Jump to content

Noul meu BMW.

Remus R.

Recommended Posts

Dupa aproape 5 frumosi ani petrecuti cu E46 318d - o masinuta de nota 10, a fost vremea schimbarii.

Asa ca am trecut la fapte si mi-am luat un 535d E60 din 05 - 2005.

Am cautat pana cand am gasit una care este exact ceea ce am vrut eu, de la optiuni, pana la modelul jantelor chiar si marimea cauciucurilor este cea dorita de mine.

Printre cele mai importante dotari sunt:

- navigatie professional

- scaune comfort incalzite, ventilate si cu masaj

- dynamic drive

- active steering

- faruri adaptive cu bixenon

- pachet lumini

- oglinzi heliomate

- perdelute pe geamurile spate si electric pe luneta

- incalzire in bancheta spate

- ski pachet

- jante pe 18' - 245/45/18

- sistem de sonorizare Hifi cu CD changer

- sistem de incalzire auxiliara

- bluetooth

- comenzi vocale

- volan M

Masina are un upgrade la motor facut de Ac Schnitzer. Puterea i-a fost marita de la 272 de cp la 305,7 cp si cuplul de la 560 Nm la 660 Nm. Am garantie 2 ani sau 100 000 km de la Ac Schnitzer Viena pentru lucrarile facute. Upgradul a fost facut de fostul proprietar.

De la momentul achizitiei am fost si in concediu cu masina in tari straine si va pot spune ca masina este incredibila !

Am facut in 2 saptamani 5286 de km cu ea. Consumul mediu a fost de 8.0 l/100 km in toata perioada asta - pentru cei interesati de aspectul asta .

Incep si cu o intrebare :

- in compartimentul responsabil cu dvd-ul de navi se pot introduce si dvduri cu filme, sau dvduri cu muzica? Daca da in ce formate? Daca nu, nu :twoup:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

9a.jpg

9b.jpg

9c.jpg

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc la toti. E intr-adevar o masina super din toate punctele de vedere.

Cipul a costat 3000 eur . Detalii nu cunosc si in actele pe care le am nu se vorbeste despre bani. :twoup:

da, sa te poarte alti 5 ani, fara incidente. Felicitari!

Asta e si termenul pentru care am luat -o :(

ne poti zice si cat ai dat pe masina?

19k PF :)

Frumoasa,la 300 cai si 600 si ceva de nm cred ca trage de vis,fa-i niste poze mai calumea,merita.

Cat a costat chip-ul ?

O sa ii fac niste poze mai pe masura ei saptamanile astea si le voi posta aici. Astea sunt facuta in graba la mine in curte ca de o luna tot astept sa fac poze ca lumea. Am zis ca sa pun o data ceva asa si mai incolo unele ca lumea.

Oricum mai postez o poza din concediu imediat :)

Tadaaaaaaaaaaa :(

DSC01284.JPG

:twoup: corect

:)

O intrebare pentru care se pricepe, exista vreo posibilitate sa ascult in masina mp3 - uri cu ce am acum pe masina ? Mai am un slot de cd deasupra dvdului de navi. E doar un alt loc pe langa magazie sau e mai "special" ?

Multumesc baieti !

Era blana cum se zice prin popor? La 660 nm si 300 cai ar trebui sa dea acu peste cap :twoup: :))

Eram cu talpa jos dar mai mergea lejer, m-am oprit aici pt ca se bagau in fata in departare omuleti. Au fost 2 tentative pt ca prima oara fotomodela nu a facut corect pozele ( nu se vedea nimic :) ). Iti dai seama ca daca am mers asa de 2 ori chiar era ok, masina se comporta chiar bine, eu nu sunt sinucigas, masina era sub control. Am fost foarte surprins de chestia asta !

Masina se comporta excelent la viteze mari. FFF stabila !

Edited by Remus R.