Jump to content

merita banii acest bmw?

sorin'

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

la ce viteza cu treapta a 6-a consuma cel mai putin bmw ul asta diesel de 150 cp? intreb de curiozitate...daca e sa o pui p pilot automat

dar pui niste intrebari istete rau de tot.

Nu o sa gasesti o masina sh perfecta niciodata. Nu te baza ce e pe net , ca in poze sunt super OK si cand te duci sa le vezi iti vine sa-i dai palme lui ala.

Daca esti dispus sa dai 7000 pe un e46,atunci cauta unu frumos,cu pachet M , sa fie cu volan spor ,trage sa fie cat mai dotat. Lasa consumul si alte prostii. BMW-ul consuma de toate,bucsi,vase de expansiune,racorduri,senzori de airbag,injectoare, nu doar motorina in treapa a 6`a

cand il cumperi,du-te cu un mecanic dupa tine,sa aibe un tester si sa-l puna la incercat. i

Pai si 520d ala e la fel de chel, unde vezi tu senzori de parcare.

SI mai vechi ca an, si motor mai prost si mai slab.

Adica un 320d din 2004 nu mai merita 6500-7k?

Sa fim seriosi , de unde ti-a venit tie ideea asta cu motor prost si slab ? :twoup: vorbeste si tu la cold de bloc . sa nu te auda nimeni :)

de aratat arata frumos , depinde si cum merge si ce bube are stie omu ce vinde dar presupun ca la 7 mi care i cere pe el , mam uitat putin si la configuratia lui suna frumos..ce pot sa zic eu unul din cate vad 6.500 ia spropune pe el totusi e criza..

Asta cu 6500, pentru un 320d din 2004 in conditiile in care masina n-ar avea probleme grave, mi se pare o magarie.

Corect, mare magarie :twoup:

Mi se pare exagerat de scumpa, e cheala cheala - nu trapa - nu piele - nu xenon - nu senzori parcare , doar anul o ajuta un pic ... ,personal nu cred ca merita nici macar 5500 E.

Daca tot te uiti dupa masini cu impozit mic @ pina in 2000 cmc, si daca tot iti asumi "riscurile" problemelor motorului 2.0d am dat un search pe autovit si am gasit ceva interesant ...

http://autovit.ro/bmw-520-C12014168.html

Diferenta e enorma ... " nu dati banii pe prostii, luati bomboane la copiii" glumesc !!!

Vorbesti prostii :)

Ok, ma abtin, se pare ca ganditi precum samsarii @cum ca o masina de an bun e masina buna si e posibil sa aibe km originali.

Va las sa polemizati in continuare dar sper sa alegeti cea mai buna optiune pentru colegul de pe forum care a solicitat pareri.

Ms

defineste "an bun"

care sunt diferentele intre un e39 fabricat in 2002 si unul fabricat in 2003?

Pe realitate.

Ăntotdeauna se fac schimbĂŁri Âşi ĂŽmbunĂŁtĂŁĂžiri de piese maÂşinilor din primii ani de fabricaĂžie, d-aia existĂŁ Âşi recall-uri.

Recall-urile se fac În primii ani de fabricaÞie, nu dupã ce maºina are deja 3-4 ani de când este pe piaÞã.

Pe realitate.

Ăntotdeauna se fac schimbĂŁri Âşi ĂŽmbunĂŁtĂŁĂžiri de piese maÂşinilor din primii ani de fabricaĂžie, d-aia existĂŁ Âşi recall-uri.

Recall-urile se fac În primii ani de fabricaÞie, nu dupã ce maºina are deja 3-4 ani de când este pe piaÞã.

corect!

Pe realitate.

Ăntotdeauna se fac schimbări şi ĂŽmbunătăţiri de piese maşinilor din primii ani de fabricaţie, d-aia există şi recall-uri.

Recall-urile se fac ĂŽn primii ani de fabricaţie, nu după ce maşina are deja 3-4 ani de când este pe piaţă.

corect!

Adica...daca ne referim la E90 al meu...care se fabrica din 2005...a mea care-i facuta in august 2006 e o masina proasta?:twoup: Trebuia sa astept sa iau una din 2007...2008 ?:) Sa nu uitam ca din 2008 e deja motoru` de 177 de cai (cred ca aproximativ acelasi motor ca si-al meu de 163 ...cu inca 14 cai in plus) ...si e varianta cu facelift...pentru E90 ...2 ani sunt deja in 2007...iar aia din 2008 e deja "alta masina" ?:) Desi nu cred...

Edited by hornetb

oricum facelift urile la e46 au fost mai reusite decat non facelift din toate punctele de vedere!

oricum facelift urile la e46 au fost mai reusite decat non facelift din toate punctele de vedere!

Facelift ul din orice an e bun!

Cand o iei inca in garantie sau noua nu prea conteaza aspectul asta,eventualele probleme iti sunt rezolvate pe garantie insa cand iei o masina veche(iesita din garantie) e bine sa nu iei o masina din primii ani de fabricatie.Cam asta cred ca vruia sa zica Ciupanezu.

Deci sa o vand, ca-i o masina proasta...sau nu la fel de buna ca una 2007...2008 :twoup: