Jump to content

Vand bmw 520i E39

Proffess

Recommended Posts

Din cate stiu eu, invididual trebuia sa arate cam ce am insemnat in poza + fetele de usi.

Ciupanezu, trimurile care sunt pe masina asta, se regasesc si la unele modele individual.

Vezi ca ce ai incercuit cu rosu pe volan e de fapt o urma serioasa de uzura!

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition
:) ce-ai marcat mai acolo pe volan ? apoi cotiera aia e model individual sau ce vroiai sa ne arati ? :twoup: alea sunt niste trimuri banale

Guest poleposition
Din cate stiu eu, invididual trebuia sa arate cam ce am insemnat in poza + fetele de usi.

Ciupanezu, trimurile care sunt pe masina asta, se regasesc si la unele modele individual.

Vezi ca ce ai incercuit cu rosu pe volan e de fapt o urma serioasa de uzura!

poate e ca la blugi, "used look" gen, e una din optiunile individual desigur :)

Vrei sa spui ca un volan de individual nu e imbracat in 2 culori ? :(

care 2 culori mha ? :twoup: nu vezi bine cred.

edit: a da, culoarea uzata si aia mai putin uzata probabil :)

Edited by poleposition

Da' unde le vezi,sau e secret de stat ?

Mi le dă un amic care are acces la ele.

Eşti ĂŽn eroare.

Trim-urile alea sunt standard, nu sunt de Individual.

Feţele de uşi trebuie să fie la fel ca scaunele.

Dacă maşina asta are scaunele ĂŽmbrăcate ĂŽn piele, feţele de uşi au fost din fabrică din textil, iar interior Individual din textil nu există.

Nu e nevoie să ĂŽncercuim ĂŽn poze, uite aici toate opţiunile din pachetul Individual:

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=91&fg=05

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition
N-am zis ca e asta individual ! Am spus ca asa trebuia sa arate daca era !

Poleposition, in afara de a fi critic cand nu e cazul, mai stii altceva ?

da, stiu sa te-n jur, vrei sa vezi ?

Si ia nu mi te mai adresa, ma enervezi si esti antipatic, ce-ti pasa ce postez eu aici, ia valea.

Edited by poleposition

Ciupanezu, vezi poza de mai sus, si spune-mi daca sunt aceleasi trimuri. :twoup:

Sunt aceleaşi, ĂŽnsă nu are relevanţă, acelea nu sunt trim-uri de Individual.

O maşină poate fi configurată de proprietar după cum doreşte.

Proprietarul maşinii din poză a vrut acele trim-uri standard, pe acelea le-a primit.

Ideea care contează este că maşina care se vinde prin acest topic nu are opţiuni de Individual.

Edited by Ciupanezu

O vrăjeală ieftină şi ĂŽn anunţul ăla.

Interiorul ăla e interiorul standard din textil.

Pur şi simplu a luat nişte ornamente de praguri de Individual şi s-a gândit că aşa o să păcălească nişte papagali.

Edited by Ciupanezu

O vrĂŁjealĂŁ ieftinĂŁ Âşi ĂŽn anunĂžul ĂŁla.

Interiorul ĂŁla e interiorul standard din textil.

Pur ºi simplu a luat niºte ornamente de prag Individual ºi s-a gândit cã aºa o sã pãcãleascã niºte papagali.

Ok dar asta ? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2

Mai sunt si foarte multe E36 fara piele insa Individual,pana la urma daca eu vreau la masina o culoare individual si nu vreau piele,nu tot individual se numeste ? De ce neaparat piele ?

Mai sunt si foarte multe E36 fara piele insa Individual,pana la urma daca eu vreau la masina o culoare individual si nu vreau piele,nu tot individual se numeste ? De ce neaparat piele ?

Nu am spus că la alte maşini nu pot fi din textil, ĂŽnsă la E39 nu există interior Individual din textil.

E39 din anunţul de mai sus nu e Individual, are doar culoare Individual, ĂŽn rest nimic.

Poţi pune câteva opţiuni de Individual şi pe un E39 standard, ĂŽnsă un E39 Individual este un E39 care are tot pachetul Individual.

Eu dacă ĂŽmi comand un mâner de frână de mână Individual, maşina mea nu devine Individual.

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition
N-am zis ca e asta individual ! Am spus ca asa trebuia sa arate daca era !

Poleposition, in afara de a fi critic cand nu e cazul, mai stii altceva ?

da, stiu sa te-n jur, vrei sa vezi ?

Si ia nu mi te mai adresa, ma enervezi si esti antipatic, ce-ti pasa ce postez eu aici, ia valea.

Da, vreau sa vad.

Ia de la tata, ai PM, vezi sa nu-ti stea-n gat.

Guest poleposition

pleaca ma d-aici cu textele astea rasuflate de gainar comatos.

Numai rau.

Nici macar nu stii sa injuri, esti o pierdere de vreme :twoup: auzi, cica e duminica si nu ai chef.

Edited by poleposition

Guest poleposition

ce sa-ti fac cohos... asta e. Acum vei inceta off topic-ul. Offtopic inceput de tine de altfel, in momentul in care m-ai atacat complet aiurea, in urma unei observatii firesti ce am facut in legatura cu topicul si fara legatura cu tine, ba chiar cu o nota amuzanta.

Bine, giurgiu poate n-are simtul humorului... :twoup: Ceea ce nu poate fi decat regretabil. :)

Sa injuri nu stii, sa razi nu stii... pff ce viata trista.

Edited by poleposition

Nu am spus cĂŁ la alte maÂşini nu pot fi din textil, ĂŽnsĂŁ la E39 nu existĂŁ interior Individual din textil.

E39 din anunĂžul de mai sus nu e Individual, are doar culoare Individual, ĂŽn rest nimic.

PoÞi pune câteva opÞiuni de Individual ºi pe un E39 standard, Însã un E39 Individual este un E39 care are tot pachetul Individual.

Eu dacã Îmi comand un mâner de frânã de mânã Individual, maºina mea nu devine Individual.

Deci cand ai afirmat acele 2 lucruri ca piele este pusa si nu este model individual, te-am contrazis zicandu-ti ca nu ai dreptate in ceeea ce priveste modelul individual, nu am pomenit nimica de tapiteria de piele cu care au fost imbracate scaunele si fetele de usi,si ca sa nu mai carcotiti degeaba (oricum mi se rupe de carcotelile voastre in SPECIAL ale unora mai "inteligenti") scaunele masinii si fetele de usi erau din tapiterie de stofa visinie cu cusaturi de aceleasi culoare, deci cred ca astea erau elementele individuale, lucru confirmat de cei de la Bavaria.

Cui ii pasa daca e individual sau nu , masina e tiganita cu stopurile si tapiteria aia . E si stramba dar pretul e OK pentru starea ei.

Nu cred ca e "tiganita", tapiteria arata chiar bine si a costat ceva bani, si cum dreq ai ajuns la concluzia ca e stramba, auzi acolo, asa ceva nu am mai auzit pana acuma, ca e bara un pic miscata, si aripa un pic indoita, stai linistit ca se face saptamana ce vine pe asigurare.

Am facut o greseala ca am pus masina pe forumul asta, ma gandeam ca exista careva care chiar apreciaza masina si isi doreste una la un pret foarte rezonabil, oricum o sa se vanda masina, si nu aici pe forum dar saptamana ce vine dupa ce o sa fie gata, pana atunci rog un moderator sa stearga topicul, nu inainte de a ne lamuri Ciupanezu despre faptul ca ea este un model Individual.

Cui ii pasa daca e individual sau nu , masina e tiganita cu stopurile si tapiteria aia . E si stramba dar pretul e OK pentru starea ei.

Nu cred ca e "tiganita", tapiteria arata chiar bine si a costat ceva bani, si cum dreq ai ajuns la concluzia ca e stramba, auzi acolo, asa ceva nu am mai auzit pana acuma, ca e bara un pic miscata, si aripa un pic indoita, stai linistit ca se face saptamana ce vine pe asigurare.

Am facut o greseala ca am pus masina pe forumul asta, ma gandeam ca exista careva care chiar apreciaza masina si isi doreste una la un pret foarte rezonabil, oricum o sa se vanda masina, si nu aici pe forum dar saptamana ce vine dupa ce o sa fie gata, pana atunci rog un moderator sa stearga topicul, nu inainte de a ne lamuri Ciupanezu despre faptul ca ea este un model Individual.

Da' de ce ataci asa? Las-o la vanzare, ce daca mai comenteaza lumea, ce vrei sa o laude toata lumea in cor?! Mie personal imi place, iar pretul e foarte bun, insa stopurile sunt de cacaoooooooooo!

Edited by Bobo1987

Guest poleposition
Nu am spus cĂŁ la alte maÂşini nu pot fi din textil, ĂŽnsĂŁ la E39 nu existĂŁ interior Individual din textil.

Pai cine stie, daca e nu stiu ce stofa din fibra naturala, trasa manual la razboi de 40 de virgine la 16 ani, extrasa din cine stie ce oua de gandaci care eclozeaza o data la 200 de ani, undeva pe o insula unica in lume, aflata in mijlocul oceanului pacific, ar putea sa coste de 1000 de ori mai scump decat cea mai smechera piele. :) Eu cred ca a facut o prostie sa inlocuiasca o asa stofa cu banala piele. :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.