Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand MID

Recommended Posts

vand MID central e 39, modelul cu ecran lung dar care nu are buton pentrutelefon si BC. este montat pe masina la mine dar la masina mea ar trebui cel cu butoane pentru BC si telefon. pretul e de 50 euro.

vand casetofon impreuna cu MID central (sunt impreuna o singura piesa, nu se pot desface) tot pentru e39, modelul cu ecran scurt. pret 50 euro. l-am luat jos de pe masina mea, la fel ca cel de sus nu e compatibil eu am nevoie de cel cu BC.

vand usita de la casetofon sau cdplayer pentru e 39, pret 50 lei.

oricare dintre cele 2 MID-urile dau la schim pentru unul cu buton de BC.

• 3 weeks later...
din pacate nu pot pune poze de pe contul meu, nu stiu de ce. legat de MID, momentan am pe masina unul fara buton de BC si telefon. vroiam sa cumpar unul cu aceste dotari si apoi sa-l vand pe cel care-l am acum pe masina. am si cumparat unul de la cineva de pe club, "liviu bmw 530" sau cam asa ceva si el spunea ca e defect ca sa blocat pe un post de radio. l-am luat cu 150 lei dar din pacate nu era acela defectul ci nu-i merge nici un buton. asa ca nu l-am putut monta pe masina. am luat o teapa de 150 lei + transport. acum problema e ca nu pot sa-l mai vand pe cel de pe masina. mai am un casetofon fara MID de-ala cu ecranul mic pe acela pot sa-l vand. daca o sa-l repar cel cu buton de BC si telefon atunci il vand si pe cel actual de pe masina.......

salut. nu se vede foarte bine in poza care mi-ai trimis-o. eu nu pot pune poze cu ceea ce am aiai pe club asa ca daca vrei sa iti pun poze cu cel care-l am eu intra pe adresa mea de mess: "alincorina".dar eu nu sunt pe mess numai seara, dupa 19.00. iar referitor la ultimul pret daca ti-e bun ce sa zic 180 lei. e functional suta la suta ca de pe masina l-am luat jos si eu l-am cumparat de pe o masina din dezmembrari.

salut. uite niste poze facute noaptea ca sa vezi butoanele care le are. era montat pe masina cand am facut pozele. acum l-am luat jos, ti-am spus povestea. maine o sa mai pun niste poze facute ziua, asa cum e acum luat jos de pe masina. nu are probleme la pixeli , dupa cum se vede si din poze, sau alte probleme, arat bine nu e zgariat doar ca lamine am nevoie de alt model.

http://img836.imageshack.us/gal.php?g=ecranmic.jpg

Edited by alindel

salut. uite niste poze cu casetofonul facute ziua. scuze de calitatea pozelor sunt facute cu telefonul. oricum se vede destul de bine. referitor la pret, cred ca 150 e putin, eu am dat 150 pe o piesa care stiam ca e defecta, dar asta e ok, nu are nici undefect, si arata si bine. deci eu zic ca 180 lei e un pret bun. eu am cumparat acest casetofon cu 80 euro, e drept acum un an jumate. deci daca e ok atunci scrie-mi si ti-l trimit cat de mai repede.

http://img710.imageshack.us/gal.php?g=image275t.jpg

http://img812.imageshack.us/gal.php?g=imagine0310.jpg

poze cu MIDul de ce nu pui?

are pixelii ok?

am scris mai sus care e problema cu MID-ul...., am vrut sa-l vand pe-al meu de pe masina ca nu avea buton de BC si de telefon pt. ca am cumparat altul care avea butoanele alea dar am luat teapa cu el deoarece era defect adica nu-i merge nici un buton asa ca l-am pastrat pe cel care-l am momentan pe masina fara butoanele de mai sus si nu mai am ce vinde.

Salut! Il cumpar ! Ti-am trimis PM . Inca o intrebare cu ce ai facut pozele pe timp de noapte ca alea parca sunt mai clare decat celelalte pe timp de zi? BAFTA

cele de noaptea erau facute cu alt telefon care nu-l mai am. avea camera de 3 megapixeli. astea doua cu care-am facut acum pozele sunt mai slabute....

am pregatit coletul cu casetofonul, luni in cursul zilei il trimit, asa cum ti-am scris si pe PM o sa pun pretul in asa fel sa te incadrezi cu totul in 200 lei. cand l-am pus coletul te sun sa-ti spun exact cand ajunge si oricum o sa le dau numarul tau de telefon sa te sune cand ajunge.

OK ! Sper sa fie in regula casetofonul cum ai zis. :twoup:

Sigur e in regula! l-am luat jos de pe masina doar de-aia ca nu era ceea ce-mi trebuia. oricum o sa poti sa-l trimiti inapoi daca nu va fii asa cum ti-am zis, eu am trecut adresa mea pe colet, nu umblu eu cu de-astea, dar m-am saturat sa-l tot tin asa in casa degeaba. macar sa se foloseasca cineva de el. de-aia am si lasat din pret, eu nu mai am ce face cu el, eu vreau sa il repar pe ala care l-am cumparat cu defect si sa-l pun pe masina. deci asa ramane, in cursul zilei de maine il trimit cred ca pe marti cel tarziu ajunge. o seara faina sa ai.