Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Eu nu stiu fratilor de unde ia unii magicieni E90-uri, destul de dotate (xenon, navi, etc)...la 12 000...in conditiile in care, in vara 2009, era in Germania (pe langa Hamburg, adevarat) un 318d fara dotari, km 132 000, a 12-a 2006 masina...si era 13 490 acolo ...iar pe-a mea am dat atunci 15 500 acolo...desi pretul ei in lista lor era 16 990 ...

Adevarat ca era 2009 ...dar totusi... :twoup:

P.S. Adica...multi au zis c-am dat mult pe a mea atunci...facand o comparatie cu ce mai era acolo atunci, nu mi se pare mult...

Adica aceste doua exemple :

1. aia de care ziceam - 318d, 132000km, 12/2006 - 13 490

2. a mea de-am luat-o - 320d, 107000km, 08/2006 - 16 990 in lista, luata cu 15 500.

Edited by hornetb

Cum sa fie facut din granit? :twoup: Granit-ul este o roca!

Am scris mai sus:

The chassis itself is also state of the art. Having a torsional rigidity at 31,400 Nm / degree, it exceeds Saab 9-3 by an astonishing 57% ! this is achieved by using multi-ply sheet metal, extensive laser welding and boxed element structure. The rigid chassis benefits crash protection, NVH suppression as well as handling.

Link.

Eu nu stiu fratilor de unde ia unii magicieni E90-uri, destul de dotate (xenon, navi, etc)...la 12 000...in conditiile in care, in vara 2009, era in Germania (pe langa Hamburg, adevarat) un 318d fara dotari, km 132 000, a 12-a 2006 masina...si era 13 490 acolo ...iar pe-a mea am dat atunci 15 500 acolo...desi pretul ei in lista lor era 16 990 ...

Deci tu vrei sa zici ca acum 2 ani ai dat 15.500 pe un E90, si acuma in 2011 eu sa dau cam tot pe acolo? Am guma in par sau ce? Mai mult de 12k nu merita nici un E90, si tre sa aibe dotari multe la banii astia.

Deci tu vrei sa zici ca acum 2 ani ai dat 15.500 pe un E90, si acuma in 2011 eu sa dau cam tot pe acolo? Am guma in par sau ce? Mai mult de 12k nu merita nici un E90, si tre sa aibe dotari multe la banii astia.

Am dat doar 15 500 ca omu` avea relatii acolo, asa nu cred c-o scoteam sub 16500...iar masina pe care ti-am aratat-o e 14700...probabil o lasa pe la 14500...si e 2007 si are acum 111 000 km (daca-s reali, repet) ...nu acum 2 ani :)

Taxa la un E90 320d a crescut cu 1400 E (adica era 600 E si acum e 2000 E taxa de prima inmatriculare)...asa ca o scumpire cu macar 1000 E a unei astfel de masini mi se pare foarte justificata :)

Edited by hornetb

Cum sa lase de la 14.700 la 14.500 doar? 1500-2000 negociez minim. Am cerut 15k pe E60 si l-am dat cu 13.500, la fel, am cerut 13k pe GTI si l-am dat cu 11k. Acuma cand imi cumpar masina, sa negociez 200 euro, glumesti nu?

Asta cu CLK vrea 13.300 si deja am ajuns la 12k, dar vreau sa ii dau 11.500 daca ma hotarasc, si tu imi zici de 200 euro negociere la E90-ul ala. :twoup: :)

Edited by WLF

sunt curios daca o sa reziste preturile astea pe piata. e clar ca mai ieftin oricum nu gasesti, adus din Germania plus toate taxele aferente platite (nu evitate, ocolite)..dar cresterea e evidenta. in fond, nu e nimeni obligat sa isi cumpere masina, cine isi permite plateste pretul. mie mi se par mai normale preturile de acum, decat cele de anul trecut..la 12.000e un e90 cand unul similar in Germania (in conditiile in care masina era adusa recent din Germania, inmatriculata etc) costa cu cel putin 2-3mii mai mult.

p.s. mi-am adus aminte de o faza draguta de prin octombrie, cand am fost ultima data in targul auto vitan: se uita un nene la un 530d, 2006, destul de bine dotat, vreo 150.000km reali (masina cumparata din tara, cu istoric bavaria), iar pretul undeva la vreo 15.000E...comparand cu celelalte masini din jur care nu depaseau 13-14mii euro, nenea respectiv se duce la samsarul care statea langa masina si ii zice ceva de genul: un ultim pret, asa de criza, cat ar fi? iar samsarul, vizibil iritat: daca e criza si nu ai bani, du-te in p**a mea si uita-te la dacii, m-am saturat de amarati si milogi :) . (a continuat vreo 30secunde, dar nu are rost sa reproduc tot ce a zis :twoup: )

Edited by razvanflorin90

Mie mi-a venit ala de mi-a cumparat E60-ul si primul lucru care mi-a zis, iti ofer 11k (eu ceream 15k). Am ramas asa un pic socat, cum plm sa vii sa oferi 4k sub pretul cerut, deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa. Dupa aia a incercat schema a doua, a plecat si m-a sunat chipurile de pe drum, domne hai ca iti ofer 12.500, ma intorc din drum pentru tine. I-am zis sa se intoarca cu 13.500 daca vrea si pana la urma s-a intors. :twoup: Edited by WLF

Adevarat ca era 2009 ...dar totusi... :)

Asta cu mai mult de 12.000 nu merita nici un e90 e cam aruncata in context..e total falsa afirmatia.

p.s. ai dat gti-ul cu 11.000? :twoup:

Edited by razvanflorin90

Cum sa lase de la 14.700 la 14.500 doar? 1500-2000 negociez minim. Am cerut 15k pe E60 si l-am dat cu 13.500, la fel, am cerut 13k pe GTI si l-am dat cu 11k. Acuma cand imi cumpar masina, sa negociez 200 euro, glumesti nu?

Asta cu CLK vrea 13.300 si deja am ajuns la 12k, dar vreau sa ii dau 11.500 daca ma hotarasc, si tu imi zici de 200 euro negociere la E90-ul ala. :) :)

Ma rog...eu nu stiu cum procedezi tu cu masinile...adica eu la a mea aveam ultima oara 15500 negociabil...prin absurd negociam 500 E...dar 1500-2000 no way :twoup: Adica s-o dau cu 13 500 ...si ca sa-mi iau ce dupa aia...cu banii astia ?:twoup: Pacat ca nu-mi merge mobile.de acum sa dau niste exemple :twoup:

"Am cerut 15k pe E60 si l-am dat cu 13.500, la fel, am cerut 13k pe GTI si l-am dat cu 11k" - pai bineinteles, ca tu ceri de la inceput mult mai mult decat ai vrea sa obtii :twoup: Tu ai alte calcule, pe-ale tale, stii tu mai bine :twoup:

Tu lasi atat ca tu asta faci, le cumperi si le vinzi, dar in Germania nu obtii astfel de reduceri daca te duci asa tu singur (nu tu neaparat, eu...oricare altu` :angry: ...aia lasa si ei cateva sute...nu mai mult, asta daca-s vanzatori seriosi, care au evaluat de la inceput masina si au pus un pret corect...

Mie mi-a venit ala de mi-a cumparat E60-ul si primul lucru care mi-a zis, iti ofer 11k (eu ceream 15k). Am ramas asa un pic socat, cum plm sa vii sa oferi 4k sub pretul cerut, deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa. Dupa aia a incercat schema a doua, a plecat si m-a sunat chipurile de pe drum, domne hai ca iti ofer 12.500, ma intorc din drum pentru tine. I-am zis sa se intoarca cu 13.500 daca vrea si pana la urma s-a intors. :twoup:

"deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa" - hai nu te mai da lovit, ca nu esti tu fraier sa te arzi asa la o masina... n-o mai da in inocenta pe aici :lol:

Pai normal ca s-a intors...tu ai dat 12500 pe masina ...sau "iti statea in 12500" aproximativ...ai pus-o la vrajeala cu 15000 si ai castigat macar 1000 E la ea, deci a fost ok :)

• Downvote 1

Adevarat ca era 2009 ...dar totusi... :)

Asta cu mai mult de 12.000 nu merita nici un e90 e cam aruncata in context..e total falsa afirmatia.

p.s. ai dat gti-ul cu 11.000? :twoup:

Eventual cu pachet M si dotat sa merita cash atata, poate o idee mai mult. Dar unu normal cu minim piele si o navigatie, nu merita 12k niciodata, mai ales ca probabil e din 2005 maxim 2006, cum sunt cam toate pe la noi. Atunci de ce Alfa aia dotata full din 2007 se vinde cu 10k in conditiile in care de noua e la fel de scumpa ca E90? 2 mii euro face emblema de pe capota? Eu stiam ca e 50 lei .....

Mie mi-a venit ala de mi-a cumparat E60-ul si primul lucru care mi-a zis, iti ofer 11k (eu ceream 15k). Am ramas asa un pic socat, cum plm sa vii sa oferi 4k sub pretul cerut, deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa. Dupa aia a incercat schema a doua, a plecat si m-a sunat chipurile de pe drum, domne hai ca iti ofer 12.500, ma intorc din drum pentru tine. I-am zis sa se intoarca cu 13.500 daca vrea si pana la urma s-a intors. :twoup:

"deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa" - hai nu te mai da lovit, ca nu esti tu fraier sa te arzi asa la o masina... n-o mai da in inocenta pe aici :)

Pai normal ca s-a intors...tu ai dat 12500 pe masina ...sau "iti statea in 12500" aproximativ...ai pus-o la vrajeala cu 15000 si ai castigat macar 1000 E la ea, deci a fost ok :)

Exact in ideea asta, de ce as da mai mult de 12k pe un E90? Nu exista grad de comparatie intre E60ul ala si orice E90 imi arati tu, poate doar unul de 18-19k.

@razvanflorin90 -

"sunt curios daca o sa reziste preturile astea pe piata. e clar ca mai ieftin oricum nu gasesti, adus din Germania plus toate taxele aferente platite (nu evitate, ocolite)..dar cresterea e evidenta. in fond, nu e nimeni obligat sa isi cumpere masina, cine isi permite plateste pretul. mie mi se par mai normale preturile de acum, decat cele de anul trecut..la 12.000e un e90 cand unul similar in Germania (in conditiile in care masina era adusa recent din Germania, inmatriculata etc) costa cu cel putin 2-3mii mai mult. "

+1

• Downvote 1

Stii si tu foarte bine ce elemente se iau in considerare pentru a determina pretul corect al unei masini...nu cred ca un pachet m sau o piele sunt factorii decisivi. decat daca iei masina pentru cateva luni sau pt revanzare. Eu nu reusesc sa inteleg cum este o masina adusa din Germania, inmatriculata in tara, mai ieftina cu cateva mii de euro decat cea mai ieftina masina similara din Germania? In conditiile in care cel care o vinde din asta traieste si trebuie sa si castige ceva din vanzarea masinii.

"deja eram eu in dubii credeam ca am luat-o prea scumpa" - hai nu te mai da lovit, ca nu esti tu fraier sa te arzi asa la o masina... n-o mai da in inocenta pe aici :)

Exact in ideea asta, de ce as da mai mult de 12k pe un E90? Nu exista grad de comparatie intre E60ul ala si orice E90 imi arati tu, poate doar unul de 18-19k.

Pentru ca un E90 bun, intretinut, luat din Germania ...din nordu` ei...(nu din Belgia sau din alte tari), cu km reali, fara probleme, merita, face toti banii :twoup:

Eu fac pariu ca tu nu verifici nicio masina la km, pentru ca nu te intereseaza asta, daca-s prea multi in bord ii dai inapoi (probabil, presupun, nu te acuz sau ceva) ...daca-s ok...ii lasi asa si gata :twoup:

Tu cumperi masinile evaluandu-le dupa alte criterii, nu dupa cum au fost intretinute...si cu-atat mai putin dupa nr de km, de care te doar fix in twinpix :twoup: Si e normal, doar le vinzi mai departe :twoup:

@razvanflorin90 - inca un + pentru comentariul 2210 :twoup:

Edited by hornetb
  • Downvote 1

Prefer sa o iau de la neamt cu 1-2k mai scumpa decat de la roman (mai sunt exceptii dar foarte rare) la orice ora.

Asa ma gandeam si eu, dar m-ar fi costat cu cel putin 3000E mai mult in final. Daca ar fi doar 1000-2000E diferenta la pretul final (sa includa taxe, drum, etc) ar fi bine, dar diferenta e chiar mai mare. (Iar noua taxa nu ajuta deloc)

Eu fac pariu ca tu nu verifici nicio masina la km, pentru ca nu te intereseaza asta, daca-s prea multi in bord ii dai inapoi (probabil, presupun, nu te acuz sau ceva) ...daca-s ok...ii lasi asa si gata :twoup:

Eu cred ca esti intr-o mare eroare, eu nu sunt samsar de masini. Samsar de masini e ala care vinde 10 masini la luna, care alearga toata ziua dupa masini sa le ia si sa le combine. Nu stiu cu cine am mai avut discutia asta. Eu pur si simplu imi iau o masina personala pentru maxim 1 an si in care nu vreau sa bag bani si daca se poate nici sa nu pierd bani. Atata tot. Vrei sa iti spun ce masini am cumparat eu in 2010? Am reusit sa scap de E65 care l-am avut aproape tot anul 2009 (l-am dat pe un A4 si diferenta ca pe cash de unde dracu). Mi-am luat X5 individual in martie si l-am dat prin toamna pe cash, fara sa bag bani si fara sa pierd bani. Apoi am luat un alt X5 la super oferta pe care l-am dat pe un E60, iar E60-ul pe bani. GTI-ul alb il am din 2008 ca fapt divers, cred ca e singura masina care am avut-o 3 ani, e record. Deci ce plm de samsar sunt, imi explici si mie ce tot vorbesti aici?

Edited by WLF

Daca ar fi sa iei acum un BMW din Germania, nu iti ajung 12k sa iti iei un E46 320d cu dotari minime. Cred ca numai taxa e vreo 3000 euro.

Vezi ca stii..atunci cum ti se pare absurd un pret mai mare de 12.000E pt un e90?

Ma refer la o masina din Romania, care echivaleaza cu un bilet de loterie. N-as da 12k pe un E90 inmatriculat in Romania, ca sa fiu mai explicit. :twoup:

Ce sincer e omu` asta cu km la masina :twoup: Dar e si mai nebun ca mine...ca oricine :)

Cum/cand crede el c-o sa mai vanda masina asta "veche" de 4 ani...cu 267 000 km ?:)

Cand si pe aici pe forum e plin de masini din 2000 cu 100 000 km "reali", tipla :twoup:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C16992053.html

e data inapoi si aia. uita-te la suportul lateral al scaunului soferului... in penultima poza il vezi. s-a cojit. eu nu am vazut un e46 si un e39 cu peste 320 000 km pe bord si scaunele aratau mult mai bine decat ala.