Jump to content

Posesorii de BMW...

320i_24valve

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, defapt in afara de Europa nu prea am cum sa stiu. Dar in Europa e cam cum zicea Jeremy Clarkson "BMW is facing a serious image problem... Think about it, when was the last time you smiled at a BMW owner?". Cam adevarat...

Recidiveaza treaba asta cu BMW-urile shi la Stirile Protv. :)

Au filmat ashtia noaptea mashinile care trec pe semafor roshu, shi, din gresheala :) la montaj, din 60 de mashini, au aratat vreo 5, o duba shi restul BMW-uri :), care incalcau legea...

Pai cum dreaq sa nu itzi pice pata pe BMW-ishti, daca nu te prinzi de chestiile astea subtile? Mai aveau un pic shi ziceau ca un BMW l-a omorat pe ala cu taxiul... :D

La fel, orice accident dintre 2 mashini neBMW e "accident intre 2 mashini", iar, daca e BMW implicat ... :D ... apare cuvantul BMW in shtire de 15-20 de ori. Cu titlu de vinovat... Chiar daca era parcat, or sa zica ca era parcat neregulamentar sau ... agresiv :blink:

Edited by MuadDib

Recidiveaza treaba asta cu BMW-urile shi la Stirile Protv. :blink:

Pai cum dreaq sa nu itzi pice pata pe BMW-ishti, daca nu te prinzi de chestiile astea subtile? Mai aveau un pic shi ziceau ca un BMW l-a omorat pe ala cu taxiul... :)

119085[/snapback]

apropos de accident... trec aproape zilnic pe acolo si am observat ca a disparut semaforul cu verde intermitent care era chiar pe coltul cu viitorul Muzeu de Istorie... ciudata chestia oricum...

Eu cand aveam bmw-ul (mai ales atunci cand aveam folie pe geamuri) nu avea nimeni curaj sa ma claxoneze sau sa ma injure chiar dc treceam pe rosu sau ma opream in intersectie sau orice alt lucru faceam. 6 ani de zile cat am avut bmw nu am luat nici o amenda si poate decat odata sau de 2 ori m-a oprit politia in alt oras (niciodata la mine in oras). M-a luat radarul cu 140km/h in sat cand m-a duceam la mare, m-a oprit politaiul si mi-a scris advertisment (pe advertisment scria viteza de 140km/h)- nici mie nu imi venea sa cred- eu m-am rugat de el sa ii dau bani dar nu a vrut deloc sa primeasca.

SUNT SI EU UN PASIONAT AL BMW-URILOR SI POT SPUNE CA AM FOST CU MULTE TIPURI DE MASINI DAR CAND VIONE VORBA SA INTRI INTRO DEPASIRE MAI PERICULOASA CU UN SERIA 3 MAS RISCA DAR CU O MASINA OBISNUITA MA REFER LA PASAT,GOLF, AUDI MERCEDES, SI ALTE TIPURI DE CAROSERII CARE SE NUMESC "MASINI BUNE" NU MAS RISCA......AM CONDUS TOT FELUL DE MASINI DAR BMW INCA NU SI NICI NUI AM INCA UNUL AL MEU INSCHIMB ARE UN PRIETEN AL MEU SI AM FOST CU EL IN AUSTRIA LA O INTALNIRE DE BMW-URI. UN TIP CU UN 520D DIN 2000 A FACUT MISTO DE AMICUL MEU CA NU REUSESTE SA SE INVARTA CU BMW LUI NICI MACAR O DATA.

AMICUL MEU ARE UN 318I TRACTIUNE SPATE MOTOR DE 1,8 16 VALVE 160 CP CU CIP. RESPECTIVU A ZIS CA II DA ATATEA DOZE DE BERE DE CATE ORI REUSESTE SA SE INVARTA. DIN PACATE PT EL A AVUT DE CUMPARAT IN JUR DE 30 DE DOZE. ASA CA BMW RULEZ..... :blink: :) :)

Guest poleposition
SUNT SI EU UN PASIONAT AL BMW-URILOR SI POT SPUNE CA AM FOST CU MULTE TIPURI DE MASINI DAR CAND VIONE VORBA SA INTRI INTRO DEPASIRE MAI PERICULOASA CU UN SERIA 3 MAS RISCA DAR CU O MASINA OBISNUITA MA REFER LA PASAT,GOLF, AUDI MERCEDES, SI ALTE TIPURI DE CAROSERII CARE SE NUMESC "MASINI BUNE" NU MAS RISCA......AM CONDUS TOT FELUL DE MASINI DAR BMW INCA NU SI NICI NUI AM INCA UNUL AL MEU INSCHIMB ARE UN PRIETEN AL MEU SI AM FOST CU EL IN AUSTRIA LA O INTALNIRE DE BMW-URI. UN TIP CU UN 520D DIN 2000 A FACUT MISTO DE AMICUL MEU CA NU REUSESTE SA SE INVARTA CU BMW LUI NICI MACAR O DATA.

AMICUL MEU ARE UN 318I TRACTIUNE SPATE MOTOR DE 1,8 16 VALVE 160 CP CU CIP. RESPECTIVU A ZIS CA II DA ATATEA  DOZE DE BERE DE CATE ORI REUSESTE SA SE INVARTA. DIN PACATE PT EL A AVUT DE CUMPARAT IN JUR DE 30 DE DOZE. ASA CA BMW RULEZ..... :)  :)  :)

119141[/snapback]

:D

esti simpatic oricum... :blink:

Cetateanul englez de origine pakistaneza Ali Imran a cerut scuze ieri prin intermediul avocatiilor sai, Cosmin Gociu si Artur Musetescu, familiilor celor trei persoane a caror moarte a provocat-o. „Clientul nostru este darimat psihic, are cosmaruri noaptea si revede imaginea accidentului. Mai mult decit atit, clientul nostru a fost ranit si el in accident, iar imediat dupa aceea a fost agresat de catre un domn cu un autoturism marca BMW care urmeaza sa fie identificat

UITE CE RECLAMA NE FACEM... NOI ASTIA CU BMW... :) :blink:

AMICUL MEU ARE UN 318I TRACTIUNE SPATE MOTOR DE 1,8 16 VALVE 160 CP CU CIP. RESPECTIVU A ZIS CA II DA ATATEA  DOZE DE BERE DE CATE ORI REUSESTE SA SE INVARTA. DIN PACATE PT EL A AVUT DE CUMPARAT IN JUR DE 30 DE DOZE. ASA CA BMW RULEZ..... :blink:  :)  :)

119141[/snapback]

bine tu cu un seria 3 si io un mercedes SLR sa vedem daca te mai risti....!!! :)

Edited by lucian1

AMICUL MEU ARE UN 318I TRACTIUNE SPATE MOTOR DE 1,8 16 VALVE 160 CP CU CIP. RESPECTIVU A ZIS CA II DA ATATEA  DOZE DE BERE DE CATE ORI REUSESTE SA SE INVARTA. DIN PACATE PT EL A AVUT DE CUMPARAT IN JUR DE 30 DE DOZE. ASA CA BMW RULEZ..... :)  :)  :)

119141[/snapback]

As plati si eu 30 de doze de bere sa vad pe unul cum distruge 2 amvelope. 30 doze bere in Germania=10 euro ; 2 amvelope bune cel putin 200 euro(plus alte piese de la masina care au avut de suferit).Deci 30 beri=aproximativ 250-300 euro:Cine spune ca-i ieftina viata in Germania :D :blink: :D :bounce: :w00t:

Mda nu inteleg de ce agresiunea asta....Omul a gresit o sa plateasca conform legii..Nu il compatimesc nu ii iau apararea..dar totusi 3 victime sunt de ajuns nu mai este nevoie de inca una.

119282[/snapback]

Ba io cred ca cateva scaltoace merita ala. Sa te vad ce vei zice, shi ce calm vei fi, cand il vei prinde pe unul care a trecut pe roshu shi era sa dea peste tine cu 100 la ora, chiar in partea in care sta sotia shi copilul tau. :blink:

Daca am scapat teafar clar il alerg si-l toc ...daca s-a intamplat ceva doamne fereste mai bine stai linistit si faci tot posibilul ca omul sa isi capete pedeapsa...fara alte agresiuni suplimentare.Acum ce sa fac sa-i iau la bataie pe toti?

Evident pasionati fiind de BMW suntem si putin subiectivi. Multi, foarte multi dintre posesorii de bmw sunt doar posesori de "masina buna" altii de "cai putere" putini insa inteleg ca BMW pentru noi cei de pe acest foarum nu este doar "o masina buna" pe care am cumparat-o ptr ca asa zice lumea cum ca ar fi ok sau ptr ca are cai multi. Firesc este de asemenea ca cei luati in discutie, conducand BMW si-au ajustat comportamentul rutier si social la puterea si impactul social al masinii dar in mod negativ crezand despre sine ca ar fi un fel de regi ai soselelor doar ptr ca pot demara mai tare de la semafor. Cred ca si lor si lipsei de cunoastere a marcii ni se datoreaza intamplari genul celei care v-am povestit eu la inceputul acestui topic.

Salut....cu toate ca intru foarte rar pe forum...mai citesc si eu pe ici pe colo..nu ca nu as vrea sa intru dar nu prea am timp..oricum chestia cu bmw si fitzele..da sunt in corelatie..toata lumea crede ca daca ai bmw ai si fitze...eu unul am patzit altele, nu cu politia sau gen...ci cu amici mai vechi de ai mei...care atunci cand au vazut ca mi-am luat bmw au facut tot felul de vaze nasole...stateau baietzii la o bere in fatza blocului pe gard si imi zice un vecin..citez:"vezi ca sunt niste golani care beau si dau cu picioarele in masina ta..replica unuia fiind "da ce mah asta e masina tunata"..." ma rog are jante, stopuri, faruri...tope remus etc. mici elemente....deci nu intzeleg de unde invidia asta???? Eu am cautat masina ceva timp..am incercat passat, laguna2, opel vectra dar cand m-am urcat in bmw...crede-ma pe cuvand am avut o senzatie super ciudata...geva de genul dragoste la prima vedere...si vreau sa zic ca bmw este o masina beton...piesele nu sunt scumpe...consumul nu este asa de mare cum se vb....de unde trag concluzia...invidia a facut ca minciuna sa apara :blink: Edited by lagunaseca

[...]

La fel, orice accident dintre 2 mashini neBMW e "accident intre 2 mashini", iar, daca e BMW implicat ...  :) ... apare cuvantul BMW in shtire de 15-20 de ori. Cu titlu de vinovat... Chiar daca era parcat, or sa zica ca era parcat neregulamentar sau ... agresiv  :)

119085[/snapback]

There's no such thing as bad publicity... Isn't it? :D

Eu cand aveam bmw-ul (mai ales atunci cand aveam folie pe geamuri) nu avea nimeni curaj sa ma claxoneze sau sa ma injure chiar dc treceam pe rosu sau ma opream in intersectie sau orice alt lucru faceam. 6 ani de zile cat am avut bmw nu am luat nici o amenda si poate decat odata sau de 2 ori m-a oprit politia in alt oras (niciodata la mine in oras). M-a luat radarul cu 140km/h in sat cand m-a duceam la mare, m-a oprit politaiul si mi-a scris advertisment (pe advertisment scria viteza de 140km/h)- nici mie nu imi venea sa cred- eu m-am rugat de el sa ii dau bani dar nu a vrut deloc sa primeasca.

119115[/snapback]

Craiova e de vina.

Cetateanul englez de origine pakistaneza Ali Imran a cerut scuze ieri prin intermediul avocatiilor sai, Cosmin Gociu si Artur Musetescu, familiilor celor trei persoane a caror moarte a provocat-o. „Clientul nostru este darimat psihic, are cosmaruri noaptea si revede imaginea accidentului. Mai mult decit atit, clientul nostru a fost ranit si el in accident, iar imediat dupa aceea a fost agresat de catre un domn cu un autoturism marca BMW care urmeaza sa fie identificat

UITE CE RECLAMA NE FACEM... NOI ASTIA CU BMW...  :)  :blink:

119275[/snapback]

Foarte buna. Si eu i-as fi tras doua ghionturi fara urme...

Ferice de voi cei din Bucuresti ! Noi astia mai napastuiti tre sa asteptam intalnirea anuala... :blink:

121125[/snapback]

O spui de parca in Neamt nu sunt posesori de bmw...voi nu facetzi intalniri ocazionale? Eu unul nu am participat la nici o intalnire, fie anuala sau de weekend...cert e ca as cam vrea pt. ca una e sa vb. la fatza locului...pareri, opinii , altceva e pe forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.