Jump to content

Vand bmw 520i E39

Proffess

Recommended Posts

De vanzare bmw 520i model individual, luna 11 an 1998, 220.000 km, masina a fost atinsa usor in partea dreapta, nu sunt afectate airbagurile doar chestii de retus, dupa cum se vede si in poze. Masina se prezinta intr-o stare tehnica buna

Pret 3500 de euro FIX FIX, URGENT!!!

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu e nici un model Individual.

Pielea aia e ĂŽn 2 culori pentru cĂŁ nu e din fabricĂŁ, sunt scaune ĂŽmbrĂŁcate ĂŽn piele ulterior.

Dute mah ce le sti tu pe toate, imi dai masina ta gratis daca mergem unde vrei tu la reprezentanta Bavaria sa vezi ca e asa.

Arată-mi o poză cu pragurile maşinii.

Ma lasi cu texte de astea, inscriptia de pe pragurile masini si de pe oala s-au facut ulterior pt modelele cu facelift, asta daca nu stiai, ti-am zis ca te bagi in seama degeaba, hai la Bavaria si te lamuresc ei si dai si masina ta moca.

Am mai avut si un 525 M packet int/ext model individual din 2002 cu inscriptiile dar ti-am explicat ce mi-au zis si cei de la Bavaria, si cu asta punct.

Edited by Proffess

Poveşti.

Nu e Individual.

Orice BMW Individual trebuie să aibă măcar un sticker care să certifice acest lucru, ce naiba e Individual la maşina asta?

Trim-uri standard, scaune ĂŽmbrăcate ĂŽn piele, nici măcar comenzi pe volan nu are sau cotieră rabatabilă.

O fi şi Full OPŞĂNS, nu?

Ca să iasă şi ceva constructiv din discuţia asta, Individual nu ĂŽnseamnă doar o titulatură, ĂŽnseamnă trim-uri diferite de cele standard, o culoare diferită de cele standard, volane diferite, diverse opţiuni care nu există decât pe Individual, de exemplu un mâner de frână de mână ĂŽmbrăcat ĂŽn piele şi cu o anumită culoare la cusături, tot felul de chestii de lux.

Sunt maşini făcute la comandă şi care costă mult mai mult decât un E39 standard.

L.E: Poţi vedea aici opţiunile posibile din pachetul Individual pentru această maşină. Nici măcar una nu există pe ea.

Edited by Ciupanezu

PoveÂşti.

Nu e Individual.

Orice BMW Individual trebuie sĂŁ aibĂŁ mĂŁcar un sticker care sĂŁ certifice acest lucru, ce naiba e Individual la maÂşina asta?

Trim-uri standard, scaune ĂŽmbrĂŁcate ĂŽn piele, nici mĂŁcar comenzi pe volan nu are.

O fi Âşi Full OPÂŞĂNS, nu?

Ma baietica, dar tu chiar esti insistent si enervant, si esti si fudul pe deasupra, ti-am zis ca mergem unde vrei tu la Bavaria sa iti confirme cei de acolo, nu trebuie sa iti dovedesc eu nimica, si nu am pomenit nimica de FULL.

Nu mergem la nici o Bavaria, lasĂŁ-mĂŁ cu textele astea de samsar.

Scrie aici seria de caroserie completĂŁ Âşi-Ăži dau eu toate opĂžiunile maÂşinii cu care a ieÂşit din fabricĂŁ, dacĂŁ e Individual (ceea ce este imposibil), scrie acolo.

Scrie aici seria de caroserie completĂŁ Âşi-Ăži dau eu toate opĂžiunile maÂşinii cu care a ieÂşit din fabricĂŁ, dacĂŁ e Individual (ceea ce este imposibil), scrie acolo.

Offtopic:Cum afli ma intereseaza si pe mine sa vad masina mea ce dotari a avut cand a iesit din fabrica?

Da cu cea mai mare placere iti trimit seria de caroserie, dar maine daca nu e vreo problema, si nu is texte de samsar, iti trimit PM nr.meu de tel sa vb daca ai chef de discutii.

Pielea aia e ĂŽn 2 culori pentru cĂŁ nu e din fabricĂŁ, sunt scaune ĂŽmbrĂŁcate ĂŽn piele ulterior.

Dute mah ce le sti tu pe toate, imi dai masina ta gratis daca mergem unde vrei tu la reprezentanta Bavaria sa vezi ca e asa.

omu vrea sa vanda masina:)) pacat ca nu e individual...

omu vrea sa vanda masina:)) pacat ca nu e individual...

Masina este model individual, nu sunt texte, au zis cei de la Bavaria si pt a verifica pt cei care vreau uite seria de sasiu :WBADM11040GP06421

Nu-i rau pretul dar e semichela masina ! Are gemuri electrice pe spate?

Are geamuri electrice pe spate, are si webasto, are si piele, are si facelift daca ai vazut, faruri cu xenon, are ceva dotari mai mult decat semicheala si pretul este unul foarte bun

Hahahahaha! :twoup:

Pe realoem sunt indicate toate opĂžiunile posibile ale maÂşinii, nu opĂžiunile existente.

Vrei sĂŁ-Ăži dau seria mea de caroserie sĂŁ vezi cĂŁ Âşi la mine apare la fel? :)

GR70446

Sa ma anunti cat mai repede ca is curios sa vad daca cunostintele mele de la Bavaria m-au mintit in legatura cu aceasta si poate imi zici tu adevarul

Guest poleposition

masina aia nu are nimic "individual" pe ea, in afara de pielea aia oribila, pusa de cine stie ce mester, ca din fabrica nu pot sa cred ca a iesit asa :twoup:

macar ai vazut vreodata un model "individual" ? exista o gramada de elemente care dovedesc acest lucru, inclusiv mentionat pe placuta cu seria de caroserie in compartimentul motor.

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.