Jump to content

semnalizari vopsite?e46 dark

kerosen

Recommended Posts

Mai bine le schimbi cu unele albe .

Presupun ca masina este neagra si ar mai da cum ar mai da dar daca mai e si alta culoare , mai deschisa, s-ar vedea oribil .

Presupun ca masina este neagra si ar mai da cum ar mai da dar daca mai e si alta culoare , mai deschisa, s-ar vedea oribil .

da neagra.....eu am deja albe,dar vreau sa le vopsesc pe negru,nush de ce,cred ca ar da mai bine...si cele laterale si cele de la far

da neagra.....eu am deja albe,dar vreau sa le vopsesc pe negru,nush de ce,cred ca ar da mai bine...si cele laterale si cele de la far

dau chiar foarte bine ... bine acum depinde de gusturi ...eu asa le am ... nu ti recomand sa le vopsesti , mai bine dai cu folie pe ele ...si daca te plictisesti iei folia si gata ...

:twoup:

poi asta ca nu prea vreau sa cumpar,ce difera in toate semnalzarile o sticla din interior,care e alba,ba galbena,ba neagra.....imi este mai usor sa modific decat sa dau multi bani...daca e cineva dispus sa cumpere semnale albe crystal clear sau sa faca schimb,am si pt fl si pt nfl....eu am nevoie de smoke eu...

am nevoie de un mic ajutor,un mic sfat,as dori sa imi fac semnalizarile laterale black,ele sunt portocalii......cum as putea sa le fac negre,sa le vopsesc,sa le foliez,nush ceva care sa fie durabil...a mai facut cineva operatiunea asta?

Pe-ale mele a dat un prieten cu spray banal de vopsea neagra...si-mi plac la nebunie cum arata :twoup:

Desigur, "criticii de arta" au zis ca de ce nu mi-am luat blackline-uri sau mai stiu eu ce :)

Folie nu cred ca e bine sa pui...trage vreun gabor de ea si se duce ...ba te mai si amendeaza :)

Daca vrei sa dai cu spray cu vopsea neagra...du-te la cineva care stie...altfel risti sa nu se mai vada nimic prin ele...sau sa le faci neuniform...si-o sa arate ca dracu :(

Uite aici:

http://hornet.evonet.ro/poze/myNEWbmw/modificari%20triple/

Edited by hornetb

95 ron cele pe aripa 145 ron cele de la faruri.smoked. preturile includ tva iar produsele sunt insotite de factura

@hornetb : mai bine le lasai cum erau.au iesit ca un fund ! stima

Edited by zippo

95 ron cele pe aripa 145 ron cele de la faruri.smoked. preturile includ tva iar produsele sunt insotite de factura

@hornetb : mai bine le lasai cum erau.au iesit ca un fund ! stima

Imi pare rau ca nu le-am cumparat de la tine sa arate "beton" aceeasi stima :twoup:

Mama si ce reducere substantiala i-ai facut, pentru 10 lei sigur o sa ia de la tine :)

Edited by hornetb

nu are nici o legatura cu ce vand eu sau nu ! manca in alta parte felul in care ti-au iesit stopurile.esti pe un forum public unde fiecare isi exprima parerea.nu iti convine asta este , nu ai ce face

nu are nici o legatura cu ce vand eu sau nu ! manca in alta parte felul in care ti-au iesit stopurile.esti pe un forum public unde fiecare isi exprima parerea.nu iti convine asta este , nu ai ce face

Manca ?:twoup: Meaning "mananca" ...or ?:) Pai daca-ti exprimai parerea intr-un mod mai frumos...nu era nicio problema, si-au mai exprimat-o si altii :)

@referitor la greseala gramaticala asta este.o recunosc.nu am timp sa pierd toata ziua la nomenclatura :twoup: .Eu nu te-am acuzat ca nu ai cumparat stopurile asa cum le doreai , am si specificat ca aratau mult mai bine originale.

@referitor la greseala gramaticala asta este.o recunosc.nu am timp sa pierd toata ziua la nomenclatura :twoup: .Eu nu te-am acuzat ca nu ai cumparat stopurile asa cum le doreai , am si specificat ca aratau mult mai bine originale.

Nu era vorba de greseala neaparat...ci de ceea ce ai vrut sa spui, da` ma rog, problema ta :)