Jump to content

M-am intors de la Salonic

mafiotu_m3

Recommended Posts

A avut dreptate Doru, ca nu mai e de mers cu masina personala in Salonic. Nu am patit asa de rau ca el, dar masina pentru mine este ca Dumnezeu si va dati seama ce reactie am avut cand am vazut zgarietura, care e destul de mare (tot portbagajul :) )

Ca iubitor de masini dar mai ales de BMW-uri v-as sfatui sa nu va duceti cu o masina mai de "doamne-ajuta" la Hotelul PARK din Salonic (http://hotels.caupona.com/hotel/gr/park.html?label=g-en-Park_Hotel).

Acest nenorocit de hotel nu are parcare "personala" ca sa zic asa, ci are contract cu o parcare(care de fapt e o curticica) care se afla la 5-600 de metri de hotel, "pazita" de un fraier care in loc sa se uite la masini, mai mult ca sigur doarme.

Am ajuns acolo si tata a parcat-o cu botul la perete, iar peste doua zile cand am venit sa o luam, am gasit-o intoarsa. Cheile au trebuit lasate acolo, in caz de incendiu ceva sa scoata masinile. Lui taica-miu i s-a parut suspect, dar s-a uitat doar in fata sa vada daca e atinsa pe undeva si a plecat. Abia cand a ajuns la hotel a vazut si aici a inceput circul. Am vorbit cu "paznicul" si a avut si nesimtirea sa spuna ca "asa ati venit cu ea si acum vreti despagubiri?"

Ne-am dus la drector si bineinteles a inceput sa dea din umeri,sa spuna ca e prima oara cand se intampla asa ceva si mai rau, sa ne ia peste picior spunandu-ne: "vreti cumva sa va vopsesc eu masina?"

Aveti cuvantul meu ca daca vedeam la garaj zgarietura, la toate masinile le spargeam geamurile si incepeam si eu sa le zgarii vopseaua. va jur! Nu se poateasa ceva, mai ales ca ei se bateau cu caramida in piept ca parcarea e super-safe!

Am plecat de acolo cu un gust amar si instantaneu Grecia a trecut pe acceasi linie cu Romania...doua tari de :blink: .

Inca o data va sfatuiesc sa nu va duceti cu masini bune in Salonic...macar daca nu va ganditi la zgarietura pe care am capatat-o eu, macar ganditi-va la Doru careia i-au luat VOLANUL :) :) :D , pt ca nu as vrea sa fiti intr-o astfel de situatie credeti-ma. Mi s-au taiat picioarele cand am vazut si nici acum nici eu nici tata nu ne-am revenit.

Toate bune si la cat mai putine incidente de genul acesta.

P.S.: maine o sa pun si poze sa vedeti "opera unor oameni care ar trebui si ei mutilati pe fata cu ciobul"

cheile la masina nu se lasa sub nici un pretext unui necunoscut. greseala TA e asta. cat despre zgarieturi primesc mereu si la noi in tara deci nu e nimic nou, nu e GRECIA de vina, ci niste punks.

118121[/snapback]

Asta era un angajat al hotelului, si TOATE masinile aveau cheile lasate acolo, in caz de incendiu, sa le scoata repede.

tot nu e vina lor ca ai lasat tu cheile. eu nu le-as fi dat pentru nimic in lume. cautam un alt loc de parcare si cu asta basta.

118123[/snapback]

Crede-ma ca as fi cautat cu mare placere, chiar si una cu plata nu conteaza, dar nu am gasit si am gautat te asigur, si in + in Salonic la orice ora din zi sau din noapte nu ai unde sa parchezi un Smart, ca sa nu mai spunem de BMW-uri.

Ceea ce nu inteleg este ca dintre toate masinile de acolo numai a mea era zgariata :blink: . Ceea ce ma deranjeaza e faptul ca au miscat masina in lipsa lui taica-miu fara sa ne anunte, pt ca la alte hoteluri knd miscau masina un 1cm imediat anuntau. Ma mir cum de nu ies si cu ele la plimbare, sa se intreaca prin salonic :) cu ursii.

Ceea ce ma deranjeaza e faptul ca au miscat masina in lipsa lui taica-miu fara sa ne anunte, pt ca la alte hoteluri  knd miscau masina un 1cm imediat anuntau. Ma mir cum de nu ies si cu ele la plimbare, sa se intreaca prin salonic :blink: cu ursii.

118126[/snapback]

De ce au miscat masina?Ce au spus,ca incendiu banuiesc ca nu a fost!

De ce au miscat masina?Ce au spus,ca incendiu banuiesc ca nu a fost!

118129[/snapback]

Ala tacea ca mortu`.nici nu l-a bagat in seama pe tata knd s-a dus sa ia masina si nici tata nu l-a intrebat de ce a miscat-o.

In parcare tacea malc si la telefon tipa de iti spargea urechea ca am venit cu ea zgariata

Ala tacea ca mortu`.nici nu l-a bagat in seama pe tata knd s-a dus sa ia masina si nici tata nu l-a intrebat de ce a miscat-o.

In parcare tacea malc si la telefon tipa de iti spargea urechea ca am venit cu ea zgariata

118132[/snapback]

Hai sa fim seriosi,iti gasesti masina parcata altfel,invers,si nu intrebi pe nimeni de ce :blink:

Hai sa fim seriosi,iti gasesti masina parcata altfel,invers,si nu intrebi pe nimeni de ce  :blink:

118134[/snapback]

pai era totusi parcarea hotelului, si nu s-ar fi gandit nimeni ca s-ar fi putut intampla asa ceva.

In Italia am stat la un hotel la care fiecare masina din parcare(acoperita) trebuia sa aibe geamul stanga lasat in jos si cheile trebuiau lasate la cel care raspundea de acea parcare. Mi-a fost acolo mai teama decat aici

si eu am stat in Italia si scria mare si tare la receptie ca trebuie neaparat sa lasi cheile la receptie....uite noi nu le-am lasat si nu s-a intamplat nimic oricum in caz de incendiu ai Casco :blink: ....si la toate hotelurile unde am mai fost nu am lasat cheia ....asa ceva se face doar in filme ...imi pare rau pt zgarietura ta dar ai patit-o pe pielea ta...adica vezi tu ...paza buna trece primejdia rea de obicei......de multe ori am refuzat sa stam la un hotel unde nu puteai sa iti vezi masina de cate ori doreai .....

Eu nu as lasa niciodata cheile masinii la parcare,oricat de sigura ar fi :)

Daca totusi paznicului i se nazare sa fure masina ?Prima intrebare la casco va fi despre setul complet de chei :blink:

Asa ca prefer sa ia foc,vorba lui Cosminbad :)