Jump to content

Joc de Lumini

Stefanutzu

Recommended Posts

Salve,am vazut pe internet cum unii apasa pe lock sau unlock nu stiu sigur si in loc de avarii la inchidere se intampla un mic joc de lumini numite eLIGHTS .. foarte interesant , are idee cineva despre ce este vorba sau cum as putea sa fac si eu asa ceva?

Va dau si un link :

eu zic ca este tun :) aveti ceva idei ? :) :twoup: Edited by Stefanutzu

un electrician , daca vrei sa nu iei foc si din "pom de craciun" masina sa devina "foc de artificii" :twoup:

Stai linistit ca nu ma cred in Dacie sa fac eu ce vreau in ea,casetofonul fie l-am schimbat dar la asa ceva nu ma bag .. + ca nu stiu unde sa umblu :-??

e-lights se numesc, gasesti pe net firma din DE care comercializeaza

e doar un modul care se monteaza undeva la panoul de sigurante, cica nu trebuie absolut nici un fir taiat, izolaturi, sau alte "adaptari"

Edited by Rhaziel

Eu am vrut sa-mi fac ceva asemanator la e46, m-am apucat dar intre timp am vandut masina. Nu trebuie nici un releu, comanda luminilor la e46 se face prin tiristori de putere. Toata treaba e cand si cum dai semnal pe acei tiristori. Trebuie un controller ceva, programat in modul care il vrei tu.

costa 229 $...

uite aici mai multe detalii despre acest produs :)

Nu ma intereseaza pe mine cat costa :) ca sunt intr-o tara unde imi permit nu romania...BLEAH mc de info apropo :(

Penibilule :twoup:

:(

Pfff si numai pe eBuy se poate cumpara ? sau site-uri de genu' ?

costa 229 $...

uite aici mai multe detalii despre acest produs :)

Nu ma intereseaza pe mine cat costa :twoup: ca sunt intr-o tara unde imi permit nu romania...BLEAH mc de info apropo :)

clar, nici nu stiu dupa ce-a mai pus JOL pretul...

Nu ma intereseaza pe mine cat costa :twoup: ca sunt intr-o tara unde imi permit nu romania...BLEAH mc de info apropo :(

atat, asta merge la perle, unde e topicul? :)

lasa ca le cumparam noi la 229 $ si ti le vindem tie la 10.000 $ , doar pt ca iti permiti si nu te intereseaza cat costa :)

Nu ma intereseaza pe mine cat costa :) ca sunt intr-o tara unde imi permit nu romania...BLEAH mc de info apropo :(

atat, asta merge la perle, unde e topicul? :)

Sa te intreb si pe tine ! Tu strangi toata viata bani sa iti iei o seria 3 si apoi nu ai bani de motorina/benzina ? :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.