Jump to content

Schimb volan M BMW E46

Allex

Recommended Posts

Schimb volan M cu comenzi pentru BMW E46, E39, E53, cu volan sport cu comenzi si diferenta 150€

Volanul meu este impecabil, fara urme de uzura (a fost cumparat de nou) si are ~ 30k Km

interesanta oferta, mai putin diferenta pe care o vrei... :twoup:

Uite... daca esti cu adevarat interesat, ceea ce nu prea cred... iti fac tie o oferta speciala :)

130€ si volan sport :twoup: E bine asa?

Ai dreptate, nu ma intereseaza OFERTA pt ca pe masina am volan sport cu comenzi (airbag rotund - ca sa nu se confunde cu celalat tip de volan sport) si chiar nu ma intereseaza un schimb de genul asta

Mai bine imi vand volanul , mai pun 50 - 100 E si imi iau volan de M; dar si varianta asta este foarte putin probabil sa devina realitate pt ca am alte planuri momentan...

Daca zici ca este cumparat de nou atunci este superoferta pt ca numai airbag-ul nou este undeva la 2.600 - 2.700 RON (pune si o poza cu factura)...

Bafta la schimb... :)

Uite... daca esti cu adevarat interesat, ceea ce nu prea cred... iti fac tie o oferta speciala :)

130€ si volan sport :twoup: E bine asa?

Ai dreptate, nu ma intereseaza OFERTA pt ca pe masina am volan sport cu comenzi (airbag rotund - ca sa nu se confunde cu celalat tip de volan sport) si chiar nu ma intereseaza un schimb de genul asta

Mai bine imi vand volanul , mai pun 50 - 100 E si imi iau volan de M; dar si varianta asta este foarte putin probabil sa devina realitate pt ca am alte planuri momentan...

Daca zici ca este cumparat de nou atunci este superoferta pt ca numai airbag-ul nou este undeva la 2.600 - 2.700 RON (pune si o poza cu factura)...

Bafta la schimb... :)

Volanul se schimba fara airbag... iar poze cu factura nu am.

Volanul l'am cumparat de la cineva care l'a luat pe casco, cu tot cu airbag. Eu am cumparat de la el doar airbag'ul.

Bafta si tie!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.