Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

PISI A MEA

baubau

Recommended Posts

Si mai este o chestie pe care nu o pot intelege decat cei care fac cu manuta lor

Faptul ca ce vezi tu, este munca mea bruta cu ajutorul unor prieteni imi aduce o mare satisfactie si un zambet pe fata atunci cand lumea imi spune ce masina frumoasa am

Intelegi?

este muuuuuult mai diferit decat daca as avea o masina ma jmechera dar pe care am primit-o cadou

Asta este satisfacita mea

Foarte frumoasa masinuta, nu multi fac la o masina atatea chestii, asta inseamna pasiune, parerea mea, se vede ca ai muncit mult la ea, foarte frumoasa, daca dau o tura prin arad neaparat te anunt inainte sa ma duc sa o vad.

Poti sa le spui la multi treaba asta cu facutul cu mana ta, ce inseamna, ca nu vor intelege numai daca o fac cu mana lor.

Sa o stapanesti sanatos!

Foarte frumoasa masinuta, nu multi fac la o masina atatea chestii, asta inseamna pasiune, parerea mea, se vede ca ai muncit mult la ea, foarte frumoasa, daca dau o tura prin arad neaparat te anunt inainte sa ma duc sa o vad.

Poti sa le spui la multi treaba asta cu facutul cu mana ta, ce inseamna, ca nu vor intelege numai daca o fac cu mana lor.

Sa o stapanesti sanatos!

te astept cand vrei

si multumesc

poate te bagi la o plafoniera de e39 cu mood lights

daca gasesc una la pret convenabil sigur imi pun

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Salutari

nu am mai trecut de ceva timp pe forum asa ca sunt destule de spus ,deoarece am lucrat ceva

Asadar:telescoapele stok le-am terminat cu arcuri sport, in consecinta am schimbat toata suspensia cu una noua reglabila Ta-Technix si am si ridicat masina putin mai sus pentru ca am mers foarte mult cu ea

un pivot s-a suparat si ma lasat ,asa ca am pus unul nou

foarte tare s-a suparat si radiatorul de caldura,asa ca am demonatat tot si l-am schimbat(tot inseamana bord si tot ce mai este pe acolo plus demontarea respectiv facerea bucati a aerotermei,o zi de munca),acum nu mai pierd nici apa

In final am schimbat si jantele cele negre cu unele bbs rs 2 tot pe 17 care arata foarte frumos pe masina

A mai ramas de montat alarma cu cheie diamant ca pe aia eu chiar nu stiu sa o montez cum trebuie ,asa ca stau sa vad cand poate un prieten sa ma ajute

am uitat ca am facut un upgrade si la sistemul de sunet al masinii: la picioare boxe pioneer biaxiale

in spate difuzoare crunch triaxiale

in portbagaj un tub de bas activ sal de 300 de w(cat sa sune frumos si sa incapa si jucariile lui fiumeu in portbagaj)

Iar ultima chestie de care imi aduc aminte sunt fetele de usi si cele din spate ,le-am schimbat pe cele cu piele alba cu unele cu piele neagra fara rupturi surubi si mai stiu eu ce

Cam atat pentru moment

VA URMApost-4310-0-06278300-1363624233_thumb.jpg

post-4310-0-10700900-1363624186_thumb.jpg

post-4310-0-81390200-1363624212_thumb.jpg

• 1 month later...