Jump to content

Vand BMW 3.1.6i Coupe '95

buldogu_bld

Recommended Posts

An 1995, motor 1.6, ABS, geamuri, trapa si oglinzi electrice, OBC mic, volan imbracat in piele, nuca schimbator m3, NU are aer. Luna aceasta am schimbat mai multe piese, deci multe consumabile sunt noi. Relatii la 0720.144.125 sau 0788.430.376. 3000 euro NEGOCIABIL. Sau schimb cu ceva mai mare, respectiv 1.8is sau 2.0 vanos(nu vreau non-vanos). Poate fi si seria 5, doar E34, an minim 93-94. Pretul pentru schimburi este tot 3000. Va rog fara comentarii aiurea gen "la banii astia imi iau din 96 cu clima" sau "peste tot se vand cu x si tu ceri y". Scrie mare NEGOCIABIL. Multumesc.

post-9354-1279272201_thumb.jpg

post-9354-1279272207_thumb.jpg

post-9354-1279272213_thumb.jpg

Edited by buldogu_bld

bara fata, cred ca asta vrea sa spuna...

bara fata mi-a fost furata. cu tot cu stropitoarele de faruri. ma mai intreba cineva de ce am semnale albe si stopuri galbene. uite d-aia le am asa. ca imi place mie. tre sa fii idiot sa crezi ca daca ai semnale de alta culoare fata de stopuri, sau invers, masina a fost lovita. cumpar de aceiasi culoare sa nu las semne, nu? logic asa ar fi. plus ca sunt si mai ieftine cele galbene..

Edited by buldogu_bld

se poate inchide :twoup:

da am avut accidet cu un motor. si-a pierdut viata in caz ca te intereseaza detalii. tineti distanta fata de cel din fata...

si app, la 2000 intr-adevar iei exact ce am eu, dar neinscris. BAFTA!

post-9354-1279459534_thumb.jpg

Edited by buldogu_bld

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.