Jump to content

Se intampla doar in Romania!

dumi

Recommended Posts

Sper ca aceasta intamplare sa fie unica si doar eu sa fi avut nenorocul sa sufar de ea.

Mi-am gasit masina zgariata in pacare. So what, no big deal, insa cand m-am apropiat de ea, am observat cu stupoare ca este opera unui om cu MARE caracter. Cum sa fii in halul asta de (prefer sa nu folosesc cuvinte urate pe forum) bolnav incat sa fii in stare de asa ceva..

Sunt tare curios cu ce am suparat eu pe ala/aia care o fi facut magaria asta, dar pana acum nu am mai patit asa ceva. Ca o mai gasesti atinsa in parcare e una dar asta e prea de tot.

Pozele vorbesc de la sine.

Oare ala o fi scris de femeie?!? Nu de alta dar ma gandesc ca persoana care a scris, poate este vreun cunoscut si ma gandeam sa o iau prin excludere. Nu cred ca fost pur si simplu o persoana beata sau care nu avea ce face si m-a gasit pe mine asa si de ura sau mai stiu eu ce sa imi zgarie masina... Adica nu e cine stie ce super masina, la o adica este si un aston martin undeva in apropiere. De aceea ma gandesc ca poate fi mana unui "cunoscut". Si totusi din cate stiu nu am reusit sa imi fac inamici pe aici :|

LE: Un sfat astept de la voi: 1. unde as putea sa ii colantez si eu repejor capota, chiar daca azi este sambata? 2. unde gasesc o alarma de vanzare (tot sambata)?

Edited by dumi

Am sa o revopsesc pe asigurare, insa nu chiar acum. Acum imi trebuie ceva provizoriu..

LE: Scrisul pare un pic prea minutios ca sa fie doar niste copii cretini, cel putin asa imi lasa mie impresia. Nu pare a fi doar o simpla mazgaleala, sau cel putin asa cred.

Edited by dumi

Guest poleposition

Am avut si eu scris asa ceva pe M6, mai complex dar tot asta rezulta... doar ca era doar in praf cu degetul, prima data cand am vazut mi s-au taiat genunchii, am crezut ca-i facuta cu surubelnita.

E60-ul in schimb l-au "cheiat" pe toata partea stanga.

Sentimentul este fantastic cand vezi asa ceva pe masina, cred ca ai facut cu nervii :twoup:

Ma si gandeam.. sa vezi ca o fac si nebunul actioneaza iar. Alarma nu ma va ajuta prea tare, cred ca sunt in stare sa montez camera de luat vederi sau ceva de genul. Dar si cand il prind, vai de mamitica lui.

Eu as respinge ipoteza conform careia fapta este a unor copii si la intamplare. Mai dergaba un matur, desi e impropriu spus, a putut face o asemenea fapta, cuvantul respectiv fiind singurul pe care stie sa-l scrie corect. Oameni prost crescuti, made in Romania. :twoup:

Gata am cumparat pix corector (stiu ca solutia este provizorie insa macar inca un pic, pana fac pozele de la casco) acum caut cu disperare un viper 5901 si nu e de gasit pe nicaieri, cred ca este din cauza ca e weekend. Am sa postez niste poze cu ea dupa aplicarea pixului, desi banuiesc ca va iesi o mare ciorba.

Guest poleposition
Am sa postez niste poze cu ea dupa aplicarea pixului, desi banuiesc ca va iesi o mare ciorba.

pai nu o sa iasa, nu vei face decat sa se vada scris MUIE, evidentiat cu vopsea... bine, o sa fie lejer mai subtil :)

Foarte nasol,am vazut multe jeepuri cu 4x4 = 16 da' asa ceva deloc.

si daca ii scria RWD, crezi ca era mai fericit ? :twoup:

eu am un mare F U C K R O M A N I A pe capota si aripa de vreun an si ceva...deja nu ma mai stresez :twoup:

Dupa statia de metrou , de la tine mai in jos putin , un e90 si un c-klass (tot ultimul tip) au acelasi cuvant scrise pe capota ca initiatorul topicului , am ramas :) , sunt singurele masini negre si scumpe de acolo , cu siguranta de aceea le-a ales , ca se vede bine plus sa fie paguba mai mare .

Daca ma uit mai atent , este acelasi tip de scris si cu aceasi ustensila facute , doar ca pe cele mentinoate de mine , cuvantul cu pricina se intinde pe o suprafata mai mica .

Poate o fi acelasi oligofren .

Edited by Billy M