Jump to content

Vand bmw 520i E39

Proffess

Recommended Posts

Deci cand ai afirmat acele 2 lucruri ca piele este pusa si nu este model individual, te-am contrazis zicandu-ti ca nu ai dreptate in ceeea ce priveste modelul individual, nu am pomenit nimica de tapiteria de piele cu care au fost imbracate scaunele si fetele de usi,si ca sa nu mai carcotiti degeaba (oricum mi se rupe de carcotelile voastre in SPECIAL ale unora mai "inteligenti") scaunele masinii si fetele de usi erau din tapiterie de stofa visinie cu cusaturi de aceleasi culoare, deci cred ca astea erau elementele individuale, lucru confirmat de cei de la Bavaria.

Din pãcate nu am obÞinut Încã lista de opÞiuni, sper sã o am mâine.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

AÂşa cum am zis, NU ESTE INDIVIDUAL. :twoup:

VIN long WBADM11040GP06421

Type code DM11

Type 520I (EUR)

Dev. series E39 ()

Line 5

Body type LIM

Steering LL

Door count 4

Engine M52/TU

Cubical capacity 2.00

Power 110

Transmision HECK

Gearbox MECH

Colour SIENAROT 2 METALLIC (362)

Upholstery STOFF RIPS DIAGONAL/SIENAROT (F4SR)

Prod. date 1998-12-02

Order options

No. Description

428 WARNING TRIANGLE

441 SMOKERS PACKAGE

520 FOGLIGHTS

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

801 GERMANY VERSION

818 MAIN BATTERY SWITCH

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET

Series options

No. Description

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

In primul rand de unde sti tu, in al doilea rand puteai da copy/paste la altceva si in al treilea daca ar fi sa aleg intre ce mi-a zis cel de la AutoTransilvania CJ si tine cu siguranta as alege versiunea lui, pt ca pe tine nu te cunosc insa pe el da, deci oricum poti sa scri ce vrei eu tot raman la varianta mea, oricum asta este mai putin semnificativ, masina este aproape vanduta, rog un moderator sa sterga anuntul.

In primul rand de unde sti tu, in al doilea rand puteai da copy/paste la altceva si in al treilea daca ar fi sa aleg intre ce mi-a zis cel de la AutoTransilvania CJ si tine cu siguranta as alege versiunea lui, pt ca pe tine nu te cunosc insa pe el da, deci oricum poti sa scri ce vrei eu tot raman la varianta mea, oricum asta este mai putin semnificativ, masina este aproape vanduta, rog un moderator sa sterga anuntul.

Ce bine daca nu spuneai "INDIVIDUAL", cu siguranta o dadeai mai repede... :twoup:

Din cate stiu eu, invididual trebuia sa arate cam ce am insemnat in poza + fetele de usi.

Ciupanezu, trimurile care sunt pe masina asta, se regasesc si la unele modele individual.

cd playerul este individual. era in fata voastra!!!

Lista de opĂžiuni pe care Ăži-am dat-o este 100% corectĂŁ, nu suntem copii, nu fac farse sau glume de genul acesta.

Nu este Individual Âşi gata, nu mai are rost sĂŁ ne contrazicem pe acest subiect.

Oricum preĂžul e corect, maÂşina nu prea are opĂžiuni, ĂŽnsĂŁ e Âşi foarte ieftinĂŁ, aÂşa cĂŁ o poĂži vinde fĂŁrĂŁ sĂŁ spui cĂŁ este Individual deÂşi nu este.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.