Jump to content

Hai sa ne prezentam si noi.

bknight73

Recommended Posts

Gândeºte-te cã În alte Þãri nu te costã nimic dacã vrei sã imporÞi o maºinã din Uniunea Europeanã Într-o altã Þarã din Uniunea Europeanã.

Ei doar au fost mai ºmecheri decât cei din guvernul României, dar nu corecÞi.

+1.Oricum sunt mai decenti ca romanii nostri!

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

este o masina superba....absolut superba....felicitari si sa ai parte de ea....despre taxe insa doamne sa ne ierti....ne meritam guvernantii....nu are curajul nimeni sa mai iasa ca in 89 pe strada....ganditi-va doar ca ceausescu a fost impuscat pentru carne, unt si sublimul drept la coca cola(generic vorbind fireste)....le avem si ne este de ajuns....baietii s-au prins ca sintem lasi si total dezbinati de sindromul "capra vecinului" si se comporta ca atare....din pacate cum spuneam...ii meritam....

Arata bine masina si jantele se potrivesc de minune

Multumesc. Ce sa va mai spun despre ea?

E veche de ani dar e foarte bine intretinuta. Am bagat acum 1 luna 2000 de eur in ea (telescoape si alte chestii).

Merge absolut totul pe ea (toate sistemele) incepand de la perdeluta pana la ....

E un pic zgariata pentru ca fostul proprietar a parcat-o intr-un garaj de panza (tip cort) a batut vantul si a luat cortul.... dar se rezolva cu polish.

Consumul mediu la drum intins (pe regimul meu de mers) este de 14 %.

Ca optiuni interesante pentru anul ei:

- Incalzire in scaune

- pilot automat

- perdeluta pe spate

- geamurile din spate se deschid

- 6 trepte...

Edited by bknight73

pai a specificat baiatul, nu mai sari la gatul lui.....la drum intins ( si probabil constant, fara sa o bruscheze)

in oras nu vede 14 decat tractata, dar nu a zis asa ceva .

foarte frumoasa masina , dotari bune, motor puternic, si apre intretinuta .

- 6 trepte...

:D

adica detii un 850 V12 cu cutie manuala??? :D

Ihi ... :D)) :( :twoup: :) :) :(

@BRANDEX - Merci!

Intrebare: Ce tip de ulei sa ii pun? Bulgarii i-au pus 5 W 40 BMW Original si il cam papa la regimul meu de mers.... :punk:

Alta intrebare:

Ce inseamna Olstand Motor Pfungen?

Si vreau si eu un polish bun... ca sa indepartez zgarieturile de pe el ...

Edited by bknight73

Intrebare: Ce tip de ulei sa ii pun? Bulgarii i-au pus 5 W 40 BMW Original si il cam papa la regimul meu de mers.... :twoup:

Alta intrebare:

Ce inseamna Olstand Motor Pfungen?

Olstand Motor Pfungen = Nivelul uleiului.

Ulei, incearca un 10W-60 de la Castrol

Edited by BRANDEX

Foarte, foarte frumoasa masina! Jantele merg de minune, chiar si volanul se potriveste. Iar V12 cu o cutie manuala in 6 trepte... e ceva de vis. :twoup:

Ce as face in locul tau... as renunta la subwoofer (sau as pune unul care sa intre in fundul portbagajului.... nu-mi place mie sa fie asimetric :) ) si as curata motorul sa straluceasca.

Ai computerul in germana? Ca mi se pare ca merge si la tine sa-l treci in engleza... pui cheia in prima pozitie (inainte de contact) si tii apasat pe butonul acela din dreapta de langa vitezometru pana iti apare in bord English (US).

Foarte, foarte frumoasa masina! Jantele merg de minune, chiar si volanul se potriveste. Iar V12 cu o cutie manuala in 6 trepte... e ceva de vis. :twoup:

Ce as face in locul tau... as renunta la subwoofer (sau as pune unul care sa intre in fundul portbagajului.... nu-mi place mie sa fie asimetric :) ) si as curata motorul sa straluceasca.

Ai computerul in germana? Ca mi se pare ca merge si la tine sa-l treci in engleza... pui cheia in prima pozitie (inainte de contact) si tii apasat pe butonul acela din dreapta de langa vitezometru pana iti apare in bord English (US).

Multumesc! Nici mie nu imi place subwoferul ... o sa il schimb....

O sa incerc chiar acum sa il trec in engleza....

LE : NU merge! Stie cineva alta metoda?

Deci, cand tin apasat butonul imi apare in bord km/ miles si in dreapta scrie EICH. Iar vitezometru si turometru se plimba de la un cap la altul....

Edited by bknight73