Jump to content

Posesorii de BMW...

320i_24valve

Recommended Posts

ma pastile de inteligenta nu am vazut...dar daca tu asta ai inteles ca eu fac aici Audi VS. BMW esti un mare mare ....prostanac.

130954[/snapback]

oricum nu se mai intelege mare lucru din topic. acest subiect va da nastere mereu la controverse...jignirile insa ar trebui tinute in frau. ar fi pacat sa degenereze...

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oricum nu se mai intelege mare lucru din topic. acest subiect va da nastere mereu la controverse...jignirile insa ar trebui tinute in frau. ar fi pacat sa degenereze...

130958[/snapback]

eu te cred si ai dreptate...dar nu pot sa merg pe sistemul Biblic ,dupa ce primesti o palma,intoarce si obrazul celalalt....

prietene esti obositor si e dimineatza... du-te ia V8-u si fa o tura pan' la benzinarie... mai baga-ti unghia in gat ca nu ai BMW si lasa-ma pe mine sa mai dorm putin OK ?

PEACE

130962[/snapback]

Si tu lasa masina lu tactu si vezi ca Luni incepi scoala....

Doamna invatatoare nu va fi foarte incantata cand va auzi ca iar ai vrut sa pleci cu masina dar noroc ca ai incercat sa invarti cheia portbajaz si nu in contact...mare noroc...mare noroc....

uite...uite si acum ma roade invidia ca nu am un 316 de 105cai si am un V8 de 250 de cai,Quattro si automat....nu mai pot...plang :blink:

hai ca inchei aici....pt cine a avut cap sa gandeasca...mi-a inteles ideile

pt cine a avut barda sa loveasca....ma retrag...loviturile mele schematice de floreta nu pot concura cu bata.

Edited by IulianE

Salut la toata lumea si La Multi Ani la cei sarbatoriti!

Cand am vazut vreo 20-30 de mailuri de la forum am zis ca in sfarsit s-au afisat preturile de revelion si se discuta pe tema asta :)

Si cand sa vad... :blink:

Asa ca daca tot e plin mailul trebuie sa imi arunc si eu parerea pe aici.

Fiecare isi ia masina dupa cum crede el. Daca ii place una cu motor mare cu 300 cai, cu consum exagerat, si se simte bine in ea foarte bine. Chiar nu vad problema. Fiecare are propriile idei despre cum vrea sa fie masina lui, ce motor sa aiba, ce marca si ce asteapta de la ea.

Nu cred ca forumul asta e facut ca sa ne impunem pareriile personale ci doar sa le expunem.

Eu daca ajung la concluzia ca trabant vreau trabant imi iau si nu ma intereseaza ce zic altii....

Fitze? asta chiar nu are a face cu ce masina ai...nu e masina de vina ca tu esti un dobitoc si prost crescut. Asta e doar vina ta si proasta educatie.

Cum ziceam...parerea mea!

:) Se mai face revelionul? :)

Doamne ce rau imi pare ca nu am fost pe net sa particip la discutie. Ideea este ca in orice se poate pune pasiune. Unde este pasiune este si o doza mare de subiectivism. Daca m-as lua de varul meu care are 32 de ani si e burlac si i-as spune sa lase aeromodelismul naibii si sa iasa si el in oras, ar spune ca e satul de oameni si ca ceea ce face el este ceva aparte si daca as continua sa ma iau de el pe tema asta ne-an certa cu siguranta.... Asadar este o axioma faptul ca nu poti intra pe un forum de crescatori de viermi si sa spui ca sunt scarbosi iar ei din momentul ala sa se lase de crescut viermi... Si audi e masina... Dar ... Nu e BMW!!! :blink: Edited by 320i_24valve

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.