Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Merg pe premiza ca in maxim un an nu prea are ce sa se strice, si in caz ca se strica ii fac vant. Mai multa grija mi-as face pentru un E60 cu km fara numar. E suficient sa zboare fulia, clapetele de la admisie, cutia sa dea socuri, etc etc etc.

un e90 , pachet m ,navi , scaune sport ... cat de cat ok ,nu te'ar avantaja?

si un e60, indiferent de km , daca ii schimbi tot ce i trebuie nu ai ce probleme sa intampini, dar daca vrei sa iti iei cu 10 k un e60, si sa nu mai bagi nici un ban in el mi se pare normal sa iti faci griji , avand in vedere faptul ca o skoda in mintzile ei costa 10 mii ...

Edited by hotpharao

Arata-mi tu unul mai ieftin de 16k-17k. Asa imi iau unu cu 11k chel dar cu navi, cu 500 Euro imi da Razvan Grecu o tapiterie de piele completa, niste roti decente cu 500 si cu 1k ii pun pachet M. Si tot n-ajung la cat vor aia pe autovit.

Arata-mi tu unul mai ieftin de 16k-17k. Asa imi iau unu cu 11k chel dar cu navi, cu 500 Euro imi da Razvan Grecu o tapiterie de piele completa, niste roti decente cu 500 si cu 1k ii pun pachet M. Si tot n-ajung la cat vor aia pe autovit.

Pai si ce mai stai ? app, stiai ca poti sa i pui si navi ? costa 1000 cu tot cu coaja de bord, dar trebuie sa o dai pe a ta la schimb.

@Wlf, stiu eu un C-Class w203 C200 CDI 2005, cumparat de la reprezentanta nou, unic proprietar, cutie automata, piele, navigatie, etc. Ideea e ca omul mai are foarte multe masini, e un maniac, le ingrijeste obsesiv. Mai are SL 55 AMG, S 55 AMG, ML 63 AMG. Ideea e ca masina e practic noua, a mers foarte putin cu ea, are doar 20.000 km. Nu stiu exact pretul, cu siguranta nu e o super ocazie, probabil vrea pretul corect, undeva putin peste 13.000. Daca te intereseaza cat de cat, pot cere detalii amanuntite.

@Wlf, stiu eu un C-Class w203 C200 CDI 2005, cumparat de la reprezentanta nou, unic proprietar, cutie automata, piele, navigatie, etc. Ideea e ca omul mai are foarte multe masini, e un maniac, le ingrijeste obsesiv. Mai are SL 55 AMG, S 55 AMG, ML 63 AMG. Ideea e ca masina e practic noua, a mers foarte putin cu ea, are doar 20.000 km. Nu stiu exact pretul, cu siguranta nu e o super ocazie, probabil vrea pretul corect, undeva putin peste 13.000. Daca te intereseaza cat de cat, pot cere detalii amanuntite.

la 13.000e ar fi pomana..la 20.000km.

Nu stiu exact pretul dar se poate ajunge in jur de suma asta. Oricum, masina chiar are km aia reali. Eu am avut una identica, doar ca nu avea cutie automata si in aproape 200.000 km nu am schimbat decat ulei, filtre, placute si discuri frana. In rest, nimic, nici macar o bucsa mica. Sunt foarte rezistente si fiabile w203-urile astea. Daca nu as avea alte planuri, as fi cumparat-o eu pana acum. Ma si oftic ! :twoup: Edited by MihaiC

Sa am bani de o masina relativ noua si cu km putini eu mi-as lua o Octavia Scout, imi place mult masina. Bine, e break si lui WLF nu cred ca-i arde din astea.

Chiar duminica trecuta a fost una in targ, 21 de mii. Superba masina, tractiune integrala, motor de 170 cai si cutie DSG, o gramada de optiuni pe ea si avea sub 30 de mii de km.

Nu stiu exact pretul dar se poate ajunge in jur de suma asta. Oricum, masina chiar are km aia reali. Eu am avut una identica, doar ca nu avea cutie automata si in aproape 200.000 km nu am schimbat decat ulei, filtre, placute si discuri frana. In rest, nimic, nici macar o bucsa mica. Sunt foarte rezistente si fiabile w203-urile astea. Daca nu as avea alte planuri, as fi cumparat-o eu pana acum. Ma si oftic ! :twoup:

Nu imi place, e la nivel de E46. Km nu ma intereseaza ca nu intentionez sa tin o masina mai mult de un an si nu fac decat maxim 20k in general, Valcea e mica, prin tara nu am drumuri dese, asa ca pentru mine daca masina rezista 20k fara probleme, e perfect. Al doilea schimb de ulei nu ma apuca cu o masina. :)

Pai si ce mai stai ? app, stiai ca poti sa i pui si navi ? costa 1000 cu tot cu coaja de bord, dar trebuie sa o dai pe a ta la schimb.

Am zis acum cateva pagini ca nu prea imi place E90. Si culmea e ca o coaja de bord cu navi chiar am, vruiam sa fac eu o inventie si sa tai cocoasa de la navi si sa o montez pe un bord de X5, am aruncat banii aiurea pe coaja aia. :twoup:

Toata lumea ii cauta masina lui WLF acum!:twoup:)))

WLF nici nu are rost sa mai cauti tu!haha

Sa faca si cheta. :)

http://www.autovit.ro/bmw-530-C17375218.html ce preturi... !!! ce bara spate de M :twoup:.. masina a fost a unui cetatean rrom din mihailesti Giurgiu, a vandut-o unui baiat de Bragadiru care a mai bagat vreo 2000 sa o puna pe linia de plutire , a venit la mine in vara sa i-o cumpar cerea 20.000 pe ea si avea 5 pagini cu erori la tester Filaret :) Edited by semit

http://www.autovit.ro/bmw-530-C17375218.html ce preturi... !!! ce bara spate de M :).. masina a fost a unui cetatean rrom din mihailesti Giurgiu, a vandut-o unui baiat de Bragadiru care a mai bagat vreo 2000 sa o puna pe linia de plutire , a venit sa la mine in vara sa i-o cumpar cerea 20.000 pe ea si avea 5 pagini cu erori la tester Filaret :)

asta de mult viseaza preturi... :twoup:

Sa am bani de o masina relativ noua si cu km putini eu mi-as lua o Octavia Scout, imi place mult masina. Bine, e break si lui WLF nu cred ca-i arde din astea.

Chiar duminica trecuta a fost una in targ, 21 de mii. Superba masina, tractiune integrala, motor de 170 cai si cutie DSG, o gramada de optiuni pe ea si avea sub 30 de mii de km.

Daca ar fi sa imi iau vreodata break, mi-as lua numai A6, imi place foarte mult cum ii sta combi.

Sunt in cautare de un E90, an minim 2007 si KM maxim 60.000, cu istoric complet. Stie cineva ceva de asta....http://www.autovit.ro/bmw-320-C17355493.html

va multumesc

ti-a dat vin-ul in anunt.suna la reprezentanta si verifica.mai mult,intra pe realoem si baga vin-ul sa vezi ce iti da.

Edited by CTS

http://www.autovit.ro/bmw-530-C17375218.html ce preturi... !!! ce bara spate de M :twoup:.. masina a fost a unui cetatean rrom din mihailesti Giurgiu, a vandut-o unui baiat de Bragadiru care a mai bagat vreo 2000 sa o puna pe linia de plutire , a venit la mine in vara sa i-o cumpar cerea 20.000 pe ea si avea 5 pagini cu erori la tester Filaret :)

rrom... tigan dom`ne :))

Sunt in cautare de un E90, an minim 2007 si KM maxim 60.000, cu istoric complet. Stie cineva ceva de asta....http://www.autovit.ro/bmw-320-C17355493.html

va multumesc

salut. daca masina are km reali e chiar ok pretul ala.

tapiseria nu e piele, este sensatec, adica ceea ce americanii numesc leatherette.

unii spun ca e mai buna decat pielea in timp, in sensul ca nu se uzeaza si nu face cute.

va multumesc

ti-a dat vin-ul in anunt.suna la reprezentanta si verifica.mai mult,intra pe realoem si baga vin-ul sa vezi ce iti da.

Mersi de informatie......maine sun la reprezentanta dar am crezut ca poate stie cineva masina........

tapiseria nu e piele, este sensatec, adica ceea ce americanii numesc leatherette.

unii spun ca e mai buna decat pielea in timp, in sensul ca nu se uzeaza si nu face cute.

Nici vorba de asa ceva, sensatec este un material sintetic identic cu fashul, iar leatherette este o piele artificiala cum sunt canapelele pe la noi, cu textura identica cu pielea naturala.

Nici vorba de asa ceva, sensatec este un material sintetic identic cu fashul, iar leatherette este o piele artificiala cum sunt canapelele pe la noi, cu textura identica cu pielea naturala.

WLF, in vin decoder la e90 da ca rezultat sensatec.

iar materialul arata exact ca ceea ce stii tu sub denumirea de leatherette.

asa e pe piata din europa cel putin.

Eu nu vorbesc din ce am citit pe net. Eu am avut masina cu sensatec, un X3. Este un material sintetic identic cu nylon care nu imita pielea, e pur si simplu un fash, gandeste-te la o geaca neagra lucioasa din fash.

Leatherette este piele sintetica, arata ca o piele, era pe E46fanatics parca un topic cu poze.

Ca sa iti dai seama de diferenta, uita-te la scaun si la frana de mana unde e imitatie de piele aka leatherette pentru americani.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17355493.html

Edited by WLF

Nu mai e pe autovit dar l-am gasit pe auto.ro

http://www.auto.ro/mercedes_benz-clk_270/789791.html

M-am sucit, nu il mai iau, are si interiorul de fara facelift si impozitul e ca la 3.0 ca intra la categoria 2600-3000 cmc, are 2685cmc. Ce idiotenie, daca avea cu 100cmc mai putin, se platea 9 milioane, asa se plateste 20.