Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cum se schimba becurile la angel eyes

silviudta

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Am stat azi o jumate de zi, nu am gasit capacul unde ar putea sta becul de la angel eyes... imi spune si mie cineva unde sta el? si cum sa ajung la el, adevarul ca pe youtube arata la un E65 non-facelift, la mine e un model din 2006... stie cineva fratilor? sau chiar si scimbul unui bec e nevoie sa pleci la un service BMW? Asta deja e culmea...

Am stat azi o jumate de zi, nu am gasit capacul unde ar putea sta becul de la angel eyes... imi spune si mie cineva unde sta el? si cum sa ajung la el, adevarul ca pe youtube arata la un E65 non-facelift, la mine e un model din 2006... stie cineva fratilor? sau chiar si scimbul unui bec e nevoie sa pleci la un service BMW? Asta deja e culmea...

Poate e la fel ca in cazul E90 , e acces pe la contraaripa , in cazul asta e nevoie sa dai jos roata si aparatoarea de plastic . Acces f prost gandit si la E90 . Oricum daca nu afli nimic poti macar sa faci o intrebare la BMW , macar informatia asta e gratuita .

Poate e la fel ca in cazul E90 , e acces pe la contraaripa , in cazul asta e nevoie sa dai jos roata si aparatoarea de plastic . Acces f prost gandit si la E90 . Oricum daca nu afli nimic poti macar sa faci o intrebare la BMW , macar informatia asta e gratuita .

Nu mai stiu, am cateva ore rasfoind pe forum-uri si tot nu gasesc nimic, am gasit un mesaj in care scria unul, ca la modelele E65 face-lift, alta iesire decat sa dai bara jos nu e. Chiar sa dai un bumper-ul jos pentru a schimba niste becuri? Nasol!

Da, foarte usor. Chiar azi am efectuat schimbul de LED-uri pentru Angels-uri. Mi-a luat vreo 2 ore. Deci sunt de desurubat 24 de suruburi: cate 3 (1 sus, 2 -jos) prin parte interioara a aripei stanga si dreapta, 4 de sub capota (2 stanga, 2 dreapta), 2 din fata sub placutele de inmatriculare (asta dupa ce dai jos cele doua "bumerang-uri" de la PDC + si cea centrala), tragi bumper-ul si iese usor.

Apoi desurubezi jet-ul de apa pentru faruri. Il impingi usor in interior.

Si in sfarsit farurile cu cate 2 deasupra si 2 din interior. Tragi pe orizontala farul. Il intorci invers ("cu capul in jos"), vezi capacul unde ajungi la becurile de pozitie. Restul deja stiti ce aveti de facut...

Strangi totul la loc deja in ordinea inversa ("cu ce ai terminat cu aceea incepi"). Bafta!

Ceva poze mai jos...

2

3

4

5

6

7

8

post-32033-1281022216_thumb.jpg

post-32033-1281022412_thumb.jpg

post-32033-1281022451_thumb.jpg

post-32033-1281022479_thumb.jpg

post-32033-1281022516_thumb.jpg

post-32033-1281022540_thumb.jpg

post-32033-1281022565_thumb.jpg

post-32033-1281022584_thumb.jpg

Edited by Adrian001

• 3 months later...

Ghinion! Se pare ca Angels-urile mele vor sa ma paraseasca, dupa 4 luni dupa ce mi-am instalat Led-urile mult asteptate si de toti laudate...

Acum cateva saptamani in urma a inceput sa-mi arate eror la bord, la cel din stanga, iar acum de cateva zile si la cel din dreapta... iar azi am observat ca cum le-am conectat cel din dreapta, sclipeste la inceput, iar peste o minuta incetineste dupa care scade ca intensitate. Abia se observa ca arde.

Concluzie: "Bani aruncati aiurea". :) :twoup:

Edited by Adrian001

Mai am o intrebare.... sper sa nu para stupida, dar poate ma lamureste cineva care este mai expert in domeniu.

De cand am cumparat BMW-ul nu se aprindea angel eyes-ul pe nici unul din faruri, in schimb se aprinde un bec normal de pozitie care se afla in partea de sus a farului, unde este becul de faza lunga.

Intrebarea mea este, chiar daca exista pe far inelele de angel eyes, exista varianta sa nu aiba angel eyes si sa fie puse inelele doar de design?

Masina nu are xenon, ci becuri normale H7 si sunt farurile originale.

De aceea am spus mai sus ca s-ar putea sa para stupida intrebarea..., ca exista inelele pe faruri, dar sa fie de forma?

Multumesc si sper sa ma lamureasca cineva.

Va salut.

Scuze, am uitat sa precizez, este vorba de un E65 din 2002, 735i.

Mai am o intrebare.... sper sa nu para stupida, dar poate ma lamureste cineva care este mai expert in domeniu.

De cand am cumparat BMW-ul nu se aprindea angel eyes-ul pe nici unul din faruri, in schimb se aprinde un bec normal de pozitie care se afla in partea de sus a farului, unde este becul de faza lunga.

Intrebarea mea este, chiar daca exista pe far inelele de angel eyes, exista varianta sa nu aiba angel eyes si sa fie puse inelele doar de design?

Masina nu are xenon, ci becuri normale H7 si sunt farurile originale.

De aceea am spus mai sus ca s-ar putea sa para stupida intrebarea..., ca exista inelele pe faruri, dar sa fie de forma?

Multumesc si sper sa ma lamureasca cineva.

Va salut.

Scuze, am uitat sa precizez, este vorba de un E65 din 2002, 735i.

Pai nu-ti arata la calculator avertizarea precum ca nu-ti arde vreunul din luminile de pozitie (ceaa ce numesc altii Angel's eyes)? Daca poti arata si tu ceva poze cu luminile de pozitie incluse pe amurgite!

Edited by Adrian001