Jump to content

Problema stopuri masalier,320i e36,din nou....

Recommended Posts

O sa sesizez un moderator sa-l aiba in vedere pe acest user Sax,nu este ajutator cu absolut nimic,face numai off topicuri,nici la cea mai banala problema tehnica nu este in stare sa spuna o parere,sta degeaba pe acest forum,nu e bun decat sa pozeze o masina si sa posteze pozele pe forum,atat,mai Sax vezi-ti ma de......de.....cum pot sa o mai numesc,taraboanta ta si nu mai te stresa si fa pe importantul pe aici,ti-ai luat 5-ar,te ''asortezi'' tu cu un 5-ar?ia-ti mai omule ceva pe doua roti si paraie prin cartier si lasa forumul asta in pace,eu daca pot sa ajut pe cineva cu un sfat al ajut,dar tu chiar nimic,si am un mesaj si pt cativa ca acest individ,oameni buni,nu ma suportati,ok,ignorati-ma si cu asta basta,nu va fortez eu sa da-ti cu parerea.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

O sa sesizez un moderator sa-l aiba in vedere pe acest user Sax,nu este ajutator cu absolut nimic,face numai off topicuri,nici la cea mai banala problema tehnica nu este in stare sa spuna o parere,sta degeaba pe acest forum,nu e bun decat sa pozeze o masina si sa posteze pozele pe forum,atat,mai Sax vezi-ti ma de......de.....cum pot sa o mai numesc,taraboanta ta si nu mai te stresa si fa pe importantul pe aici,ti-ai luat 5-ar,te ''asortezi'' tu cu un 5-ar?ia-ti mai omule ceva pe doua roti si paraie prin cartier si lasa forumul asta in pace,eu daca pot sa ajut pe cineva cu un sfat al ajut,dar tu chiar nimic,si am un mesaj si pt cativa ca acest individ,oameni buni,nu ma suportati,ok,ignorati-ma si cu asta basta,nu va fortez eu sa da-ti cu parerea.

pfiuuuu.de ceva timp ma am auzit de bogdyyy si i-am urmarit topicurile si posturile,de curios nu ca ar fi interesante.

1.in fiecare post se plange de suspensia masinii.este o tortura asta pt noi omule,intelege si pastreaza pt tine de acum inainte.cred ca stim toti oful tau referitor la asta.

2.sax probabail,mai mult ca sigur :twoup:) este si el satul de tine si omniprezenta ta

3.moderatorii nu cred ca se baga.

4.bogdyyy cat vrei pe masina?acum deschid un topic la diverse cu donatii pentru a cumparata masina ta sa ii dam foc si asa iti cumperi si tu alta masina sanatoasa.

daca iti cumparam masina,ne lasi in pace?

Edited by Alex_wly

Toate ca toate, inteleg, poate intretinerea unui BMW e destul de scumpa si nu-si poate permite oricine ! Ok, ti-ai luat teapa, credeai ca o sa ai bani de bagat in masina, te-ai inselat ! Asta pot sa inteleg ! Dar, totusi, Abecedar-ul e ieftin, mama ei de carte ! Nici pe ala nu ti l-ai permis pana la varsta asta ??? Da-o naiba de treaba, nu am mai vazut la nimeni altcineva propozitii de cate 100 de randuri, cuvinte insirate asa haotic, fara pic de noima sau inteles !!!

ON: Problema ta e simpla, du-te la un electrician, nu mai face tu pe mecanicul ca mai rau o strici !

Edited by MihaiC

4.bogdyyy cat vrei pe masina?acum deschid un topic la diverse cu donatii pentru a cumparata masina ta sa ii dam foc si asa iti cumperi si tu alta masina sanatoasa.

daca iti cumparam masina,ne lasi in pace?

ma inscriu si eu, :twoup:, dar trebuie sa dea scris ca nu-si mai cumpara BMW toata viata, nici el, nici urmasii..

bogdyy, omule, tu intelegi ca incalci regulamentul daca postezi de 2 ori aceeasi problema? lasam deoparte aberatiile, gramatica, prostia, samd.., deci, tot topicul asta este oarecum pe margine, pana o sa fie sters probabil.., sau bagat la arhive si pastrat sub cheie pentru vremuri mai triste :)

Edited by Gago

Facem un sondaj de opinie sa vedem cati ne strangem sa cerem ban definitiv acestui specimen ?

Tolereaza-l, ne mai descreteste fruntile.

bogdyy, n-ar fi mai indicat sa le montezi un intrerupator, cum voiai sa faci si cu luminile de la picioare? In felul asta se vor aprinde doar cand vrei tu. :twoup:

Edited by andrei™

Eu nu fac "off topicuri" omule !! Poate am facut putin off topic dar la cat faci tu nu cred ca se poate compara sau lua in seama!

Ce intelegi tu prin "asortezi " cu un seria 5?? Nu inteleg?

A, si am si moto daca chiar erai curios sa stii !

Sfaturi ti-am dat si eu si restul dar cu tine nu se poate !

edit: le poate lega direct la bricheta....

Edited by sax1987

Gata,am rezolvat problema,adica stiu de unde este,m-am dus in dupamiaza asta cu un amic sa pun masina pe un tunel,sa ne bagam sub ea sa vedem ce si cum,binenteles ca pana am pus masina pe tunel a trebuit sa fiu ghidat si sa fac echilibristica intre un ambreiaj si acceleratie,mai aveam doar un cm si atingea(suspensie sport,stabilitate in curbe,oameni destepti...cine a facut treaba asta),nu am putut sa ma uit prea mult sub masina ca imi dadea o starea de teama si o priveliste.....,cand vedeam fiarele alea saracele dupa atatia ani....,cam inspaimantator,bun,amicul asta a verificat cu un fir sonda,am pus contactul,am bagat in masalier si s-au aprins stopurile,asta rezulta ca este sonda defecta,acum trebuie sa iau sonda,de montat mi-o monteaza el,si in afara de asta am observat ca mi se scurge un pic de ulei pe tobe,offfff,mama ei de zi cand am luat masina asta....si cand l-am intalnit pe samsarul ala,cred ca da un pic de ulei pe la garnitura....,garnitura de _chiulasa_ si inebunesc,turbez,daca va fi vorba vreo data sa schimb asa ceva.

Macar de consum nu te'ai plans pana acum ! Cred ca stiu de ce ......... nu stii sa calculezi cat consuma !!!!

Esti gata acum , s'a ars garnitura de chiulasa si se sparg pistoanele. Recomand sa deschizi 10 topicuri sa ceri ¨sfaturi .

Uleiul poate se scurge de la capacul motorului . Si la mine e garnitura stricata si mai picura pe evacuare.

Ma eu nu ma stresez sa-i fac consumul,e o problema prea mica pe langa celelalte,asa ca nu ma stresez,garnitura capac motor este noua,anul trecut in toamna,mai jos de garnitura capac motor,la 10-13 cm distanta mai este o garnitura si aia este de _chiulasa_ si pe acolo imi da un pic de ulei.

pai si in marsarier de ce ai mai bagat, a inceput si mecanicul sa faca misto de tine? :twoup: oricum ma bucur ca ai rezolvat-o!

lasati-l cu garnitura de chiulasa ca noua nu ne mai ramane nici o placere, cred ca-i da foc singur atunci :)

Ma eu nu ma stresez sa-i fac consumul,e o problema prea mica pe langa celelalte,asa ca nu ma stresez,garnitura capac motor este noua,anul trecut in toamna,mai jos de garnitura capac motor,la 10-13 cm distanta mai este o garnitura si aia este de _chiulasa_ si pe acolo imi da un pic de ulei.

Cum ai reusit s-o bagi pe tunel cu suspensia aia?

In final sonda a fost de vina? Ziceai ca da ulei pe la garnitura de chiulasa...Ai grija ca nici vanos-ul nu se simte prea bine. Face suprapresiune in rampa si iese pe unde este mai sensibil locul. De obicei paraflex-ul cedeaza primul. Merge de ARO...Pe bune...(PN 11123145 224 e si pe Real OEM)..E mai ieftin si e din policarbonat cu insertie metalica. Eu zic sa nu mai mergi cu ea (mai ales ca a ajuns pe tobe uleiul). O speli bine si faci o tura asa la simtul mainii si al piciorului. Nu te dai tare la ea si o pui iar pe tunel si te uiti daca a mai dat ulei...Dar asta dupa ce faci ce am scris imediat dupa asta....

Solutia ar fi sa bagi din cel ieftin sa nu te omoare la buzunar..Dar mai bine o lasi si nu mai mergi cu ea.

Poti face o proba...Mergi la 4000 de ture constant in treapta 2 ca sa deschida termostatul si vezi daca mai da ulei. De obicei in suprasarcina, vanos-ul se reseteaza...Poti avea norocul sa se reseteze si contactul ala de pe cutie.

Pe bune si fara misto...

Andrei sincer nu stiu cat consuma,dar de consum sunt pot sa zic multumit,nu m-am vaitat de asta de cand o am,dar......sunt multe alte chestii care ma termina la ea.

Pune un apometru d'ala mic pe tur si afli. E cea mai simpla metoda ...si eu am si chiar multi de pe forum care nu recunosc...Ca si cu Metabond-ul...Dar sa nu fim offtopic.(Dar trebuie sa mergi cu mufa de la debitmetru scoasa ca sa nu se mai duca informatia la ECU si sa se autoregleze)

Edited by DanS

eu stiam ca trebuie sa mergi 6000 rpm cu a doua 30 min si se reseteaza singur, tot motorul, inclusiv sonda buclucasa de pe cutie..

In fine...Cred ca asa este...am gresit dar totusi fac o proba maine sa nu cumva sa fie altfel...Eu am si un nenorocit de M care mi-a scos peri albi...Mama lor de teutoni cu tobele motoarele si suspensiile lor....Ce dracu i-au pus gume pe 18 ...am sa pun niste JR ca tot pe 18 sunt dar au balonul mai mare...Atunci sa vedem....

Ma uit pe Goagal...Ai dreptate....la 6000 se face...imi cer scuze de offtopic si de eroarea care a iesit din mintea-mi :twoup:

si daca nu poate cu fata, mi se pare ca merge si cu spatele, in marsarier, sa mearga cu 6000rpm, asta ca sa fie sigur ca se reseteaza sonda

dar in modul asta stiu ca trebuie sa tragi si tare de volan stanga-dreapta cand ai fix 6000 pe bord.., sorcova se fac triplele, eu zic sa incerce.. atentie sa nu o tii mult in marsarier ca se ard becurile, si dai de alta distractie dupa..

l.e. mai stiu o metoda pentru sonda aia, treapta 1 6000 rpm, schimbi rapid in marsarier, sau invers si sigur se reseteaza, atentie ca intra putin mai greu prima data, dupa, este ok..

Edited by Gago

si daca nu poate cu fata, mi se pare ca merge si cu spatele, in marsarier, sa mearga cu 6000rpm, asta ca sa fie sigur ca se reseteaza sonda

Stai sa vedem daca e ok...posteaza....cel putin eu asa vad...

cred ca scrie din abecedar, asa e prima data, e putin mai greu..

Gago ia mai slabeste-ma si tu cu posturile tale inutile,ce pu-i intrebari din astea asa de copil,am impresia ca tu habar nu ai sa strangi un surub,pai auzi de ce am bagat in masalier,pai sa-ti explic ca la copii mici,am pus contactul si am bagat in masalier iar amicul asta,sa bagat sub masina, iar cu un fir a probat sonda daca este buna si in momentul contactului cu acel fir s-au aprins becurile,sonda este deteriorata,ce e asa greu de priceput,mai te semnezi si cu 2 bmwuri,bai ce ma enerveaza unele specimene de useri care se dau cea ce nu sunt,Dane,deci macar acum stiu de unde este,trebuie sa iau alta sonda,de urcat pe tunel am urcat greu dar mai greu a fost pana am urcat si coborat planul inclinat dintre bordura si asfalt,era mai abrubt asa,daca aveam una stok,mai ma chinuiam atat?daca nu ai dadeam in ''gusa'' de-i sarea vanosul,pai ce stau in fundul unei masini ''aoleo gropita,stai sa opresc'',dadeam in ea de iesea scantei,Dane nu imi plac fandoselile,nu-s genu,''vai eu am masina sport draga,nu am sosele,incurc circulatia dar vai...eu sunt un metrosexual in domeniul auto,nu-s ca taranii cu Aro'',sti este exact cum ar fi o tipa intr-un sat izolat fara sosele,se duce si-si ia niste pantofi cu toc de 10 cm....,nu-s genu' Dane,pt ca te chinui mult cu o asfel de masina,platesti prea mult pt asemenea fandoseli,ma refer ca platesti cu nervii,stresul,probleme si in ultimul rand platesti financiar aiurea....,la mine a fost un ghinion,naivitate si..lipsa de experienta atunci....

Hai fie, pentru cei care nu au priceput, o sa va dau mura-n gura si traducerea pe intelesul vostru, sa nu va mai vaicariti atata :)

Deci:

Gago, ia mai slabeste-ma si tu cu posturile tale inutile, de ce pui intrebari din astea asa de copilaresti?

Am impresia ca tu habar nu ai sa strangi un surub! Auzi ce intrebare, de ce am bagat in marsarier!? :twoup: Pai sa-ti explic ca la copii, am pus contactul si am bagat in marsarier, dar becurile nu s-au aprins. Am lasat contactul pus si amicul asta s-a bagat sub masina si cu un fir a probat sonda. In momentul contactului cu acel fir s-au aprins becurile, deci sonda este deteriorata, ce e asa greu de priceput? Mai ai si doua BMW-uri trecute in semnatura!

Bai ce ma enerveaza unele specimene de useri care se dau ceea ce nu sunt.

Dane, deci macar acum stiu ce este defect, trebuie sa iau alta sonda.

De urcat pe tunel am urcat greu, dar si mai greu a fost pana am urcat si coborat planul inclinat dintre bordura si asfalt, era mai abrupt. Daca aveam suspensia standard nu mai ma chinuiam atat. I-am dat in ''gusa'' de-i sarea vanosul, pai ce, stau eu in fundul unei masini ''aoleo gropita,stai sa opresc''? Dadeam in ea de ieseau scantei.

Dane, nu imi plac fandoselile, nu-s genul ''vai eu am masina sport draga, nu am sosele, incurc circulatia dar vai... eu sunt un metrosexual in domeniul auto, nu-s ca taranii cu Aro''

Stii, este exact cum ar fi o tipa intr-un sat izolat fara sosele, se duce si isi ia niste pantofi cu toc de 10 cm... Nu-s genu' Dane, pentru ca te chinui mult cu o asfel de masina, platesti prea mult pentru asemenea fandoseli, ma refer ca platesti cu nervii, stresul, probleme si nu in ultimul rand platesti financiar aiurea. La mine a fost un ghinion, naivitate si lipsa de experienta atunci cand am achizitionat masina asta care-mi provoaca atata suferinta.

MARSARIER, mama lui de MARSARIER!!!!!

ai dreptate, eu nu strang suruburi, le proiectez, le fac din pix, mai pe intelesul tau, si le pun pe masini sa-si bata capul unii ca tine in ce sens se strang si in ce sens se desfac

cat despre mecanicul tau era de ajuns sa uneasca cele 2 fire cu contactul pus, daca se aprindeau lampile, sonda era moarta..

apropos, in ce parte se strange un surub, ca am uitat, am un lapsus, sau lipsus, cu dalta am vazut ca nu merge prea bine..

p.s. ale mele 'bemeveuri este' intretinute, si intradevar nu sunt cine ma dau..

Edited by Gago

"eu sunt un metrosexual in domeniul auto,nu-s ca taranii cu Aro'',sti este exact cum ar fi o tipa intr-un sat izolat fara sosele,se duce si-si ia niste pantofi cu toc de 10 cm....,nu-s genu' la mine a fost un ghinion,naivitate si..lipsa de experienta atunci....

Auzi tu metrosexualule aia de au Aro sunt mai domni decat cei cu cabrio...au impozit de 70 mil :twoup: :)

Tu porti sandalele cu ciorapi? Pari asa "genu' " tau.

Si acum ai mai multa experienta? In ce?

Voie buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.