Jump to content

bmw 318 tds 1999

yo_denyss

Recommended Posts

per total,masina nu arata chiar asa de ingrijita ,cum o descrii si singur.

e doar parerea ta si o respect,masina se vede altfel in realitate in comparatie cu fotografiile plus ca inca nu e spalata.eu sunt multumit de ea.ms

in ansamblu interiorul mi se pare ok in raport cu varsta!

Prafuita si obosita...daca tot ai cerut o parere...

prafuita da,sunt de acord cu tine,obosita....din ce punct privesti lucrurile?obosita ca an?crezi ca nu trage?nu o judeca doar pt ca e putin prafuita,masina se comporta destul de bine si are o tinuta de drum impecabila,sunt constient ca mai trebuie investit putin in ea,dar eu sunt multumit.multumiri pt parerile pro si contra :twoup:

imi cer scuze pt calitatea fotografiilor,pt praful de pe ea,si pt locatie,inca nu am duso la spalatorie pt ca nu am facut asigurarea si revizia,si nu ma risc sa merg la spalatorie sau sa caut o alta locatie pt ca daca ma opresc carabinieri imi sechestreaza masina.daca nu ma insel mai multa incredere iti da un motor prafuit decat unul spalat sa-ti ia ochi.multumesc

Sa o conduci sanatos si fara incidente si masina sh fara minusuri nu exista .

Astept si poze cu ea la soare , nu se distinge foarte bine .

Edited by Billy M

mai....motorul nici eu nu l-am spalat la nici o masina, dar la tine problema vine de la interior

scaunul ala de la sofer e rupt si murdar si da impresia de massina cazuta. combinat cu covorasele murdare si incretite.

la exterior e ok, dar ar fi indicate alte jante...nu ceva spectaculos, tot ceva stock de bmw, dar mai dragute. conteaza sa iti placa tie, nu noua

mai....motorul nici eu nu l-am spalat la nici o masina, dar la tine problema vine de la interior

scaunul ala de la sofer e rupt si murdar si da impresia de massina cazuta. combinat cu covorasele murdare si incretite.

la exterior e ok, dar ar fi indicate alte jante...nu ceva spectaculos, tot ceva stock de bmw, dar mai dragute. conteaza sa iti placa tie, nu noua

scaunul are o mica ruptura de 2 cm,nu e murdara la interior,ce se vede murdar e pielea intoarsa care stim cu toti ca iti da impresia optica de murdarie.jantele vor fi schimbate cu unele pe 17",iar covorasele sunt cele originale si doar cel de la sofer e rupt (e si normal dupa atatia ani),dar cum zicea un coleg mai sus,masina SH fara defecte e cam greu de gasit daca nu imposibil (la varsta ei).cand o sa-i fac poze noi ai sa vezi diferenta.va multumesc pt pareri

• 2 weeks later...

prafuita da,sunt de acord cu tine,obosita....din ce punct privesti lucrurile?obosita ca an?crezi ca nu trage?nu o judeca doar pt ca e putin prafuita,masina se comporta destul de bine si are o tinuta de drum impecabila,sunt constient ca mai trebuie investit putin in ea,dar eu sunt multumit.multumiri pt parerile pro si contra :twoup:

Spun obosita caci astea obosite da p'afara din vasul de expansiune,se vede ca a fost fiarta :)

Spun obosita caci astea obosite da p'afara din vasul de expansiune,se vede ca a fost fiarta :)

o fi fost daca tu zici,dar la mn a intinerit,nu da semne de oboseala.eu unu sunt multumit de ea,o sa pun un filmulet sa vezi cum trage.ms

Nu stiu la ce raspunsuri te asteptai sa primesti.

Masina arata jalnic la interior, e o masina de care s-a tras pana la refuz, a mea e cu 3-4 ani mai veche si arata de 300 de ori mai bine la interior.

Eu as schimba scaunele alea numaidecat, asta daca vrei un interior ok.

Daca nu, mergi asa cum e, numai nu o mai ridica in slavi ca e ingrijita. Poate nu sti care e conceptul de masina ingrijita, inteleg, in italia mai rar.

Ah si altceva, sa traga? ce sa traga? abia se misca 318tds, cum sa traga? :) :twoup: Te face un logan de rusine oricand.

Edited by roco123

mai, afara (ma refer in special la Italia, Grecia, Portugalia, Spania) oamenii nu pun accentul pe tipul sau lookul masinii. eu am vazut asta de mii de ori si am niste exemple foarte clare. cum a descris si el cand a cerut sfaturi despre masina asta, ii trebuia ceva sa-l duca din A in B la un pret care sa nu-l simti (1600 de euro e decent oriunde)

intr-adevar, daca luam Romania ca standard, masina are motorizarea cea mai slaba, deci "nu trage" :twoup: si interiorul e cam nasol

pt Italia insa, mai ales in sud si zonele de coasta sudice, insa eu personal am intalnit chestia asta si la Roma, o masina gen Fiat Ritmo, Uno sau Peugeot 205 este o chestie normala, obisnuita. La fel si scutere. in general veti vedea scutere destul de vechi, unele ruginite si pline de km la bord insa oamenii le folosesc in continuare si se simt foarte bine. si pe mine ma prinsese chestia asta, imi doream o Vespa alba veche care sa fi trecut prin toate. si acum unul din exemple: cunosc personal o familie de nobili, au castel, pamanturi etc. etc. desi au titlu si sunt oameni finuti, intr-adevar, nu sunt genul asta pe care il stim cu totii de oameni cu bani. pana recent au condus si au avut ca masina de familie, un Ford Sierra break. a fost de altfel prima masina pe care am condus-o eu in viata mea. fiul lor nu are cea mai tare moto din italia, are un scuter cat se poate de obisnuit. acum si-au cumparat un Opel Zafira. am mers cu el la plaja pe ambele coaste si am cautat in disperare o spalatorie ca mi se parea ca e prea prafuita. pana la urma am gasit la mama naibii la cateva orasele distanta.

ca sa nu mai spun ca eu nu am vazut sa mearga vreun cunoscut de-al meu la spalatorie (nici nu am vazut vreuna) si am destui prieteni in Italia. masinile sunt, in general, pt standardele noastre, neingrijite, mai ales in interior.

deci ei nu stau cu gandul ca masina lor e nespalata sau ca e prafuita in interior. sau sa se simta prost ca ei conduc o masina de 3 lei. din perspectiva asta masina ta e foarte ok si nu ai de ce sa-ti faci probleme. decat sa-ti iei jante pe 17 mai bine o pui la punct daca are vreo problema. schimba urgent lichidele (toate!) si sa te bucuri de ea

• 2 weeks later...
Nu te-au mintit, te-au indus in eroare din nestiinta. Daca vrei sa te convingi, cauta lista de la RAR Euro3 si o sa vezi ca nu gasesti masina ta acolo. Nici nu are cum sa fie Euro3, e un motor de conceptie veche, an 94-95, 2 supape pe cilindru, vai mama lui.