Jump to content

carte service

krysttall

Recommended Posts

asa dupa cum spune si descrierea topicului... caut o carte service, nu vreau recomandari gen bavaria si alte chestii de genul asta ca aia sunt nesimtiti rau de tot la preturi ;

daca are cineva una "in alb" sa ma contacteze si vedem cum ne intelegem .

cartea mea originala impreuna cu toata "mapa cu carti" mi-a fost furata .

Guest poleposition

hai fii serios... :twoup:

Bine, oricum nu cred ca vinde AB asa ceva, poate doar daca ai facut la ei reviziile sa iti faca una noua si presupun ca nu te costa nimic.

hai sa va zic cat mi-a cerut....numai 200 lei..doar atat...cand am auzit am luat-o razna.....pt un caiet..... am zis sa-mi faca xerox dupa ea, si le dau 30 de lei si asa mult...

Guest poleposition

intr-adevar, este exagerat... totusi, nu vad de unde ai putea sa cumperi una.

Presupun ca samsarii astia de fac fel si fel de acte false si carti service se pricep la asa ceva.

da taticule am intradevar alte intentii, ca altceva nu am de facut, multumesc pt reclama...adevarul ca sunt cel mai samsar dintre toti, am manarit cele mai multe masini ,

astfel de "colegi de forum" va rog sa treceti peste acest topic, am nevoie de ajutor, nu de pareri, fara o baza solida ...dupa cum am mai spus..cand acuzati pe cineva incercati sa prezentati dovezi, nu vorbe

Edited by krysttall

da taticule am intradevar alte intentii, ca altceva nu am de facut, multumesc pt reclama...adevarul ca sunt cel mai samsar dintre toti, am manarit cele mai multe masini ,

astfel de "colegi de forum" va rog sa treceti peste acest topic, am nevoie de ajutor, nu de pareri, fara o baza solida ...dupa cum am mai spus..cand acuzati pe cineva incercati sa prezentati dovezi, nu vorbe

daca ai atata nevoie de acea carte de service de ce nu o cumperi de la reprezentanta?doar nu te vei duce cu o copie la reprezentanta pt ati pune o stampila la revizie,doar e masina ta nu?imi cer scuze daca te simti lezat,e doar parerea mea.numai bine si sper sa gasesti acea carte :twoup:

@krysttall:

poti primi o carte service de la orice reprezentanta BMW unde vei face prima constatare si reparatie/schimb...

cu ocazia respectiva, ti se va completa operatiunea in noua carte service, kilometrajul si gata... ai rezolvat-o!

pentru alte scopuri nedeclarate, nu renteaza... am vazut oameni care vindeau masini de 8-10 ani vechime in AutoVit cu carti service noi-noute... dar care cica aveau stampile cu inspectii de cel putin 4-5 ani...

asa ca nu merita investitia... plus ca stii ce inseamna un 215 CP... :twoup:

dupa cum spuneam daca tu dai 200 lei pe o carte cu vreo 30 de file....sa fi sanatos, mie imi trebuie sa mentionez interventiile service pe care le fac la masina in service-ul cu care colaborez eu, chiar daca nu e reprezentanta bmw; la nicio masina nu am continuat la reprezentanta reviiziile in schimb am continuat mentiunile in cartea service ; acest lucru il fac pt mine, pt a avea o mai buna gestionare a interventiilor si a ce a fost inlocuit <nu uita ca ce e scris ramane>; ca atunci cand o voi vinde, daca ma crede ala bine, daca nu sa nu o cumpere sau sa se apuce de schimbat ce vrea la ea, dar pt siguranta mea procedez cum am procedat si pana acum.

in concluzie...de asta am nevoie de carte service, ca as fi continuat pe cea originala dar cand mi-au furat geanta neagra cu cartile info au luat-o si cartea service care era acolo, au cinfudat-o baietii cu vreo borseta cu bani... greseala mea a fost ca am lasat mapa pe scaunul din dreapta, la vedere.

multumit acuma .. yo denyss

xxl

ca sa ajung la o reprezentata tre sa fac cel putin 150 km cel putin, numai dus , in orice directie m-as duce .

am nevoie doar de o simpla carte pt mine, pt a avea o gestiune mai buna a interventiilor, ata tot, iar de la asta si pana la ce fac aia din vitan .....e cale lunga,

daca stiam ca se interpreteaza asa de urat o simpla neclaritate, imi faceam un caiet de matematica, unde imi mentonam toate interventiile...

Edited by krysttall

te rog sa ma scuzi dar te contrazici singur,daca e doar pt gestionarea informatiilor,ma intreb ce are aceea din vitan??vrei una care sa para cat mai originala?din semnatura ta dai de inteles ca ai 2 masini(amandoua observ ca te-au costat ceva),oare sunt chiar asa multi bani 200 de ron???pt gestionarea informatiilor ideea ta cu caietul de matematica e mult mai buna,si nici nu sare in ochi hotilor,si e mult mai practica.

ON:daca te pricepi putin cu PC-u iti poti face singur cartea service pt gestionarea informatiilor,si o faci si personalizata.

succes.

:twoup:))) personalizata ........imi pun ursuleti, iepuri si alte animale... :)))))))))

colegu'...eu am o deviza, indiferent cati bani ai, tine de ei si nu-i arunca aiurea; gestioneaza-i cum trebuie ;

nu stiu tu daca ai arunca 200 ron pe un "caiet" dar eu sincer nu as da, indiferent cati as avea;

ca ma contrazic singur.....oricat m-as chinui sa citesc mult mai atent ceea ce am scris tot nu vad unde pare ca ma contrazic singur..in fine....

ca sa stau sa-mi personalizez cartea...crede-ma ca nu am timp nici sa mananc uneori, dar sa mai stau sa ma mai joc in diferite programe... daca tu ai timp ...poate ma ajuti tu..asa ca coleg ...:)

Edited by krysttall

bun, atunci te astept cu "mostre" personalizate ;

partea cu caietul de matematica si personalizatul e aceeasi treaba ca atunci cand ai un bmw "chel, fara dotari" si vrei un x5 full, ceva de genul asta... nici una nici alta nu sunt ca si "originalul" ...asa ca daca tot e pt mine si am posibilitatea, datorita bunavointei de care ai dat dovada si de un adevarat gest de colegialitate <yo denyss>, atunci prefer personalizata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.