, nr de VL...dar e in Pitesti...aproape oricum :)

14.700 ti se pare un pret corect? Anul trecut puteam sa iau una identica cu asta cu 12k, si era cu piele crem. Acuma ca s-a bagat taxa noua, hai sa speculam si noi sa umflam preturile, e bine nu?

As mai avea o varianta sa iau X3-ul asta lovit sa il fac sa il dau, dar mi s-a luat de combinatii din astea. :twoup:

http://www.autovit.ro/bmw-x3-C17200429.html

Uite @WLF , ti-am gasit masina la tine acasa - http://www.autovit.ro/bmw-320-C17205250.html :twoup:

P.S. Ma scuzi, nr de VL...dar e in Pitesti...aproape oricum :)

14.700 ti se pare un pret corect? Anul trecut puteam sa iau una identica cu asta cu 12k, si era cu piele crem. Acuma ca s-a bagat taxa noua, hai sa speculam si noi sa umflam preturile, e bine nu?

Daca-s km ei, chiar mi se pare un pret cel putin ok :) Sa o iei cu 12k sau sa o vinzi mai departe cu 12k ?

Daca-s km ei, chiar mi se pare un pret cel putin ok :) Sa o iei cu 12k sau sa o vinzi mai departe cu 12k ?

La 12k o vindea, era de AG, neagra cu interior sport piele crem. Cam asa erau preturile atunci, acum vad ca sunt si mai putine masini la vanzare si mult mai scumpe.

E facut din GRANIT!!! :twoup:

la 159 si la Brera, d-aia e si asa grea si inceata si ridica o roata in curbe luate agresiv.. :)

Ba da-o dracu, cum adica granit, esti sigur?