Jump to content

schimbare motor e46

ceaun

Recommended Posts

motor am gasit,tocmai de aia intrebam aici cam ce modificari mai trebuie facute.....poate s-a mai lovit cineva de problema asta.....deci motor de e46 318i facelift(143CP) pentru a-l pune pe un e46 316i fara facelift ce modificari se fac????

Motorul (ma refer la cel de 318i FL de 143cp) il cumpara un prieten care sta in anglia cu 500e complet si la transport mai dau 100e.Deci motorul sunt sigur ca o sa fie bun.....Oricum o sa intreb cu cat se mai vinde si pe la noi unu ca nu prea am vazut....

Nu ma,stai linisit ca daca l-ar trimite cu curier as mai da 500e :twoup: :) Sunt diversi,hai sa le zicem carausi,cu cate un transporter sau vito cu remorca,care aduc oameni in tara sau ce trimit cei care stau pe acolo si o sa mi-l trimita printr-un caraus din asta.

Legat de modificarile ce trebuie facute....Nimeni,nici un sfat?Sau ce piese trebuie schimbate in cazul in care pun motorul ala???

Legat de modificarile ce trebuie facute....Nimeni,nici un sfat?Sau ce piese trebuie schimbate in cazul in care pun motorul ala???

Ai citit toate posturile?

Singura modificare pe care trebuie sa o faci este la instalatia electrica, sa o prelungesti.

In rest, daca ai toate anexele si piesele motorului si cutiei, este bolt on.

Multam alex,dar SA PRESUPUNEM ca vine motorul cu unele piese defecte sau lipsa....Se potrivesc cele care raman la mine pe masina?

Gen:

-cutia se potriveste

-alternatorul la fel si se potriveste de la una la alta

-instalatia electrica e la fel?

-se schimba si calculatorul sau e plug&play tot si pun decat motorul si gata?

(ma refer de la 316i al meu la motorul ala de 318i de 143cp)

Deci chestii de genul asta......

Multi o sa radeti dar nu am am mai facut vreodata transplat de motor si nu prea stiu cum e.Daca erau doar cateva piese treaca meraga da tot motorul cu anexe niciodata si chiar vreau sa fac vara asta operatia da sa stiu sigur toate detaliile.....Multam oricum de sfaturi celor care le-au dat.....

Edited by ceaun

de ce nu cauti raspunsurile cu ajutorul bmwfans.info?

vei gasi toate potrivirile si nepotrivirile, chiar mult mai corecte decat unele din vorbe si experienta altora care pe alocuri poate fi incompleta. (fara a face vreo aluzie)

Edited by roby_m

de ce nu cauti raspunsurile cu ajutorul bmwfans.info?

vei gasi toate potrivirile si nepotrivirile, chiar mult mai corecte decat unele din vorbe si experienta altora care pe alocuri poate fi incompleta. (fara a face vreo aluzie)

sincer la asta nu ma gandisem....poate ma ajuti si cu vreun link!multam oricum....