Jump to content

Recommended Posts

Nu inteleg de ce mi s-a sters topicul anterior, nu-i panica, mai deschidem unul. Stiam ca in aceasta sectiune trebuie sa postam feedback-ul despre userii acestui forum si nu inteleg de ce a fost sters.

Deci, pe data de 16.07.2010 SEARA , am fost la user Costin_BMW sa cumpar o bara fata de e36, vorbisem la telefon, stabilisem de comun acord pretul, 100 ron. El mi-a spus ca bara e zgariata si ca nu arata chiar f bine, dar am zis ca la banii astia nu poti avea pretentii. M-am dus, am vazut bara, se vedea ca era cam julita si vopseaua sarita dar am zis, lasa ca iese la vopsea. A 2-a zi cand sa ma apuc sa vopsesc bara, am observat ca era sparta. Il sun pe Costin, ii explic foarte frumos si respectuos ca atunci cand am fost la el era seara si nu am vazut ca bara e sparta si ca vreau sa i-o dau inapoi, la care el imi zice ca nu poate vorbi la telefon si ca sa revin mai pe seara. Il sun mai tarziu si ii explic ca nu am ce face cu bara sparta, la care el imi zice: " daca cineva cumpara de la mine , nu ma intereseaza, poate sa si arunce piesa". Ii explic inca odata ca nu am vazut ca bara era sparta fiindca era seara si el continua sa-mi zica ca nu-l intereseaza si chiar daca vin si-i aduc bara, el tot nu-mi da banii pe ea.

Ca si idee: eu am niste cauciucuri de vanzare. A venit intr-o zi un tip, le-a cumparat si dupa a venit inapoi cu ele ca nu le mai vrea, i-am dar banii inapoi si nu le-am luat cu texte de genu " ti-ai gasit in alta parte si acum vrei banii inapoi, si ca nu-ti mai dau banii". Mentionez ca le-a vazut in plina zi.

Consider ca nu a procedat fair si ca nu merita sa cumperi piese de la acest user.

Va rog nu stergeti topicul!!!!Acum mi-am dat seama ca am in arhiva convorbirea cu ady!!!!

Este dovada ca sunt un om corect si ca nu am dat teapa nimanui si am dezmembrat peste 8 masini!

Dupa cum vedeti in SS ady ma rugat sa ii opresc bara fata, i-am spus ca a fost sparta si reparata!!!a2a zi a venit la mine pe la ora 20:00 impreuna cu 2 insi...sau uitat la bara toti 3,au vazut starea in care este bara si au zis ca e ok la 100lei.

azi pe la ora 16:00 am primit telefon de la ady sa imi spuna ca nu stiu ce are armatura si ca vrea banii inapoi.eu eram cu niste clienti si i-am zis sa ma sune un pic mai tarziu si sa lamurim.pe la 20:00 ma suna ady si imi spune asa "Vezi ca vin sa iti aduc bara si sa imi dai banii inapoi!!"Adica el ma obliga pe mine sa fac lucrul asta de parca bara era in garantie si sa defectat...acuma imi spune ca nu o vrea ca e sparta si ca nu a vazuto,ca isi repara bara lui si ca vine la mine sa imi de-a bara si sa ii dau banii.

Cel mai mult ma deranjat atitudinea lui si felul cum sa exprimat la telefon!Dandu-mi ordin sa ii inapoiez banii.Eu stiu ca tu ti-ai gasit alta bara si ca vrei sa iti recuperezi banii inapoi dar nu asa a fost intelegerea.

Daca vorbeai altfel si puneai altfel problema iti spun sincer ca iti dadeam banii inapoi pentru ca nu esti primu care ii dau banii inapoi sau ultimul.

Banii inapoi ii inapoiez atunci cand dau garantie la o piesa sau se intampla din vina mea sa ii dau o piesa si sa nu se potriveasca.sau sa fie defecta si eu sa nu fi stiut asta!

Este razbunarea lui ca nu am acceptat ordine de la el sub forma de amenintare sa ii returnez banii!

Am incercat sa fiu cat se poate de clar!

Bafta!

Edited by Costin BMW

Si mie mi se pare aiurea,totusi cand dai niste bani tre' sa deschizi bine ochii,nu suntem in tara sau in lumea aia ideala si roz in care iti permiti sa cumperi ceva legat la ochi si apoi sa iti recuperezi banii imediat pentru neatentia ta,daca era vorba de piesa sau ceva era alta treaba insa o bara visual o poate examina oricine,ai vazut ti-a placut ce ramane de facut (numai cumparatorul decide) a decis a luat-o asta e,ghinion.

nu inteleg de ce minti cu atata nonsalanta, eu ti-am explicat " costine, cand sa ma apuc de bara sa o vopsesc, am vazut ca e sparta" , nu ti-am zis din prima, vin si-ti aduc bara, sa-mi dai banii inapoi, dar cand m-ai luat cu texte " vinde-o tu in alta parte si ca nu te intereseaza" , cum ai vrea sa-ti vorbesc?

Si oricum nu ti-am raspuns pe masura :twoup:

scrie ca bara a fost sparta si reparata.........bara e SPARTA. Din cate stiu eu, un obiect reparat e reparat, dar bara e tot sparta. Nu inteleg ce metode de smecher am folosit pt recuperarea banilor?! Eu i-am vorbit foarte frumos si i-am explicat ca nu am vazut ca bara e sparta, dar el acum ca sa nu-si pateze imaginea de "baiat bun" inventeaza ca l-am luat "tare" la telefon. I-am explicat de 3-4 ori ca bara mea e sparta si ca nu mai am ce face cu alta bara, tot sparta. Dupa ce ca tot nu mi-a dat banii, la sfarsitul convorbirii m-a si salutat cu un "date'n p..a mea". Probabil ca acest user nu reactioneaza tocmai frumos la un limbaj decent si respectuos.

Edited by Ciumidel

Nu inteleg de ce mi s-a sters topicul anterior, nu-i panica, mai deschidem unul.

Daca un topic este sters, atunci sters trebuie sa ramana. Nu ne jucam de-a facutul topicurilor!

Daca ai vreo nelamurire trimiti un PM unui admin sau moderator sau dai un report.

Oricum, posturile tale nu au fost sterse ci au fost mutate in sectiunea user review.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1184959

Dar se pare ca te cam arunci cu capul inainte, fara sa verifici. Era simplu sa-ti urmaresti propriile posturi.

Asa ca nu-i panica, ai 3 zile suspend pentru flood si pentru nerespectarea regulilor.

Pentru toti ce vand sau cumpara ceva pe forum.

Forumul nu este un loc de mediere a conflictelor de la mica publicitate. Trebuie sa va rezolvati conflictele intre voi, fara balacareli pe forum. Daca nu ati ajuns la o intelegere, puteti posta un mic user review in care sa explicati ce s-a intamplat, dar nu exagerati.

Va recomand sa faceti cumparaturile din magazine specializate, de unde puteti primi si bon sau factura si unde sunteti protejati si de legislatia in vigoare in ceea ce priveste drepturile consumatorului.

Daca un moderator sterge topicul nu deschideti altul, caci veti fi sanctionati, indiferent daca sunteti cel care a luat sau a dat teapa.

Oare am numai eu impresia sau incercati sa-l aparati pe costin bmw ( scrie clar ca bara a fost sparta si reparata), poate din anumit unghi nu se vedea sau a mers pe incredere etc. Un om serios ar schimba-o fara sa stea pe ganduri

A postat omul discutia de pe mess dintre ei in care-i spunea ca a fost sparta, plus ca s-a dus si a ridicat-o personal. Pai daca ai sta sa pierzi timpul cu toti nehotaratii, unde naiba ai mai ajunge ? In conditiile date, nici eu nu i-as fi schimbat-o !

p.s. Nu cunosc pe niciunul dintre ei.

Eu nu inteleg de ce se despica subiectul in 7 ?!!

E clara treba , cititi discutia de pe mesenger.

Am citit-o si reiese ca este sparta si a fost reparat, jupuita etc.

nu am cumparat niciodata nimic de la costin insa nu este vina vanzatorului ca, cumparatorul este orb.....ati mai fost si o echipa de fotbal sa vedeti bara si degeaba :twoup: si pe langa toate astea ai mai deschis si un topic sa te faci si mai rau de rahat....

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.