Jump to content

Problema stopuri masalier,320i e36,din nou....

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sax deschide un topic separat, nu mai fii 'off' pe topicul omului ca iar se incordeaza :twoup:

p.s. bogdyy cat ceri pe masina? dupa tot ce ne-ai spus, este o coaja, deci sper ca nu prea mult, nu te mai chinui sa o chituiesti, o luam si asa, pentru ce ne trebuie noua nu e problema -suspensia, vopseaua..

"eu sunt un metrosexual in domeniul auto,nu-s ca taranii cu Aro'',sti este exact cum ar fi o tipa intr-un sat izolat fara sosele,se duce si-si ia niste pantofi cu toc de 10 cm....,nu-s genu' la mine a fost un ghinion,naivitate si..lipsa de experienta atunci....

Auzi tu metrosexualule aia de au Aro sunt mai domni decat cei cu cabrio...au impozit de 70 mil :twoup: :)

Tu porti sandalele cu ciorapi? Pari asa "genu' " tau.

cred ca mai degraba pantofi cu toc, cui! :)

Edited by Gago

Hai fie, pentru cei care nu au priceput, o sa va dau mura-n gura si traducerea pe intelesul vostru, sa nu va mai vaicariti atata :twoup:

google translate? traducere dictionar cocalaresc-roman... vers 1.1

eu sunt un metrosexual in domeniul auto, nu-s ca taranii cu Aro''

Stii, este exact cum ar fi o tipa intr-un sat izolat fara sosele, se duce si isi ia niste pantofi cu toc de 10 cm... Nu-s genu' Dane, pentru ca te chinui mult cu o asfel de masina, platesti prea mult pentru asemenea fandoseli, ma refer ca platesti cu nervii, stresul, probleme si nu in ultimul rand platesti financiar aiurea. La mine a fost un ghinion, naivitate si lipsa de experienta atunci cand am achizitionat masina asta care-mi provoaca atata suferinta.[/b]

This post has been edited by bogdyy: Today, 22:19

Hahahahahaha! :twoup:

Trebuie bĂŁgatĂŁ la perle asta.

'omul' in sine este o perla! :twoup:

la fiecare perla mai pun 1e in plus pentru achizitionarea masinii :)

vezi mai bogdyy, daca o iei retrospectiv (adica privesti innapoi), ai sa vezi ca cei care te-au ajutat primii, cu sfaturi mai mult decat bune suntem: sax si cu mine, pana ai inceput sa o iei pe cararari ascunse si sa o dai din fanta-n cola.

ba mai mult ne mai spui ca nu avem obraz, si suntem off... cu riscul de a-mi lua warn sau chiar ban iti spun ca: esti un ...., m-am razgandit :) , nu meriti :(

Edited by Gago

Ieri noapte am fost prea obosit dar azi fac sigur topic sa adunam bani pentru coaja asta de masina :twoup: !!

Unicul user de umplutura de aici esti chiar tu domnul bogdyy .

Edited by sax1987

sax, fara suparare, cum esti tu la servici daca toata ziua stai pe net? Inteleg ca nu-ti place bogdyy, insa de ce nu-l eviti? Cum isi deschide un topic, cum il umpli tu cu off-topicurile tale ironice. Devii stresant de acum. Nu ti se pare ca exagerezi cu initiativele alea penibile gen ban, solidaritate falsa, etc.? N-o scrie el intr-un mod corect, insa iti mai descreteste fruntea.

mai 'omule', n-am avut eu nerv sa-ti citesc aberatiile de o saptamana incoace (nu din lipsa de timp, ci din faptul ca aproape tot ce scrii este o aberatie), cu stilul specific manelo-cocalaresc, si ne faci pe noi de umplutura?

cand a propus sax sa fii exclus, am vrut sa-ti iau apararea, ma gandeam ca pentru prostie nu merita sa dai pe cineva afara de pe un forum public, dar tu intreci cu mult masura..

p.s. vad ca ai inceput sa scrii romaneste, posibil sa-ti revii, cu toate ca, sincer, ma indoiesc!

Edited by Gago

sax, fara suparare, cum esti tu la servici daca toata ziua stai pe net? Inteleg ca nu-ti place bogdyy, insa de ce nu-l eviti? Cum isi deschide un topic, cum il umpli tu cu off-topicurile tale ironice. Devii stresant de acum. Nu ti se pare ca exagerezi cu initiativele alea penibile gen ban, solidaritate falsa, etc.? N-o scrie el intr-un mod corect, insa iti mai descreteste fruntea.

O sa-ti pun o poza sa te lamuresti cum sunt si la servici si scriu pe topicul lui bogdyy . Vad ca am "supraveghetor" mai nou . Cred acum te plictisesti si imi ti mie socoteala cat si unde postez !

PE scurt , SUNT TOATA ZIUA LA SERVICI , DE DIMINEATA PANA NOAPTEA ! Lucrez la o terraza unde fac de la gatit la aprovizionare si publicitate !

Mi-am setat un mic "biru " in bucatarie , deci de aici am acces la calculator .

On Topic : ..................................... nu-i nici un topic serios , n-ai ce sfaturi sa dai la un topic despre nimic , la fel ca restul facute de el.

Edited by sax1987

Deci se poate inchide cum am spus,ce sa mai citeasca si alti useri daca eu am aflat unde era problema tehnica?sa vada useri stil ''catelusi'' (ex. concludent sax),care cum deschid un topic, hop si el,al inteleg ca este un ''fan'' de-al meu dar devine stresant ca nu spune nimic important,aberatii repetate si monotone......,Gago ok,mersy ca ai vrut sa-ti aduci contributia,dar mai bine iti vezi de traiectoria ta.....,ciao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.