Jump to content

Noul meu BMW.

Remus R.

Recommended Posts

... eu am scris un dvd cu mp3'uri si merge fara nici o problema(navi business)... ala e si acum in el :) ... daca nu, se poate rezolva foarte usor cum mai spunea si unul dintre colegi fara resoftare...

... si, din cate stiu jantele respective sunt Style 124, Wheel Size: 18", Tire Size: 245/40R-18 (front), 275/35R-18 (rear), pe spate putin mai late :) ...

Oricum, superba masina, in octombrie voi avea si eu cu a mea 2 ani in tara, cu ceva mai mult de 30000 de km si nici cea mai mica problema... Din partea mea, nota 10... Ai grija de ea! :twoup:

Edited by L.E.S.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

... eu am scris un dvd cu mp3'uri si merge fara nici o problema(navi business)... ala e si acum in el :) ... daca nu, se poate rezolva foarte usor cum mai spunea si unul dintre colegi fara resoftare...

... si, din cate stiu jantele respective sunt Style 124, Wheel Size: 18", Tire Size: 245/40R-18 (front), 275/35R-18 (rear), pe spate putin mai late :( ...

Oricum, superba masina, in octombrie voi avea si eu cu a mea 2 ani in tara, cu ceva mai mult de 30000 de km si nici cea mai mica problema... Din partea mea, nota 10... Ai grija de ea! :)

Mersi frumos! Am sa activez si Eu optiunea cu mp3 si va tin la curent. :twoup:

• 1 month later...

De-abia acum am vazut topicul Remus, incredibila masina, felicitari pentru achizitie.

Dupa ce ca era bi-turbo i-a mai facut si resoftare. Barbarism :twoup:

Remus, te intreb ceva, ca observ ca esti din Sibiu : De ce nu ai venit la Intalnirea Anuala de la Paltinis?

Mai era un frate-coleg cu 535d.

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.

De-abia acum am vazut topicul Remus, incredibila masina, felicitari pentru achizitie.

Dupa ce ca era bi-turbo i-a mai facut si resoftare. Barbarism :)

Remus, te intreb ceva, ca observ ca esti din Sibiu : De ce nu ai venit la Intalnirea Anuala de la Paltinis?

Mai era un frate-coleg cu 535d.

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.

Mersi frumos.

Am fost la intalnire ( asa cum foarte bine a notat si Dan - mersi Dane :) ) , am si stat vreo 3 ore pe acolo, am vazut si 535 ul colegului, culoarea exterior era identica cu a mea, mi-au si facut cu ochiu' ceva ornamente de pe a lui :( , doar ca am plecat la concert la Iron Maiden la Cluj de sambata, altfel eram si mai spre seara acolo.

Am venit cu BMW ul dar era parcat afara pentru ca in curtea nu era loc si la un moment dat a si flirtat cu 135i ul lui Suri din cate mi-a povestit dupa eveniment

:twoup:

Mersi inca o data . :(

Edited by Remus R.

Ai sistem audio HI-Fi si magazie iti bati joc de el cu mp-3 uri. In nici o masina care am avut-o si nici acasa nu mai ascult mp3 de ani bunisori. Melodiile care le inregistrez sunt toate luate in format losses (au extensia FLAC, sau cel de apple AAC ) si apoi scrise ca track-uri normale. Diferenta de calitate se simte si pe un sistem audio vai de mama lui, iar pe unul mai acatari e o diferenta enorma.

Din punctul meu de vedere e cam si cum ti-ai lua 7'tar sa cari pepeni la piata cu el.

Dar probabil ca e mai comod sa ai pe un DVD toata colectia..

Sincer e pacat. Cauta pe net macar 2-3 melodii inregistrate in format lossless si fa un CD de curiozitate, si apoi mai vezi daca te mai intorci la ascultat mp3...

Altfel frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos..

Edited by DOMI

Ai sistem audio HI-Fi si magazie iti bati joc de el cu mp-3 uri. In nici o masina care am avut-o si nici acasa nu mai ascult mp3 de ani bunisori. Melodiile care le inregistrez sunt toate luate in format losses (au extensia FLAC, sau cel de apple AAC ) si apoi scrise ca track-uri normale. Diferenta de calitate se simte si pe un sistem audio vai de mama lui, iar pe unul mai acatari e o diferenta enorma.

Din punctul meu de vedere e cam si cum ti-ai lua 7'tar sa cari pepeni la piata cu el.

Sincer e pacat. Cauta pe net macar 2-3 melodii inregistrate in format lossless si fa un CD de curiozitate, si apoi mai vezi daca te mai intorci la ascultat mp3...

hai ca m-ai facut curios domi.....pune 2-3 melodii aici in formatul care vrei tu...sa imi fac pe un cd track s avad si eu cum se aude.

Mda. Un punct de vedere diferit. Inainte de modificare am sa incerc sa fac ce ai zis tu. Probabil exista diferenta de calitate, eu vroiam sa fac upgradeul strict din punct de vedere al cantitatii.

Oricum mersi de idee, am sa imi fac un cd cu formatul asta sa vad ce si cum ...

Nici mie nu-mi citeste mp-3.Am sunat la Bavaria sa intreb de ce nu-mi citeste mp-3 si raspunsul lor a fost;daca am magazie cd-uri nu o sa mearga mp3,poate cu un update soft dar sa vada dotariile masinii.

Superba masina,pe viitor 1-2 ani este motorizarea pe care as merge.

nu am cum sa pun o melodie aici, unele au si 60 Mb.

De pe torente sau alte surse cauti sa zicem "rammstein flac " sau "rammstein lossles". Cum ai format mp3 si FLAC e si el un format. Diferenta e ca in vreme ce mp3 e orientat pe compresie, FLAC e orientat pe pastrarea integrala a calitatii.

Dupa ce le dai jos, sunt destul de mari, cum am zis si mai sus, aproape orice CD burner competent (eu folosesc NERO) le poate inregistra ca CD-uri audio normale. (asta alegi din meniu, "create audio CD" si apoi selectezi melodiile ). Daca le faci MP3 sau altceva le strici. Cam asta e tot. Problema e spatiul pe HDD-ul cumputerului de acasa, un album lossless ajunge lejer la un 600 de MB daca nu si mai bine..

Avand si magazie de CD-uri cred ca un 5-6 CD-uri in magazie de 80 de min fiecare esti ok si la un drum destul de lung.

Sincer chiar nu inteleg sa dai sa zicem 2k euro pe un sistem audio competent si apoi sa asculti japitele alea de mp3..

Alea se foloseau erau pe vremea cand aveai conexiune dial-up si le puteai face mici sa le poti transfera si cand un HDD de 20 GB era culmea tehnologiei...

Poti scrie si DVD-uri audio si iti incap mai multe pe unul, dar nu le citeste chiar orice player..

Merg :) de la winamp era,aveam o versiune de 5-6 ani :twoup: La prima vedere par sa se auda foarte bine cu toate ca n-am eu ureche asa fina insa chiar si asa tot se simte diferenta.O sa fac cateva cd-uri si pentru masina,sunt curios cum se aud si acolo,cand le faci pe cd tot cam 50 mb ocupa melodia ? Daca e asa ar fi ok.

da, ocupa cam cat un track normal. Diferenta se simte foarte mult la inalte si medii, sunt mult mai clare. Pe un sistem audio HI-FI unde ai boxe separate pentru inalte, medii, bas dedicat si incinte speciale, se simte mult mai tare, comparativ cu un sistem audio de la calculator..

Imi cer scuze Remus, nu am vrut sa poluez topicul tau. Poate mutam discutia la sectiunea Audio..

Inca odata foarte frumoasa masina si sa te bucuri de ea...

Mersi si stai linistit, informatia noua e intotdeauna binevenita. Plus ca mi-ai dat si o idee, am vazut ca mie imi citeste cd cu trackuri in slotul de dvd de navi. Acum am sa fac un dvd cu trackuri sa vad daca il citeste in acelasi slot. Hihi

Absolut nicio problema !

nu am cum sa pun o melodie aici, unele au si 60 Mb.

De pe torente sau alte surse cauti sa zicem "rammstein flac " sau "rammstein lossles". Cum ai format mp3 si FLAC e si el un format. Diferenta e ca in vreme ce mp3 e orientat pe compresie, FLAC e orientat pe pastrarea integrala a calitatii.

Dupa ce le dai jos, sunt destul de mari, cum am zis si mai sus, aproape orice CD burner competent (eu folosesc NERO) le poate inregistra ca CD-uri audio normale. (asta alegi din meniu, "create audio CD" si apoi selectezi melodiile ). Daca le faci MP3 sau altceva le strici. Cam asta e tot. Problema e spatiul pe HDD-ul cumputerului de acasa, un album lossless ajunge lejer la un 600 de MB daca nu si mai bine..

Avand si magazie de CD-uri cred ca un 5-6 CD-uri in magazie de 80 de min fiecare esti ok si la un drum destul de lung.

Sincer chiar nu inteleg sa dai sa zicem 2k euro pe un sistem audio competent si apoi sa asculti japitele alea de mp3..

Alea se foloseau erau pe vremea cand aveai conexiune dial-up si le puteai face mici sa le poti transfera si cand un HDD de 20 GB era culmea tehnologiei...

Poti scrie si DVD-uri audio si iti incap mai multe pe unul, dar nu le citeste chiar orice player..

Dupa ce am citit aici despre acest format de melodii, si bineinteles dupa ce am downloadat cateva albume si am comparat cateva melodii, mi-am dat seama ca este o diferenta mare de calitate intre mp3 si flac. Acum o sa-mi umplu hardul laptopului cu melodii in format flac :twoup:.

Problema este ca am incercat sa scot un album pe un cd si imi da eroare (am incercat cu Nero, o versiune mai veche). Rog pe cineva sa-mi spuna o versiune de Nero cu care pot face cd-uri cu acest format (flac).

Ce ar fi daca am cumpara discurile in original si nu am fura de pe net?Macar daca am incerca o parte din muzica sa o cumparam,ne mai vorbind despre faptul ca multe melodii in format loseless sunt transformate din mp3 numai ca sa iti scoata ochii...exista programele care iti spun care sunt fake-uri.

Eu am cumparat de nenumarate ori de pe www.discogs.com discurile mai vechi se vand la pret de 5-10 lei ,multe fiind intr-o stare impecabila.

Edited by E90

• 2 months later...
  • 2 months later...