Jump to content

Problema stopuri masalier,320i e36,din nou....

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Acum am vazut ca nu s-a gasit niciun moderator sa editeze nascocirea aia de cuvant din titlu, "masalier" !!! Un up dupa 6 zile il sanctioneaza imediat, dar uciderea limbii romane de catre fanul marelui urs e acceptata de vreo 4-5 ani and still counting !!! :twoup: Edited by MihaiC

iar devine incoerent, asta cred ca e varcolac :twoup: , din tot postul nu am inteles decat ca sax=catelus, iar eu am deviat de pe drumul cel bun.

Mai Bogdyy tu chiar stai in Pitesti, sau esti si tu din 'satul fermecat'? pentru cine nu stie despre 'satul fermecat' si bostanii din el sa citeasca ce am scris ieri prin taranisme..

Nu te mai ruga de moderatori sa inchida topicul pentru ca nu o vor face, esti aici pentru posteritate :) , te asteapta la cotitura sa incepi cu injuraturile sa te poata stopa din pledoaria ta cu ceva ban/warn!

apropos cu 'zi-le tu .. nu mai stiu cine', tovarasul tau ne-a parasit, de ce nu esti bun sa o faci si tu.., userii mai noi pe forum te cred vreun intelept dupa numarul de posturi, ceea ce nu cred ca este cazul..

Edited by Gago

Sax 50 e

Dan S 150 e

Gago 50 e

Daniel 20 e

...........

cine mai doneaza ? O cumparam si ii dam foc, bineinteles dupa ce o chinuim putin .

pun si eu 20 euro :twoup:

Eu nu inteleg , daca uraste asa mult masina lui si maraca BMW de ce dumnezeu nu o vinde sau schimba ?!?

Sigur gaseste vreun "racer" care sa ii dea solenza pe E36 .

Edited by sax1987

masina nu cred ca are vreo vina in cazul de fata, a fost facuta cu un scop - sport, dar acum ce sa-i faci daca a incaput pe mana lui 'romeo fantastik-metrosexualul' si a reusit performanta sa intorca rotile pe dos cu toate ca are 2 latimi la jante si se mira ca ii freaca... Edited by Gago

Acum am vazut ca nu s-a gasit niciun moderator sa editeze nascocirea aia de cuvant din titlu, "masalier" !!! Un up dupa 6 zile il sanctioneaza imediat, dar uciderea limbii romane de catre fanul marelui urs e acceptata de vreo 4-5 ani and still counting !!! :twoup:

Nu poti compara un UP dat mai devreme cu o greseala de exprimare.

In sectiunea de MP regulile sunt mult mai stricte decat in orice alta sectiune. E si normal, daca vrei sa faci bani pe forum atunci trebuie sa-ti dai interesul sa te prezinti cat mai bine si sa respecti toate regulile.

In ceea ce priveste sanctionarea greselilor de exprimare, e aberant sa impui sanctiuni pentru asa ceva. Ar trebui sa ne banam absolut toti, nu cred ca exista vreun user care sa nu fi facut vreo greseala, fie din neatentie, fie din din alunecarea degetului pe tastatura sau chiar din nestiinta.

Oricum, nici in sectiunea MP nu sunt sanctionate greselile de exprimare. De fapt nu cred ca a fost sanctionat cineva vreodata pentru asa ceva. S-a mai glumit, s-au mai facut mistouri, dar sanctiuni nu au fost date.

Nu mi se pare extraordinar de grav sa spui masalier - pot exista circumstante atenuante, cuvantul este preluat din franceza, nu se studiaza nici in scoala generala si nici in liceu.

Mult mai neplacut mi se pare sa spui ceva de genul "nu se merita seria 5 cu motor mai mic de 2.5". Se merita, nu se merita, se invata inca din primii ani de scoala. In plus suna si urat :) .

Salut,gata am cumparat sonda de la cutia de viteze astazi,acums e aprind becurile cand dau in spate,dar,cealalta estetic mi sa parut ok,ma refer la cea veche,practica ce se duce la acea sonda de nu mai merg becurile cand dai cu spatele?am atins astazi la acelasi tunel cu lonjeronul si din nou cand am coborat planul inclinat dintre bordura si sosea,este un plan inclinat de asfalt,un fleac pt o masina normala dar nu si pt a mea,indiferant cum l-am luat cu rotile inclinate tot am dat in lonjeron,daca l-asi vedea pe ala care a facut masina asta asa pe bune daca nu as fi folosit cricul pe spinarea lui sa simta si el tortura,ah ce ar fi meritat nemernicul,sa nu mai pomenesca de suspensii sport in viata lui,a si-a pus suspensie,ok tine prietene masina pe viata nu o vine la un samsar si ala la un naiv,mama lor de nenorociti.

Eu am mai intrebat odata, tu in ce stare erai cand ai cumparat masina??

algocalminul se va elibera doar cu reteta de-acum incolo.

Nu-l ajuta pe el algocalminul, trebuie ceva mai puternic.......

Edited by sax1987

Bai pe bune daca mai rezist,ma lasa nervi,bai si cand mai vad cate un bashinos din asta cu cate un bmw din asta coupe gen m3,cate figuri de 2 lei,facem figuri pe niste drumuri nu sosele,jante din alea mari,cauciucuri de nici 4 cm inaltime,imi face un soi de sila din cauza ca practic are o masina care nu are ce face cu ea,este inutila si in fond nici nu-mi place,ca forma nimik,nimik,la banii aia sunt alte masini care chiar arat calumea, sport,in fine,dai incolo pe aia ,dar dupa ce iei o vechitura cum am eu, o pocesti in halul ala de o faci inutila,dupa ce este veche,schimbi piese mai o si pocesti cu o suspensie de tot rahatul.

Aoleo si cum se vede si din lateral,imi vine sa inebunesc,daca pun un cielo arata de 3 ori mai bien din lateral decat masina asta facuta de un prost si luata de un samsar si vanduta unui naiv,in loc sa stea si ea paralela cu solul cum sta un cielo,Passat,opelurile masinile astea normale,arata ca niste masini nu ca niste panarame,a mea ridicata de spate si lasata de fata,doamne ce cretin,ce dobitoc,ce nemernic a putut fi ala de a facut asa ceva la masina,ca sa stea paralela masina modalitatea cea mai simpla este sa ai iau arcuri mai scurte pe sapte si atunci si spatele va cobora aproape ca fata,cateodata ma enerveaza amsian asta cand ating cu ea de nu-ti spun,ard,inebunesc de nervi....

Astazi am pus sonda pe un tunel vechi de beton,parasit,vine acolo cine are nevoie,ma ajutat un amic,dar inainte am fost la un service,serviceul era in panta,ma duc analizez panta,analizez unghiul unde se termina panta betonata si sosea,strambamdin buze ca nu aveam cum sa cobor,ma propteam in bot daca scoteam masina cu fata iar daca dadeam cu spatele indiferent daca inclinam rotile ramaneam cu bara fata acolo,iar patronu de la service,ca ''hai baga masina pe tunel'' i-am zis''mai nene,hai afara si vezi masina ca deja m-am enervat,cum mai cobor masina?'',m-am urcat nervos si am plecat,e nu merita ala cateva cricuri nenorocitul ala care a pocit masina aia si samsarul ala facea''mama sunet,tot...aoleoo cum este'' nenorocit ce a fost,a profitat de naivitatea mea,astia merita luati cu mascatii si dusi la subsol sa li se de-a o lectie,si politia rutiera se ia de folii,de tobe,alte tampenii,dar daca se ia de alea de ce nu se ia si de suspensii,absolut orice modificare adusa masinii,asa ar mai oprii pe nemernicii astia sa le mai poceasca.

Sax, du-te ma catelule de pe topicul meu, te bagi si tu...precum.....chi...o..tii in f..d , nu ai nimik de zis, esti nul, te tii asa ca un pechinez pe topicurile mele, vezi-ti de taraba aia cu nr de bulgaria sau unde o fi inscrisa - in kenya. tu esti prea batut in cap sa intelegi dezamagirile unei persoane fata de un bmw. poate sa fie si rolls, o bagi in masa de masina daca iti face atatea si atatea probleme, stres. ma faci sa folosesc cuvinte urate ca nu intelegi cu frumosul si nu ai bun simt. tu nu stii decat atat ''e bmw, nu e dacie'', precum copilul mic. il bagi in masa de bmw ma, poate sa aibe 3 obc-uri, 3 cotiere si masaj la talpi daca iti face atatia nervi.

bogdyy..iti urmaresc posturile de ceva timp,nu am nimic cu tine..si eu am suspensie sport e lasat..joasa cum vrei tu sa-i zici...m-am obisnit cu ea si nu as renunta la ea asa usor,iti spun sigur ca daca nu-mi placea o schimbam fara prea mare efort,si aici ma refer la faptul ca sunt o gramada care-si doresc suspensie ca a ta..

schimb-o dracu odata!

Mihai_leu nu-mi doresc decat o pereche de arcuri sport pe fata mai mari sa stea mai inalta pe fata,sport pt ca nu am cum sa pun stok si pe spate sa fie sport,o sa fie aiurea masina,dar nu stiu ce fel de arcuri sa iau,ca nemernicul ala stie ce a facut la masina,noroc ca mi-a pus in mapa masinii foaia cu modelul de arcuri care le-a pus si telescoapele,dar nu stiu ce arcuri sa ia,sa stea mai ridicata pe fata,asta imi doresc,as zice mersy,nu ar mai conta ca m-ar zdruncina,macar nu mai ating cu ea,omule daca ma urc intr-un cielo este vis pe langa asa ceva,de Logan nu-ti mai spun,ma face sa zambesc,nu am termeni de comparatie,astea sunt carute nu masini,cred ca ai mancam sufletul aluia daca era din oras de la mine,ai bagam masina pe gat,se spala cu ea pe cap,cu ''faimosul'' bmw cu sunet,ce mai bmw....frateeee, ce Logan,pisicuta...ce mai boerie,tobe....,eleroane,mama ei de masina si nenorocita aia de zi in care am luat asa ceva.

felicitari ca ai reusit sa schimbi sonda!

bogdyy un service cat de cat serios nu are numai 'tunel', mai au si ceva numit elevator, si atunci nu-ti mai faci probleme ca lovesti cu nush ce lonjeroane-bari samd..

p.s. topicul este despre becurile de mers innapoi, mai las-o dracului de suspensie, ai alte zeci de topicuri pe tema asta..

Edited by Gago

Dar mufa aia de la cutia de viteze practica de la ce se deterioreaza?am vazut ca cealalta arata bine,arculetul ala era ok,sa nu ma pomenesc ca am schimbat-o degeaba,adica dupa cativa km sa nu mai mearga,cand am montat-o a mers ok,cand am ajuns acasa mergea,era ok,dar masina asta e plina de surprize,am mai schimbat eu odata un bec pe faza lunga cand l-am pus a luminat,bucuros,ok,toate bune si dupa cateva zile nu a mai mers,nu stiu pe ce principiu merge acea mufa de la cutia de viteze,in fine sper safi inlocuit ceva la amsina asta si sa ma bucur de o remediere electrica mica...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.