Jump to content

Recommended Posts

Salut vreau sa stiu daca se potrivesc aceste placute de frana pe e90

http://www.okazii.ro/catalog/42003028/Plac...-noi-PROMO.html

Mai am inca o problema in bord mi sa aprins martorul care indica ca ar trebui schimbat filtru de particule , filtru arata ca trebuie schimbat dar eu nu observ nicio schimbare adica masina , ruleaza ca inainte , eu am fost la un service si au spus ca daca nu am banii ei mil reseteaza si pot sa merg cu masina fara nicio problema si ca nu afecteaza motorul . este adevarat ?

Salut vreau sa stiu daca se potrivesc aceste placute de frana pe e90

http://www.okazii.ro/catalog/42003028/Plac...-noi-PROMO.html

Mai am inca o problema in bord mi sa aprins martorul care indica ca ar trebui schimbat filtru de particule , filtru arata ca trebuie schimbat dar eu nu observ nicio schimbare adica masina , ruleaza ca inainte , eu am fost la un service si au spus ca daca nu am banii ei mil reseteaza si pot sa merg cu masina fara nicio problema si ca nu afecteaza motorul . este adevarat ?

nu ai postat bine aici...incearca la probleme tehnice si rezolvari.

vezi ca filtru pe particule il poti reseta si tu nu trebuie sa te duci la ei sa platesti cine stie ce suma.referitor la placute:de ce nu cumperi de la claudiubwr sau grozadan ca sunt la acelasi pret.poate mai ieftine.si iti trebuie si senzor pentru ele

eu mi-am resetat singur martorul pt filtru de particole, imi mai arat ca pot sa mai merg vreo 9000km, si cand am facut schimbul de ulei si am inlocuit celelalte filtre, am resetat "intervalul de ulei" si "martorul de particole" ; acuma ini arata la particole ca mai pot sa merg 49000 km.

e foarte simplu, prima data mi s-a parut complicat, dar e simplu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.