Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Salutare ce spuneti de masina asta ?

http://olx.ro/oferta/bmw-318-89-000-km-ID5dk28.html

eu un singur lucru pot sa iti spun:in franta nu exista asemenea masina, la un rulaj atat de mic la un asemenea pret, chiar luata de la licitatie de la alcopa sau vpauto sau alte site-uri........concluziile le tragi tu singur

• Like 1

Asa se face cu anul. Nu e anul de productie, e "model year". Nu vad de ce te incurca ceva luni in plus.

Cei care tineti partea samsarilor ce vand masini rupte cu scuza ca au 6 ani, imi pare rau, dar inseamna ca si voi aveti cazane. Poate ar fi trebuit sa va urmati singuri sfatul de a lua Logan decat sa mergeti cu BMW ca cele de care zice davyd. Cati n-am auzit ca si-au facut credite sa ia BMW si apoi o ard cu cauciucuri SH si fara casco.. si apoi umbla cu anvelope SH si o vopsesc cu sprayul.

O masina se tine cum a iesit din fabrica, se duce anual la verificat si se schimba ce trebuie. De aia sunt scumpe masinile vechi in afara fata de Romania, ca nu sunt epave. Nu o lasi sa cada tot de pe ea ca tu ai dat la credit jumatate de salariu timp de 5 ani si dupa aia incerci sa i-o vinzi unui prost cu scuza ca e veche.

• Like 5
  • Downvote 2

http://olx.ro/i2/oferta/bmw-525d-automat-taxa-0-ID5dQcq.html#:e3df137ad9

Careva din bacau sa ma ajute cu o parere daca merita drumul Tm - Bc ? Sau poate a vazut.o careva...

Mda...interiorul vraiste, murdar rau de tot. Iar la exterior se apropie. A vazut.o cineva. Asta.i prima impresie. Probabil ca si motorul este in acelasi stadiu...

Mda...interiorul vraiste, murdar rau de tot. Iar la exterior se apropie. A vazut.o cineva. Asta.i prima impresie. Probabil ca si motorul este in acelasi stadiu...

Gata opreste-te! Stergeo de la "favorit" si cauta alta...de ajuns aceste informatii sa te convinga sa nu te duci dupa ea.

Edit: da lowlife...ma intelegi ce vreau sa zic...nu inseamna ca daca are un numar de ani are voie sa fie gaurita,imputita,bucsi,brate,ulei,lovita etc.Permit unele probleme care deja ma gandesc la ele cum sa le rezolv in drum spre masina,dar daca mai gasesc inca 10 probleme la ea..nu mai imi bat capul.1-2 retrofituri pot sa ma chinui sa le fac,adica sa tai chiar din cele 3 optiuni care le vreau,pe partea de caroserie pot sa o rezolv la mine la servici cu vopsea originala tot perfect reparatie,niste senzori,niste brate pe parte mecanica pot si aia sa fac...un interior gaurit ,murdar si acolo pot sa fac ceva sa schimb ce nu se poate face si cosmetizare,dar nu sa le aiba pe toate...si chiar mai multe.

Edited by davyd
  • Like 3
  • Downvote 1

@davyd Esti cumparatorul roman tipic de bmw,le vrei pe toate la bani putini!iti zice un coleg de o masina corecta la anumiti bani si nu e buna,trebuie negociata.E mai bine sa cheltui bani pe drumuri?

Si mai taie din dotari ca la sh conteaza mai mult starea masinii nu 'em pachetu'

• Like 2
  • Downvote 9

akon te rog frumos sa nu te bagi ca spui numai prostii...de curiozitate stii care e bugetul meu de zici ca vreau bani putini? am vazut zeci deja pe forumul asta care vor E60 la 5000-7000 Euro,tu macar stii cati bani sunt dispus sa dau pe un E60 2009 Euro 5 cu 3 optiuni minime (navi mare,climatronic,incalzire scaune?) termina cu cocalarismele de "em pachet",nu ma intereseaza daca are sau nu,daca are m pachet sau alte optiuni in plus masina care o vreau foarte bine,daca nu iarasi foarte bine...nu stiu cum va mai gasiti cate unul sa aruncati cate o vorba fara sa va uitati macar in spate la topic.

P.S iti fac o favoare,ma duc cu pretul pana la 13000( si doar in cazuri extreme ma duc foarte putin mai sus).Eu nu cred ca la o masina de 7 ani vechime la acesti bani merit sa iau un cazan,sau o masina fara macar cele 3 optiuni.

Re-edit: Aia e o masina corecta? nici macar nu a zis de km ,optiuni,sau macar poze si mi-a zis pretul 14.000,de unde ai dedus tu ca este o masina corecta? esti cel care o vinde sau esti prieten cu el de imi vinzi gogosi mie aici?

Edited by davyd
  • Like 4
  • Downvote 1

Nu ma intereseaza pe mine ca ai tu buget 13k sau 93k.Bmw intretinut ca la carte in Ro nu prea gasesti,sunt rare cazurile.

Toti am vrea masina intretinuta ca in De dar cu 30% mai ieftina.In banii astia te poti orienta spre o alta marca,nefiind o perioada buna de a cumpara e60 2009 preturile fiind f sus!

• Like 2
  • Downvote 7

Una e masina rulata in DE,una in RO,una e masina intretinuta in DE ,alta in RO,am avut numai masini din DE aduse,impecabile ...ca noi interior..exterior normal mai erau cateva chestii,dar vopseaua la fel stralucea ca din fabrica cumparate tot peste pretul celor din Romania unde am avut de pierdut la revanzare sa zic asa,dar nu am regretat.Eu cred ca aceste concluzii sunt foarte clare,dar voi aveti o perdea pe ochi si comparati DE cu RO.

Ba te intereseaza,altfel nu ai spune ca ma uit doar la cazane si ca vreau "em pachet".Vedem daca nu stau si pana vara...sa fie ea buna si pot sa dau mai mult pe ea,dar sa stiu o treaba..

• Like 1
  • Downvote 4

Una e masina rulata in DE,una in RO,una e masina intretinuta in DE ,alta in RO,am avut numai masini din DE aduse,impecabile ...ca noi interior..exterior normal mai erau cateva chestii,dar vopseaua la fel stralucea ca din fabrica cumparate tot peste pretul celor din Romania unde am avut de pierdut la revanzare sa zic asa,dar nu am regretat.Eu cred ca aceste concluzii sunt foarte clare,dar voi aveti o perdea pe ochi si comparati DE cu RO.

Ba te intereseaza,altfel nu ai spune ca ma uit doar la cazane si ca vreau "em pachet".Vedem daca nu stau si pana vara...sa fie ea buna si pot sa dau mai mult pe ea,dar sa stiu o treaba..

Am vecin cu 520d din 2009 euro 5 M pachet, automat cu joystick, navi mare etc....daca vrei il intreb cat vrea pe ea, masina nefiind inca la vanzare sau de vanzare

• Like 2
  • Downvote 2

Foarte important...climatronic si incalzire scaune pe langa navi aceea mare,nu stiu de ce ,dar in aceasta combinatie sunt foarte rare...si sa-mi zici cati km are. As fi curios sa vad cat cere,dar nu o sa fie pretul real daca nu este interesat sa o vanda,deoarece nici nu stie preturile.
  • Downvote 1

Foarte important...climatronic si incalzire scaune pe langa navi aceea mare,nu stiu de ce ,dar in aceasta combinatie sunt foarte rare...si sa-mi zici cati km are. As fi curios sa vad cat cere,dar nu o sa fie pretul real daca nu este interesat sa o vanda,deoarece nici nu stie preturile.

are si climatronic si incalzire in scaune:))

si interiorul e schimbat acum recent cu unu de seria 7...km are in jur la 170.000 nu mai stiu exact

Edited by darius_x
  • Like 1
  • Downvote 2

Am vorbit cu domnul la telefon.Nu mi-a placut...Nu mi-au placut 2 lucruri...nu-i merge incalzirea in scaune la sofer si daca are problema la plasa stiti ce inseamna asta (dar am zis ca as faceo daca e masina ok).Masina pare ok,dar nu mi-a placut treaba cu proprietarii,el e al 3-la proprietar in tara,o firma a luat masina ,dupa o doamna a luat masina de la firma aia si imediat a luat el masina de la doamna respectiva..eu am pus problema asa,daca o sa cumpar eu masina o sa fiu al 4-lea proprietar si daca o sa vreau sa o vand si o sa ma intrebe cineva cati proprietari a avut si eu zic 4 in Romania o sa se gandeasca ca masina are probleme sau etc.Poate vi se pare ciudat,dar ma gandesc la toate lucrurile cand iau o masina.Ma gandesc ca poate nu-mi place,poate nu am bani sa o intretin si nu o tin nici 6 luni,etc. Masina este in schimb exact ce am vrut eu (ma refer la optiuni si km,km nu i-am verificat deoarece nu am ajuns atat de interesat). Domnul cand l-am intrebat de ce o vinde,mi-a spus ca are nevoie de bani si are nevoie de ceva mai ieftin de intretinut,sper ca nu l-am deranjat ca am spus toate aceste lucruri pe forum..dar nu ar avea de ce sa ascunda asta atata timp cat este adevarul.

Bafta cu vanzarea!

Edited by davyd
  • Downvote 7

Au fost mai multe lucruri..eu am spus esentialu,in cateva luni de zile s-au schimbat 3 proprietari in Romania.Nu are rost sa zic tot deoarece nu vreau sa fac reclama proasta,eu am zis de ce nu am luato.Cine vrea sa stie mai multe detalii despre masina sa-l sune pe proprietar,pe mine nu ma facut nici sa ma interesez de km daca sunt reali sau nu.
  • Downvote 4

Pai cand mi-am vandut e60-ul si f10 se baga sa comenteze de masini in fel si chip ca una ca alta si a ajuns sa cumpere o masina 'belita'.

La e60 eram al3-lea proprietar pe carte asta in situatia in care proprietarul anterior a adus-o din De ,a trecut-o pe numele iubitei,certat cu ea si trecut pe numele lui.Fapte stiute(vecini),nu vraja marii.

@davyd ai grija sa nu ajungi in aceeasi situatie!E pacat de bani!

Edited by akon

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7GfMWz.html#58e14a1664 asta daca e conforma cu anuntul merita zic eu.

Tot ca o alta concluzie. .. e60 LCI gĂŁsești doar 3000D bune. Ăn rest e cam pierdere de timp. Majoritatea de 2.0 LCI sunt foste mașini de companie din afarĂŁ, rujate, parfumate și vândute pe RO conform cererii.

Mare adevar ai zis aici. E valabil si la restul gamei BMW. N47 eu unul nu iau decat cu pe o masina cu garantie extinsa. Cel mai probabil voi lua N57, un motor extrem de capabil si fiabil.

• Like 2