Jump to content

Posesorii de BMW...

320i_24valve

Recommended Posts

nu domnule....cand vb de o marca de traditie,cand vorbesti despre automobil ca pasiune suprema si nu ca mod de locomotie...ma gandesc ca trebuie sa fii posesorul uni model mai exclusivist....dar cand ai o masina care o mai au inca cateva zeci de mii de oamnei...nu pica bine.

nu fac referire la nimeni...vorbesc conceptual...

130862[/snapback]

Pai ce conteaza daca nu pica altcuiva bine?Si daca mai au zeci de mii de oameni aceeasi masina,ce? :blink:

Masina o cumpar pentru mine nu pentru cei care se uita si comenteaza :)

Probabil avem conceptii diferite :)

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce ma rog e civilizat in ceea ce ai spus tu si necivilizat in ceea ce am spus eu? Sincer eu am invatat ca nu trebuie sa te bagi intr-o discutie doar de dragul de a spune ceva care nu intereseaza pe nimeni.

Poate imi explici si mie chestia necivilizata din postul meu.

Pana la urma nu ti-ai mai cumparat 316-le ala? De ce te batea gandul sa o iei si de ce iti pierzi timpul pe aici. Faptul ca postezi aici fara a fi fan bmw...e un lucru deranjant...inteleg ca e democratie...dar te duci la biserica si te iei cu popa la tranta daca tu nu crezi in dumnezeu sau macar in biserica? (e un simplu exemplu...) Edited by DarKWavE

si in ce consta megaretorica asta?daca te intereseaza sunt 11 modele in bucuresti si 32 in toata Romania...si asta ca sa iti anticipez urmatoarea intrebare...

130877[/snapback]

IulianE,nu te inteleg.Adica cineva care are un 316i,este de ras,pentru ca sunt mii de masini de genul asta? :blink:

IulianE,nu te inteleg.Adica cineva care are un 316i,este de ras,pentru ca sunt mii de masini de genul asta? :blink:

130883[/snapback]

hai ca la tine aveam pretentie.....asta intelegi tu din spusele mele?

Eu m-am plictisit...in fiecare zi aceleasi discutii cu oameni care se simt bine doar sa atace lumea. Ma intreb cat te bine te simti in super masina ta din 89 care vroiai sa o vinzi sa iti iei un 316 care nici macar nu te atrage. Si daca raspunzi la un post raspunde la toate intrebarile. De fapt...mai bine te duci sa postezi pe forumul de la audi (banuiesc ca exista unul... nu am stat sa caut sa ii acresc pe aia de pe acolo) si sa uiti adresa forumului asta.

nu domnule problema cu Audi s-a pus altfel...dar nu iti dau tie explicatii...nu am putut sa-l vand ca romanu cand aude de consum 20%urbam....i se sparge un vas de sange la cap....

Haideti ca e suficient. Va rog frumos sa incheiati acum discutia din seara asta.

130890[/snapback]

de ce ma silesti sa inchei discutia cand DArk wave ma alunga de pe forum?

Gresit...iar generalizezi fara sa ai habar ce spui. Un vas i se sparge romanului care nu isi permite consum de 20%. Sunt destui romani care au masini ce consuma mult peste cifra data de tine...dar aia care au bani nu o sa cumpere in 2006 o cazatura din 80 (nu ma refer la audi-ul tau neaparat...si eu daca incerc sa vand 528-ul nu o sa am nici o sansa si nu ia decat 17-18%). Ma uit pe strada cand merg...si vad o groaza de escalade si alte masini care consuma... crezi ca aia au vre-un vas spart pe undeva?

Si pana la urma... motorul ala de 3600 a avut vre-un pact pozitiv asupra vietii tale? Esti asa un sofer de raliuri incat ai castigat zeci de concursuri cu el? Eu cu 1.9 ma simt minunat cand bag benzina de doua ori mai rar decat tine, cand am confortul care il am, si cand inca lumea, printre atatea mii de bmw-uri inca intoarce capul dupa ea (si nu dupa huruitul de toba).

Gata...din pdv-ul meu discutia e closed... sper sa realizezi ca in afara de cei care citesc topicul asta si inca 5-6 persoane, habar n-au ca masina ta e una din cele 11 din tot bucurestiul... si pe majoritatea nici nu ii intereseaza. :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.