Jump to content

Cumpar sticle oglinzi e46

Recommended Posts

Dupa cum suna anuntul mi-a fost imprumutate aseara oglinzile si vreau sa cumpar oglinzi aftermarket heliomate + incalzite.

geam oglinda incalzita heliomata ( albastruie ) cu unghi mort - 65 lei/buc aftermarket

Edited by claudiuBWR

Dupa cum suna anuntul mi-a fost imprumutate aseara oglinzile si vreau sa cumpar oglinzi aftermarket heliomate + incalzite.

150 lei ambele originale din dezmembrarea unui bmw

Un sfat, dupa ce ti le pui du-te si sableaza-le ca sa nu mai faci imprumuturi. :twoup:

Am reusit sa cumpar cu 100 de ron de la un membru din bucuresti, sper sa nu " le mai pierd pe la alti " culmea cand m-am intalnit cu politia vroia sa imi dea amenda si cand i-am zis ce s-a intamplat mi-a zis " ce treaba am eu ca ti-au furat tie oglinziile, trebuia sa fi mai atent " in concluzie sa dorm langa masina :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.