Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cum montez un ipod pe bmw

Recommended Posts

Nu stiu, dar si eu vreau ceva similar. A mea are doar cass original si as vrea sa stiu daca are vreo mufa de "audio in" si sa leg I-pod-ul cu un jack-audio-out? Daca stie cineva, pls...

Daca ai avea casetofon, s-ar fi putut cu un adaptor care arata ca si o caseta audio dar care are un fir cu mufa jack si care se introduce in cass ca si o caseta normala. Doar ca calitatea sunetului scade un pic fata de CD.

Mai bine folositi emitatoare radio fm care le cuplati la iPod si le puneti sa emita pe o frecventa si setati radioul pe frecventa respectiva... Se aude foarte ok... Cel mai bun emitator de genul asta este Belkin dupa parerea mea... dar se poate sa va placa altceva... Ptr mai multe detalii cititi Computer Bild Romania nr din iulie... Exista acolo un test despre asa ceva cu foarte multe detalii.. :blink:

Mai bine folositi emitatoare radio fm care le cuplati la iPod si le puneti sa emita pe o frecventa si setati radioul pe frecventa respectiva... Se aude foarte ok... Cel mai bun emitator de genul asta este Belkin dupa parerea mea... dar se poate sa va placa altceva... Ptr mai multe detalii cititi Computer Bild Romania nr din iulie... Exista acolo un test despre asa ceva cu foarte multe detalii.. :blink:

118760[/snapback]

Pe net nu am gasit arhiva la Computer Bild, dar am vazut ca sunt undeva la 35 EUR ceea ce mi se pare fain, mai ales ca scapi de cabluri. Poti seta muzica din masina si cand esti cu transmitatorul fm (legat la ipod evident) afara din masina. Sunt curios pana la cati metri departare merge de radio receiver. Daca zici ca sunetul e de calitate it's ok. Thx.

Am atasat si o poza cu un FM Trasnmiter daca intereseaza pe cineva.

post-957-1156772928_thumb.jpg

Nici o revista serioasa nu si-ar pune revista intreaga pe site ci doar un preview ca sa cumperi revista... :)

Daca vrei totusi nr de iulie din bild iau unul de la birou maine ca intru in concediu de maine si ti-l aduc la intalnire la sinaia sau ne intalnim cumva... Da-mi un PM sa nu uit... :blink:

Pe net nu am gasit arhiva la Computer Bild, dar am vazut ca sunt undeva la 35 EUR ceea ce mi se pare fain, mai ales ca scapi de cabluri. Poti seta muzica din masina si cand esti cu transmitatorul fm (legat la ipod evident) afara din masina. Sunt curios pana la cati metri departare merge de radio receiver. Daca zici ca sunetul e de calitate it's ok. Thx.

118805[/snapback]

asta nu este bun pt ca nu ai claritate, cel mai bun este IceLink-ul pt ca poti schimba melodiile din volan (daca ai comenzi pe volan) si daca ai si navigatie iti apare pe monitor titlul melodiei

118805[/snapback]

Va salut.

Chiar azi mi-am luat unul din asta si sunetul e ok.

Ce ma supara e ca atunci cand pun pe pauza se aude totusi un fasait....cum fac sa il scot??? Initial am crezut ca e de la MP3...am pus laptopul...la fel...am incercat o gramada de frecventze si tot asa....FM-ul asta merge si cu baterii...daca le scoti si folosesti numai curentul de la bricheta mai scapi un pic de acel fasait....dar tot se aude un pic... :blink:

Dupa ceva research si intrebat cunoscatori:

Ice link costa aprox. 160 $ in USA (vezi link http://www.densionusa.com/dice_prod_info.php ) si cam 550 RON la noi la Apple (vezi link http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebO...ame=ro_dension). Calitate maxima.

Transmitator FM costa cam 30-40 EUR la noi. Calitatea sunetului e acceptabila (nu si pt. audofili intr-adevar :blink: ).

Caseta cu fir (daca este vorba de cass in masina) costa 20 EUR la noi.

Inca tot mai am intrebare: casetofonul din fabrica are mufa de audio in pe undeva?

Edited by andrei27

Dupa ceva research si intrebat cunoscatori:

Ice link costa aprox. 160 $ in USA (vezi link http://www.densionusa.com/dice_prod_info.php      )        si cam 550 RON la noi la Apple (vezi link http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebO...ame=ro_dension). Calitate maxima.

Transmitator FM costa cam 30-40 EUR la noi. Calitatea sunetului e acceptabila (nu si pt. audofili intr-adevar :) ).

Caseta cu fir (daca este vorba de cass in masina) costa 20 EUR la noi.

Inca tot mai am intrebare: casetofonul din fabrica are mufa de audio in pe undeva?

119198[/snapback]

Din nefericire asta caut si eu de vreo doua zile, dar nu o gasesc! Se pare cu nu este! :blink:

PS: Era vb. de mufa audio.

Edited by nt98adu

Nici o revista serioasa nu si-ar pune revista intreaga pe site ci doar un preview ca sa cumperi revista...  :)

Daca vrei totusi nr de iulie din bild iau unul de la birou maine ca intru in concediu de maine si ti-l aduc la intalnire la sinaia sau ne intalnim cumva... Da-mi un PM sa nu uit... :blink:

118893[/snapback]

@Apple: O sa o caut la chioscuri sper sa gasesc daca le-a mai ramas pe stoc si nu le-au returnat, la Sinaia nu pot sa vin :) si la Buc ajung de abia peste vreo luna, mersi oricum.

@Apple: Ma duc eu cu a mea sapt. viitoare la AB si daca gasesc mufa iti spun unde e:).

fratilor...azi am facut pasul cu ipod-ul un APPLE de 60gb... initial am vrut de 30 dar am inteles ca nu se mai fabrica "vezi doamne" ... in fine ... sa revenim la subiect ...maine o sa ma uit in portbagaj ..sa vad care e treaba cu firele de la magazie ... daca descopar ce si cum ..va dau de stire ..daca nu .o sa apelez si eu la un transmitator in fm.... deci legat de emitatorul fm ..cine zicea ca VINDE?......

aaa..inca ceva /// se presupune ca se poate "lega" ipod ul si la mufa pt telefon ..o sa studiez si treaba asta ....

.......adevarul este ca un ipod asi merita banii din toate punctele de vedere ..... eu unul simt ca am facut o investitie buna....dar sincer pentru cei ce asi vor lua .. sa si ia de maxim 8 gb ...eu am toata muzica din calc pe el si am ocupat 5 gb ...

aaa inca ceva ...mai exista un model de emitator in fm se cheama DYNEX si e mai bun ca BELKIN .... am un amic care are si mi a mai spus ca nu are nici un ssss it ......se aude un mic zgomot de fond ...iar legat de "audiofilii" declarati..... FRATILOR NU SE ASCULTA MUZICA LA CALITATE SUPERSUPERIOARA IN MASINA .... VA ROG!!

si ca sa nu vorbesc prostii ...(desi am vorbit deja) ...maine o sa merg sa l aud si eu ( zgomotul de fond)....sa vad daca e chiar asa de evident cum spun unii.....

:blink: salut si numai bine!!

aaa inca ceva  ...mai exista un model de emitator in fm  se cheama DYNEX  si e mai bun ca BELKIN  ....  am un amic care are si  mi a mai spus ca nu are nici un ssss it  ......se aude un mic zgomot de fond ...iar legat de "audiofilii" declarati..... FRATILOR  NU SE ASCULTA MUZICA LA CALITATE SUPERSUPERIOARA IN MASINA ....  VA ROG!!

si ca sa  nu vorbesc prostii  ...(desi am vorbit deja) ...maine o sa merg sa l aud si eu  ( zgomotul de fond)....sa vad daca e chiar asa de evident cum spun unii..... 

:blink: salut si numai bine!!

120592[/snapback]

eu am belkin dar nu se aude foarte tare zgomotul de fond...nici nu e sesizabil numai daca pui pe mute si dai sonorul tare...

• 1 year later...
eu am belkin dar nu se aude foarte tare zgomotul de fond...nici nu e sesizabil numai daca pui pe mute si dai sonorul tare...

sunet de fond exista la orice modulator, transmiter..ieftin sau scump....ruleaza un cd shi muta pe modulator...ai sa vezi diferenta....

un modulator profi , se monteza exact pe cablul de antena dar costa pe la 300 euro ceea ce`l face deloc rentabil....

alternativa ...daca nu va permiteti un DICE sau Ice Link

BMW Part #: 82 11 0 149 391

PS

...valabil la HU echipate cu butoonul MODE, pt a comuta pe AUX

...doar volumul din comenzi volan

Edited by exess