Jump to content

Accident mortal si cu scandal in Prahova.( seria5 E60)

THX-1

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ala n-avea ce sa caute pe sosea noaptea (nici ziua).

Nu trebuie sa te astepti sa te fereasca altcineva pe tine.

Eh...nu-i chiar asa...in locul betivanului putea sa fie un copil...poate nu noaptea...doar ziua...

Nici ala n-avea de ce sa-i dea 200 in localitate (daca intr-adevar avea atat) ...erau destule locuri in afara localitatii...si daca accidentul ar fi fost inafara...nu l-as mai fi condamnat...ca 200 inafara cred ca i-am dat toti...macar de cateva ori in viata...pana acum :twoup:

Daca era copil insemna ca nu era supravegheat corespunzator . N-ai ce sa cauti pe sosea nici ziua nici noaptea . Dai de un cretin care merge tare si te omoara.

De acord...dar indiferent ca era supravegheat corespunzator sau nu...nici tu n-ai scuza ca mergeai asa tare :twoup:

Eu inteleg ideea ta dar nu trebuie sa te astepti sa te fereasca altul pe tine .

Eu ma uit de 7 ori inainte sa trec strada si noaptea nu merg pe marginea drumului sub nici o forma.

Asta tu/eu/noi....ca suntem soferi...aia care poate-s doar pietoni...ma-ndoiesc ca gandesc asa...

Daca era copil insemna ca nu era supravegheat corespunzator . N-ai ce sa cauti pe sosea nici ziua nici noaptea . Dai de un cretin care merge tare si te omoara.

Bun,insa limita legala era de 30km/h,daca o respecta putea evita orice pericol asa ca soferul nu are nici o scuza mai ales ca din cate spuneau in articol soferul avea antecedente.

oare cati am respectat limita de 30 mai ales noaptea . Sa zicem ca undeva la 80 e la limita permisului . Deci pietonii trebuie sa-si asume faptul ca soferul poate plati si merge mai tare . Adica sa nu mai doarma cand trec strada , mai ales prin loc nepermis ....

Bun,insa limita legala era de 30km/h,daca o respecta putea evita orice pericol asa ca soferul nu are nici o scuza mai ales ca din cate spuneau in articol soferul avea antecedente.

Hai ca n-ai fi mers nici tu pe acolo cu 30...nici eu...nici altu`...cred ca sub 3 % dintre noi ar fi mers cu 30 km /h noaptea pe-acolo...dar nici cu peste 150 ...e prea mult :twoup:

Probabil ca si noi am fi avut cam 80 ...100..depinde...

eu cred ca limitarea aia de 30km/h nu este puisa degeaba acolo,altfel ar fi fost 50.

nu spun ca pietonul nu este vinovat,doar se afla pe sosea,sigur nu pe margine si mai mult ca sigur era matol,dar totusi.....soferul circula cu viteza foarte mare dupa cum arata masina.

probabil si eu as fi mers cu viteza pe acolo.depinde de starea drumului,conditile meteo si de vizibilitate.vine cred ca este impartita

merita sa cada in mainile satenilor idiotu ala de sofer

daca l-ati fi vazut pe ala ca trece cu viteza aia printr-un sat, ati fi zis "uite ce inconstient, daca ii iesea ceva in cale..." dar acum, cand chiar i-a iesit un om si l-a omorat, ziceti ca e vina omului... :twoup:

din partea mea, merita puscarie pe viata!

Si daca ala nu sarea in fata masinii, finalul era cu totul altul :twoup:.

Ideea e ca trecerile de pietoni sunt facute cu un scop .... si ma repet...daca pietonul nu realizeaza ca el este cel care are cel mai mult de pierdut cand nu le respecta... asta e.

Nu am auzit pana acum de pedeapsa cu puscarie pe viata pentru depasirea limitei legale :).

Deobicei babele si mosii sunt de groaza , ridica bastonul , bolborosesc si se baga cerandu-ti respect si cum ca tu nu ai baut cu ei la botul calului si automat trebuie sa-i lasi sa treaca .

De cele mai multe ori nu realizeaza viteza lor de deplasare si a masinii care vine , crezand ca au timp si surpriza :twoup:

Bine , aici a fost un caz cu totul diferit , cati pietoni matoli nu au murit asa ? Si cine respecta viteza noaptea cand este totul liber ?

Au avut ghinion .

De ce sa nu recunoastem ca mai nimeni nu respecta cu strictete limitarile de viteza,insa un om normal la vederea unui indicator de 30km/h probabil ca ar fi mers cu maxim 80km/h la limita suspendarii permisului. Iar la viteza asta chiar poti evita un eventual pericol.In cazul de fata individul cu pricina mai mult ca sigur avea peste suta!

Ma repet.... soferul nu avea de pierdut decat permisul.

Pietonul putea sa isi piarda viata.....

Care din ei trebuia sa fie mai atent?

Daca nu il lovesti pe trecerea de pietoni, indiferent de viteza..... nu esti vinovat. Si asta nu se intampla numai in Romania.

P.S. Eu merg cu 60 in localitati :)... Nu imi plaace sa arunc cu banii pe amenzi :twoup:

Ma repet.... soferul nu avea de pierdut decat permisul.

Pietonul putea sa isi piarda viata.....

Care din ei trebuia sa fie mai atent?

Daca nu il lovesti pe trecerea de pietoni, indiferent de viteza..... nu esti vinovat. Si asta nu se

Dar dc pe strada pe care locuiesti tu si unde se joaca copii vine un nebun cu 120/h si ii loveste in plin si ii omoara pe loc,ce simti atunci?O sa spui doar ca parintii sunt de vina ca i-au lasat sa se joace acolo?N-o sa incepi sa te gandesti ca dc ar fi avut macar 70/h ar fi scapat copii aia?

Hai sa ne apucam atunci sa-i omoram pe toti care traverseaza ilegal ca legea ne apara!