Jump to content

318is e36 turbo

alexz

Recommended Posts

salut,as vrea sa incep prin a-mi cere scuze daca mai este un topic deschis cu acelasi subiect....oricum, sa va spun problema mea...am un 318is e36 pe care initial vroiam sa-l vand din cauza ca nu mi se pare destul de puternica,dar fiind prima mea masina m-am atasat de ea asa ca am decis sa ii aduc niste modificari la motor...as vrea sa incep ce un turbo....dar intrebarea mea e : CINE STIE CE MODIFICARI TREBUIE ADUSE LA MOTOR ,CAT MA COSTA IN REALITATE SI DE UNDE AS PUTEA CUMPARA UN KIT DECENT ?

daca ma poate ajuta cineva sa bage id-ul : alex.malinici. va multumesc

salut,as vrea sa incep prin a-mi cere scuze daca mai este un topic deschis cu acelasi subiect....oricum, sa va spun problema mea...am un 318is e36 pe care initial vroiam sa-l vand din cauza ca nu mi se pare destul de puternica,dar fiind prima mea masina m-am atasat de ea asa ca am decis sa ii aduc niste modificari la motor...as vrea sa incep ce un turbo....dar intrebarea mea e : CINE STIE CE MODIFICARI TREBUIE ADUSE LA MOTOR ,CAT MA COSTA IN REALITATE SI DE UNDE AS PUTEA CUMPARA UN KIT DECENT ?

daca ma poate ajuta cineva sa bage id-ul : alex.malinici. va multumesc

Topicuri sunt multe deschise pe tema asta ... si un kit decent te costa cat 1-2 buc. E36. Sincer nu merita in nici un caz (parerea mea).

mersi ciupanezu. in legatura cu modificarile la motor stii sa ma informezi? :twoup:

iesi mai iefti daca pui volanta de m20, admisea de m3 e30,cop conversion,un chip tuning si o evacuare cap coada sport

pe primele 3 trepte vei sta in langa o pisica 325i dar dupaia te lasa in urma

post-31008-1278878056_thumb.jpg

post-31008-1278878047_thumb.jpg

Nu prea se poate compara ceea ce ai spus tu cu supraalimentarea.

Evacuarea cap coadă nu dă putere decât ĂŽn cazul ĂŽn care este făcută de cineva foarte priceput.

Dacă pui o porcărie de evacuare Borla sau una făcută doar să fie zgomotoasă, nu doar că nu câştigi putere ci chiar pierzi cuplu.

mersi ciupanezu. in legatura cu modificarile la motor stii sa ma informezi? :twoup:

Depinde de ceea ce vrei.

Dacă vrei să creşti puterea motorului până la 250 cp, nu cred că trebuie să faci modificări la motor.

Eu n-aş băga banii ăstia ĂŽntr-un 318is.

Dacă tot vrei performanţă, ia un 325i şi supraalimentează-l, e mai raţional.

Pe de altă parte, probabil că dacă iei un 325i, nu vei mai avea nevoie de putere ĂŽn plus măcar 1 an, poate chiar mai mult.

Edited by Ciupanezu

DacĂŁ vrei sĂŁ faci o chestie calitativĂŁ, costĂŁ 3-4 000 €.

Nu merita sa bage atat in motorul ala.

Bagi 3000-4000 euro, cand ai ce scoate, si de unde scoate.

Eu zic sa schimbi motorul... Iesi mai ieftin.

Evident.

Supraalimentarea merită când deja ai un motor puternic de care te-ai săturat.

Iar aici nu a zis ĂŽncă nimeni nimic de costurile suplimentare: o suspensie sport ca lumea, ĂŽmbunătăţirea sistemului de frânare, nişte jante mai mari cu pneuri bune.

Toate chestiile astea costă.

Edited by Ciupanezu

va multumesc mult pentru ajutor :twoup:......in cazul asta nu imi ramane decat un lucru de facut...

VAND sau SCHIMB BMW 318is e36 '92 cu BMW325i/328i e36 '95-'98 :)

Vezi cĂŁ Florin83 are un E36 325i foarte miÂşto Âşi vrea sĂŁ-l dea pe un 318is.

salut, vezi ca este un coleg aici pe forum (316i) care a facut asa ceva si din punctul meu de vedere chiar a facut ceva frumos vezi poate il pacalesti sa iti spuna cate ceva, ca asa date dar nu probate de mine iti pot oferi o gramada, si chiar sunt o gramada de optiuni la motorul asta, daca vrei detalii pm me