Jump to content

Plobleme indicator nivel combustibil ! Help!

Recommended Posts

Am desfacut bordul sa-mi schimb un bec, si ca sa nu stau cuminte :) am incercat sa intru si mai adanc ... sub ceasuri! Ghinion .. am tras de acul ce indica nivelul de combustibil... si am ramas cu el in mana... :) l-am pus la loc dar nu mai functioneaza! :) Tin sa mentionez ca atata l-am tot frecat pana i-am rupt si arcul! Acum sta in ce pozitie il pun eu, nu mai face nici o miscare! :blink: Cine poate sa imi spuna ce e de facut !!! Unde pot sa remediez problema ? Help!

Este vorba de un E39 2003 !!!

Am desfacut bordul sa-mi schimb un bec, si ca sa nu stau cuminte  :)  am incercat sa intru si mai adanc ... sub ceasuri! Ghinion .. am tras de acul ce indica nivelul de combustibil... si am ramas cu el in mana...  :)  l-am pus la loc dar nu mai functioneaza! :)  Tin sa mentionez ca atata l-am tot frecat pana i-am rupt si arcul! Acum sta in ce pozitie il pun eu, nu mai face nici o miscare!  :blink:  Cine poate sa imi spuna ce e de facut !!! Unde pot sa remediez problema ? Help!

Este vorba de un E39 2003 !!!

118428[/snapback]

E39 are becuri la bord? :D

Esti sigur ca pentru asta ai desfacut bordul,sau pentru a aduce unele modificari? :D

Oricum,problema se remediaza cu alt bord.

Afisajul de la computerul de bord e format din niste linii de puncte luminoase Ei... doua linii dintre acestea nu se mai vad si imi apar numerele intrerupte! Asta e motivul pt care am vrut sa ajung sub ceasuri. Oricum dupa ce am facut gafa am renuntat sa mai "forez".

Sa inteleg ca singura solutie ar fi sa schimb tot bordul?

imi pare rau pt tine dar..intradevar sunt becuri ce se ard(dupa km multi:)))in fine,daca l-ai f***t nu ai ce sa-i mai faci,cumperi alt bord,gasesti pe la 100euro sec ond,nou nici sa nu intrebi ca faci infarct,asculta-ma.

Mai ai o varianta totusi..gasesti pe cineva care are motorasu' de la acel indicator(ma rog,arc ce o fi) dupa care ai o operatiune mai delicata,sa-l dezlipesti de pe placa de baza,sa nu faci tu operatiunea..ma rog prea multe nu mai ai ce pierde..sau poti sa-l lasi asa:))o sa intrebi unde gasesti motorasul..evident la cineva care a stricat un bord ca si tine,stai linistit sunt multi de astia(cauta la baietii care lucreaza in borduri :blink: )

• 5 months later...
imi pare rau pt tine dar..intradevar sunt becuri ce se ard(dupa km multi:)))in fine,daca l-ai f***t nu ai ce sa-i mai faci,cumperi alt bord,gasesti pe la 100euro sec ond,nou nici sa nu intrebi ca faci infarct,asculta-ma.

Mai ai o varianta totusi..gasesti pe cineva care are motorasu' de la acel indicator(ma rog,arc ce o fi) dupa care ai o operatiune mai delicata,sa-l dezlipesti de pe placa de baza,sa nu faci tu operatiunea..ma rog prea multe nu mai ai ce pierde..sau poti sa-l lasi asa:))o sa intrebi unde gasesti motorasul..evident la cineva care a stricat un bord ca si tine,stai linistit sunt multi de astia(cauta la baietii care lucreaza in borduri :blink: )

118776[/snapback]

caut si eu un arc de la centura din spate, arc lamelar in spirala. stie cineva? :)

merci

Si la E39 sunt tot modulare,dintr-o singura bucata :blink:

200208[/snapback]

Pai at sa-si ia de la eun e34...sau am eu un bord de e28...nu ala care-i pe masina...ba chiar am si un bord de e30...tot pe la boxa..poate merge dezlipit indicatorul tau si lipit altul...ca practic principiul de functionare al acestui indicator nu s-a schibat...numai modul de interconectare e diferit...

Pai at sa-si ia de la eun e34...sau am eu un bord de e28...nu ala care-i pe masina...ba chiar am si un bord de e30...tot pe la boxa..poate merge dezlipit indicatorul tau si lipit altul...ca practic principiul de functionare al acestui indicator nu s-a schibat...numai modul de interconectare e diferit...

201418[/snapback]

Cand ajung in Constanta te sun!

k, eu am pus un indicator de viteza de la un e30 la un e28...pastrand partea mecanica si schimbandu-i electronica..pt ca aveau factorul de transformare diferit si mi-ar fi indicat viteza gresit..si nici km nu mai erau valabili..factorul de transformare e k-ul acela scris in partea de jos a ceasului kilometraj-vitezometrului