Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema e46 316i

Recommended Posts

Am o problema la un 316i. din '99. a avut niste fluctuatii ale relantivului si cand apasam pedala mai tare se ''sufoca'' se punea in cap...am fost la mecanic am pus-o pe tester..in fine am schimbat senzor ax cu came..dar inca se simtea acel sunet intrerup la acceleratie...apoi am schimbat si bujiile....intradevar relantivul nu mai are probleme insa mi se pare ca tot nu e ok...inca se simte ( e ca si cum ar merge cateodata in 3 bujii) acel sunet neuniform la apasarea pedalei.....P. S testerul nu da nici o eroare acum...ar mai putea fi altceva????

la exact aceasi masina am avut si eu problema asta,tocmai astazi am schimbat bobina de la fise ,iar acum 2 sapt valva PCV care se afla sub filtrul de polen.scoatei fisele si vezi daca ii da scanteie puternica incat sa te zguduie,la mine prima abia ca se vedea ca dadea scanteie.de valva iti recomand sa o iei noua si de la bavaria costa 200 ron iar una after cam 130-150 deci...

ps:sa bagi fisele pana auzi un "pac"mic in bujie

Edited by pasica8

valva PCV ai incercat? aia mai da fluctuatii de ralanti...

Nu o sa incerc si aia multumesc mult...nici motorul nu trage din cauza asta...

la exact aceasi masina am avut si eu problema asta,tocmai astazi am schimbat bobina de la fise ,iar acum 2 sapt valva PCV care se afla sub filtrul de polen.scoatei fisele si vezi daca ii da scanteie puternica incat sa te zguduie,la mine prima abia ca se vedea ca dadea scanteie.de valva iti recomand sa o iei noua si de la bavaria costa 200 ron iar una after cam 130-150 deci...

ps:sa bagi fisele pana auzi un "pac"mic in bujie

mersi o sa vad...si nici motorul nu tregea cum trebuie nu????

nu ,acum zici ca am m3 fata de cum mergea,eu am stat ceva vreme cu problema asta pentru ca nu stiam cum merge alt e46,da dupa ce am mers am zis ca e sigur am eu o problema fiind accelasi motor ca al meu

banuiesc ca daca o iei usor merge,daca bagi picioru in ea da sa se balbaie nu?

Edited by pasica8

nu ,acum zici ca am m3 fata de cum mergea,eu am stat ceva vreme cu problema asta pentru ca nu stiam cum merge alt e46,da dupa ce am mers am zis ca e sigur am eu o problema fiind accelasi motor ca al meu

banuiesc ca daca o iei usor merge,daca bagi picioru in ea da sa se balbaie nu?

Da exact asa..se sufoca parca..dupa care iarasi trage....si tot asa..sper sa rezolv problema