Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

a mai patit cineva asta?

Invaderik

Recommended Posts

am un 318 D touring 2003 facelift. De 2 ani cam imi face figuri geamul de la portbagaj... se deschide singur cand nu e "incuiata" masina.Poate sa nu faca figuri 2 luni si apoi sa inceapa din 20 in 20 secunde sa deschida la geam. Daca e incuiata masina nu se deschide geamul.

Am ceva timp liber la dispozitie luna asta si vreau sa rezolv problema...

Am verificat deja butonul care actioneaza de pe geam .. nu e el de vina(am decuplat mufa din interior) si tot acelasi lucru face. De la cheie merge cand apas. Daca a mai patit cineva asta poate ma ajuta cu un sfat.

Mersi

Edited by Invaderik

am dat jos torpedou si l'am gasit :twoup:) am zis sa verific poate era oxidat releu si facea contacte imperfecte dar e ok...

sa primeasca comenzi aiurea de la inchiderea centralizata? aia pe unde e sa o verific si pe aia ;D inca mai sper la ceva oxidat si usor de gasit/rezolvat

Edited by Invaderik

am dat jos torpedou si l'am gasit :twoup:) am zis sa verific poate era oxidat releu si facea contacte imperfecte dar e ok...

sa primeasca comenzi aiurea de la inchiderea centralizata? aia pe unde e sa o verific si pe aia ;D inca mai sper la ceva oxidat si usor de gasit/rezolvat

nu cred ca o sa gasesti nimic in ne-regula asa am patit si eu doar ca mie nu se mai deschidea deloc intram pe geam .. am rezolvat schimband tot modul de comfort ..

150ron de la dezmembrari ... dar problema va fi urmatoare dupa ce schimba modul de comfort masina nu va mai lua nici o comanda din cheia masini .. va lua comenzile numai dupa cheia care a functionat cu modul inainte. trebuie sa resetezi codurile alea la cheie ..mai mult nu stiu ce sa zic ..

chiar nu a patit nimeni ca mine ? mersi odo dar la mine merg toate comenzile inchiderii.

Am decuplat toata partea din spate de la usa portbagajului si am observat ca releul tot cupleaza de nebun... unde gasesc modulul ala ?ca as vrea sa ma uit la el... tot e desfacut tot bordu/spatele...