Jump to content

Suport pahare e90

vidoq

Recommended Posts

Stie cineva daca exista un suport de pahare cum este cel din imagine si pt bmw e90? (in poza este un seria 1, iar suportul arata similar celui de pe seria 6.) v-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi informatii. E90`ul e deficitar la capitolul asta (nu am nici suporturile de pahare incluse in bord - cele din dreptul pasagerului dreapta.)

post-33938-1277824351_thumb.jpg

Off topic: Cred ca e mai reusit ca design interiorul de serie 1 decat cel de serie 3 E90.

On topic: Bine ca s-a renuntat la suporturi pentru ca lichide varsate prin masina nu sunt tocmai un lucru bun.

sa te urici in fiecare si vbim dupa.

calitatea materialelor folosite prezinta o diferenta sesizabila.

plus ca interiorul de la seria 1 iti da senzatia de inghesuit.

mie si x1 mi s-a parut inghesuit asa.. nu stiu cum sa zic... o senzatie aiurea ... si o plasticaraie aiurea totodata.

mie si x1 mi s-a parut inghesuit asa.. nu stiu cum sa zic... o senzatie aiurea ... si o plasticaraie aiurea totodata.

Am vazut x1 pe strada , parca era o ciudatenie de cocostarc cu roti , f urata masina ,cel putin exterior

Nu se mai fabrica niciun model pt seria 3(sursa:auto filaret)

aiurea tare...

Pai nu se mai fabrica pentru ca seria 3 facelift are in bord doua suporturi..

si E90 LCI de care spui tu si E90 au acelasi tip de suporturi in pahar - cele 2 din bord. numai ca alea sunt optionale :twoup:

• 1 year later...
  • 2 years later...

Cred ca am gasit o solutie : http://www.ebay.com/itm/Nachrustsatz-BMW-E90-E91-E92-E93-Performance-M3-Cupholder-Getrankehalter-/140846360339?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW&hash=item20cb18e713

In descriere scrie ca este un suport original BMW ( de X1 cel mai probabil) cu adaptari facute, astfel incat sa nu ramana gauri in consola centrala.

Inteleg ca i-au facut o adaptare, care se prinde pe sub plasticele de pe consola.

Mai pe scurt, se baga cineva sa comande primu sau ma risc eu ?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Et voila!

Timp de executie 5-10 min (am tras cu grija de plastice).

In poze, schimbatorul este in viteza a 5-a, deci pozitia cea mai apropiata de suport.

Mie imi place cum a iesit:

post-60607-0-70277900-1383759803_thumb.jpgpost-60607-0-76791400-1383759822_thumb.jpgpost-60607-0-48066400-1383759836_thumb.jpgpost-60607-0-91633400-1383759847_thumb.jpg

Revin in 2 saptamani si cu poze cu suport identic montat pe E60, dupa ce imi ridic masina din Germania :frantics:

P.S. Nu-mi dati PM, pt ca nu pot raspunde - nu am suficiente post-uri. Poate ma ajuta un moderator ..... mi se reseteaza aproape zilnic contorul de post-uri si imi apare ca nu am postat nimic pana acum.

mail : valentinro2002@yahoo.com