Jump to content

Posesorii de BMW...

320i_24valve

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cred ca este plin de proprietari de BMW,care au foarte multe fite.

Ii vedem toti pe strazi,unii apar si pe forum :blink: ,unii sunt necivilizati deoarece considera ca banii sunt un bun inlocuitor,s.a.m.d :)

130909[/snapback]

stiam ca nu ma vei dezamagi...

Poate intr-adevar unii au nishte fitze de nu le ajungi cu prajina la nas dar sa recunoashtem... Voi nu va simtiti bine in pielea voastra cand sunteti la volan in BMW ? Eu unul nu ma simt superior, dar parca-mi place totusi masina mea atat de mult, incat daca as schimba-o , parca tot pe un BMW as schimba-o...

Oare sunt fitzos ?

stiam ca nu ma vei dezamagi...

130911[/snapback]

Pai eu tot nu am inteles ce ai vrut sa spui la faza aia :)

Aaaaa,daca vrei sa spui ca apare unul care are un 316i si vorbeste de sus,de parca ar conduce cel putin o masina de 100.000$,asta este altceva :)

Asta tine de educatie. :blink:

Bine,acum nu mai zic de cei care chiar conduc masini scumpe, si sunt aroganti datorita acestui lucru.

Cu bani se pot face multe,se pot cumpara facultati,masini....dar cine s-a "nascut" mitocan,mitocan ramane,cu toti banii :)

Poate intr-adevar unii au nishte fitze de nu le ajungi cu prajina la nas dar sa recunoashtem...  Voi nu va simtiti bine in pielea voastra cand sunteti la volan in BMW ? Eu unul nu ma simt superior, dar parca-mi place totusi masina mea atat de mult, incat daca as schimba-o , parca tot pe un BMW as schimba-o...

Oare sunt fitzos ?

130912[/snapback]

foarte bine pusa problema...bravo!asta spune totul.ideea cum te simti tu la volanul masinii...fie ea,BMW ,Moswich,Logan,Audi...etc...daca tu te simti bine...asta conteaza cel mai mult....

Aaaaa,daca vrei sa spui ca apare unul care are un 316i si vorbeste de sus,de parca ar conduce cel putin o masina de 100.000$,asta este altceva :blink:

130913[/snapback]

asta voiam sa spun...:)simplu

.... Inca o chestie legata de fitze... Ca ai BMW sau ai Audi sau orice masina sau esti fitzos sau mai putin fitos...

Voua nu vi s-a intamplat sa mergeti pe o terasa sau intr-un bar sau intr-un restaurant ( magazin etc ) si sa intalniti nishte specimene de angajatzi care, dupa ce ca stau pe un salariu de 2 lei mai au si nishte aere ca si cand ceea ce fac ei e sub demnitatea lor ? Intrebare e ca daca azi ti se intampla asta , maine iti face aceleasi figuri notarul sau doctorul sau avocatul, poimaine sa incepi sa ii tratezi cu aceeasi moneda ? De multe ori mi se intampla sa cred ca sunt un mare dobitoc ca ma comport civilizat... Din pacate nu ma pot schimba...

M-am saturat de totzi din jur care sunt au un cui impotriva BMW-ului...

Daca la un moment dat au de ales intre un BMW shi altceva, shi ishi iau altceva, incearca dupa aceea - non stop - sa se convinga ca au facut alegerea corecta. Shi non-stop se uita invidioshi dupa toate BMW-urile de pe strada. :) Shi la randul lor ii indruma pe urmatorii sa ishi iau orice altceva decat BMW, ca sa nu fie singurii fraieri.

Nu e intrebare pe vre-un forum cu "Ce sa imi iau, BMW sau Xxxx", sa nu zica majoritatea "Iatzi Xxx", indiferent ca Xxx = tricliclu cu magari.

Pana la urma, cred ca incepe sa imi convina chestia asta, ca numai oamenii cu caracter sunt consecventzi shi trag la BMW. Shi ar fi bine sa se aleaga graul de neghina.

De aceea, zic shi eu:

- BMW consuma MUUUUULT!

- NU sunt fiabileeeeeee!

- Am prea putzin stele NCAP, mai bine Renault!

- Piesele sunt la pretzuri astronomice, shi facute pe genunchi.

- Etc.

:blink:

Poate asha ma lasa in pace totzi care baloshesc pe langa mashina cand cred ca nu ii vad, iar cand ii vad ma iau ca "mai bine itzi luai Xxxx" :)

118652[/snapback]

Bravo ! ai spus exact ce simt ! Io mi-am facut un car de nervi cu toti prostii sa le explic ceea ce ai spus tu aici si tot n-am reushit. Sunt un dobitoc.

Asha e ! BMW-ul consum mult si e prost. Loganul e mai bun ca are acelashi consum si e mai scump la piese !!! Traiasca imperialismul sovietic si clasa muncitoare

Bravo ! ai spus exact ce simt ! Io mi-am facut un car de nervi cu toti prostii sa le explic ceea ce ai spus tu aici si tot n-am reushit. Sunt un dobitoc.     

Asha e ! BMW-ul consum mult si e prost. Loganul e mai bun ca are acelashi consum si e mai scump la piese !!! Traiasca imperialismul sovietic si clasa muncitoare

130927[/snapback]

Si care este legatura cu fitele? :blink:

Cred ca au "drag" de BMW-uri...Cel putin cei din Craiova! Am fost ieri pina la Selgros, care e in partea cealalta a orasului fata de unde stau eu. La intoarcere, am trecut pe linga cel putin 10 Loganuri politiste cu cate 4 capete luminate inauntru. (a jucat Craiova cu Dinamo...si i-au scos pe strazi). De fiecare data au intors capetele dupa mine ca girofarele si n-am cuvinte sa redau privirile gingase cu care m-au privit...de ce oare? Din cauza masinii sau a blondei (nevasta-mea  :D ) de linga mine?

118658[/snapback]

Ciudat, mie mi s-a intamplat pe dos.... Cand nu aveam BMW si mergeam noaptea pe strada ( perpedes ) toti gaborii de la sectie ma legitimau de 15 ori pe noapte. Mai nou au schimbat efectivele si au venit gabori noi... Si de mult ce le place bmw-ul meu na ca m-au rugat politicos sa dea si ei o tura cu mashina mea :blink:) si sa vezi ce ma plimbam pe la 7 dimineata cu gaborul in uniforma dand forja si intorcand pe linia de tranvai ( cu gaborul la volan )... :)) Se uitau toti trecatorii ( ducandu-se la serviciu ) la mine ca la Pablo Escobar :))

Colac peste pupaza gaborul vrea sa-si traga si el BMW... :))

P.S. - omul cat traieshte se minuneaza....

Edited by the_rifle

asta voiam sa spun...:)simplu

130915[/snapback]

Parerea mea e ca daca asta vroiai sa spui intr-adevar, si nu o dai acum la intors... e ca ai mari probleme de exprimare. Daca o sa te uiti in spate la ce ai scris... nu are nici o legatura cu "fitzosii" din 316 ca si cand ar fi in limuzina... In ceea ce am spus eu era vorba despre faptul ca unii din noi consideram ca este un pic mai mult decat un mod de locomotie... asa ca daca te-ai exprimat gresit (sau am inteles eu gresit) imi cer scuze pentru ca m-am luat de tine dar nu cred ca e cazul.

Citeste ce ai scris la primul post dupa ce am zis eu ca nu sunt singurul care vorbeste cu masina.

Edited by DarKWavE

"pacat ca voi megapasionatii de BMW care vorbiti de BMW ca de ceva nemaipomenit aveti in general 316 ,318 maxim 320d....

dar cand ai o masina care o mai au inca cateva zeci de mii de oamnei

Audi V8

11 modele in bucuresti si 32 in toata Romania "

te-am convins ?

130936[/snapback]

vezi ca a aparut la farmacie Distonocalm cu BMW....ca tot esti asa colectionar...

daca ar fi sa ma iau dupa glumele tale... "Distonocalm cu BMW" nu cred ca ai permis... (<18) prin urmare nu am sa intru intr-o polemica de genul BWM vs. AUDI... ca nu e cazul...

ceea ce vroiam sa subliniez e ca ai spus multe aberatii in posturile anterioare... clar menite sa "afecteze" majoritatea posesorilor de BMW... daca ai chef de cearta parerea mea sa mergi pe alte forumuri...

ma pastile de inteligenta nu am vazut...dar daca tu asta ai inteles ca eu fac aici Audi VS. BMW esti un mare mare ....prostanac.

Pana si Undaintunecata a inteles ce am vrut sa spun...dar tu esti mai special...

Edited by IulianE

daca ar fi sa ma iau dupa glumele tale... "Distonocalm cu BMW" nu cred ca ai permis... (<18) prin urmare nu am sa intru intr-o polemica de genul BWM vs. AUDI... ca nu e cazul...

ceea ce vroiam sa subliniez e ca ai spus multe aberatii in posturile anterioare... clar menite sa "afecteze" majoritatea posesorilor de BMW... daca ai chef de cearta parerea mea sa mergi pe alte forumuri...

130948[/snapback]

La multi ani pt : EL_LOCO (24), verssatu(27), Swamp(24) :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.