Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Memorare setari pe cheie!

emanuel_exa

Recommended Posts

As avea 2 intrebari:

1.Daca stie cineva cum se pot memora setarile masinii pe fiecare cheie in parte( de ex.: memoriile la scaunul de la sofer, oglinzile,..)

2.Cum se poate schimba bateria din cheie, a mea a inceput sa dea semne de slabiciune

Masina e un 320d din 2000, ca dotari care as vrea sa le momerez/setez pe chei ar fi scaunul d ela sofer si oglinzile.

Daca sa mai discutat despre problemele acestea imi cer scuze, nu am gasit nici un topic.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

As avea 2 intrebari:

1.Daca stie cineva cum se pot memora setarile masinii pe fiecare cheie in parte( de ex.: memoriile la scaunul de la sofer, oglinzile,..)

2.Cum se poate schimba bateria din cheie, a mea a inceput sa dea semne de slabiciune

Masina e un 320d din 2000, ca dotari care as vrea sa le momerez/setez pe chei ar fi scaunul d ela sofer si oglinzile.

Daca sa mai discutat despre problemele acestea imi cer scuze, nu am gasit nici un topic.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Daca ai cheie diamant dupa cate stiu eu e turnata si nu se schimba bateria.Citisem de cineva pe aici care a taiat-o pe santul ala cu un cutter,a schimbat acumulatorul dinauntru si apoi a lipit-o la loc.Nu stiu cum a iesit ca nu am vazut poze,asta doar asa ca exemplu....Referitor la memorii nu cred ca ai cum sa le pui pe cheie.Poate doar daca mai adaugi butoane si cu un electrician bun,ca altfel ai decat 3 butoane.....

pentru ca uneori devine enervant sa apas de 5-6 ori pe cheie de la 1m ca sa se deschida masina.. :twoup: ... Alteori merge bine chiar de la etajul 4 :)

ai folii ?

nu am

pentru ca uneori devine enervant sa apas de 5-6 ori pe cheie de la 1m ca sa se deschida masina.. :) ... Alteori merge bine chiar de la etajul 4 :(

Astea nu sunt simptome ale uzurii acumulatorului.

atunci de la ce crezi ca ar putea fi?

Poate cĂŁ placa de contacte din interiorul cheii are probleme.

DacĂŁ butoanele nu mai apasĂŁ exact unde trebuie Âşi acea folie din interior s-a deplasat, e posibil sĂŁ nu meargĂŁ ĂŽntotdeauna bine butoanele.

Bun sfat, nu m-am gandit la asta, oricum optiunea e tot sa desfac cumva cheia ca sa gasesc problema. mersi de sfaturi!

Aici ai explicatia cu referire la memorarea setarilor pe chei

Multumesc pentru ajutor in primul rand.

Am citit ce ai postat, repectiv pagina in engleza, dar face referiri la alte pagini probabil din manualul masinii pe care eu nu-l am in engleza, crezi ca ma poti ajuta mai departe?

Poate cĂŁ placa de contacte din interiorul cheii are probleme.

DacĂŁ butoanele nu mai apasĂŁ exact unde trebuie Âşi acea folie din interior s-a deplasat, e posibil sĂŁ nu meargĂŁ ĂŽntotdeauna bine butoanele.

Off: Mister, la mine de 2 zile cand deschid din cheie se aude acea miscare de deschidere, dar nu se deschide usa (nu sare complet sus acel butonas din portiera) lain chidere nici o problema nu are,.

Si la deschidre nu de fiecare data am probleme.

Sa am aceasi problema de contact al foliei din cheie?

Voie buna.

Edited by 81rgl

Eu stiam ca la e46 daca ai facut anumite setari (oglinda, scaune, clima, radio) cu o cheie in constact, ele raman memorate pe aceea cheie. Bagi cheia cealalta si face alte setari si o sa ramana pe acea cheie. cand le schimbi intre ele isi face singura setarile in functie de cheia pe care o foloseti. Eu nu am scaune electrice dar am vazut atunci cand am folosit cheia de rezerva, care nu o mai folosisem de cateva luni, ca a revenit la setarile de le avem cu cheia de rezerva. Eu asa stiam, acum nu stiu cat de adevarat este si la cele cu scaune electrice si cu memorii pe scaune si pe oglinzi.

Am incercat azi legat de memorarea setarilor pe cheie, defapt nu e nici o mare filozofie e chiar mai simplu decat ma asteptam. Iti faci setarile si folosesti una dintre cheie ca sa inchizi si deschizi masina, la fel cu cea de a 2-a cheie, iar apoi cum spunea si colegul @JaMb0, in f-tie de care cheie o utilizezi se schimba setarile adica in cazul meu: scaunele, si oglinzile.

Off: Mister, la mine de 2 zile cand deschid din cheie se aude acea miscare de deschidere, dar nu se deschide usa (nu sare complet sus acel butonas din portiera) lain chidere nici o problema nu are,.

Si la deschidre nu de fiecare data am probleme.

Sa am aceasi problema de contact al foliei din cheie?

Voie buna.

Cel mai probabil ai probleme la modulul confort.

Dacă este aşa, nu vei putea rezolva problema fără să schimbi modulul.

La tine cred ca-s motorasele alea de ridică butonaşu'...

La amândoo uşile face la fel ?

Tu crezi că sunt doo motoraşe, unul care ridică botonul şi altul care coboară botonul?

E o noo modă tâmpită să scrii aşa cu mulţi o?

Edited by Ciupanezu